Оръжия Nerf

pistola-Nerf

Най-добрите пистолети Nerf предизвикват pistola-Nerf

сензация сред малчуганите, тъй като сега те са по-модерни, прецизни и с множество функции, тъй като фабриките постоянно работят за иновации в така желаната играчка.

Популярните оръжия се търсят както от възрастните, така и от децата, а бойните предизвикателства пленяват всички, тъй като са забавни независимо от възрастта, защото има и различни размери и модели картечница , които отговарят на възрастта на потребителя.

Nerf пусна на пазара широка гама от пистолети, създадени специално за всеки вид игра, някои от тях са големи и обемисти, идеални за мачове на открито, други са леки за семейните игри у дома или на закрито.

Пистолетите Nerf са на пазара от няколко години и това е играчка, която не е спряла да се развива, има малка прилика между моделите от 90-те години и тези от днес. Сега децата изпитват по-силни усещания при зареждане, прицелване и стрелба, а устройствата са по-мощни, с по-добро сглобяване, устойчиви материали и по-голям обхват.

Трябва да се отбележи, че пистолетите все пак са играчка и като се има предвид, че повечето от тях са предназначени за деца над осемгодишна възраст, те са безопасни продукти и изстрелите им всъщност не нараняват, тъй като стрелите са направени от пяна, която просто отскача, когато влезе в контакт с човек или повърхност.

Именно поради тези причини оръжията са вълнуваща, забавна и безопасна игра за всички, която освен за деца е подходяща за отдих и забавни състезания сред тийнейджъри, млади хора, възрастни, дори момичета и жени, и днес е сред най-популярните и най-продаваните играчки в индустрията.

 

Най-добрата играчка Nerf Gun

Коя е най-добрата играчка Nerf Gun?

За да ви предложим най-добрите пистолети Nerf, ние проучихме най-изключителните характеристики, които могат да имат, както и възрастовите граници и най-достъпните цени в сравнение с доброто качество. (Nerf Modulus ECS Hasbro B1538EU4

Най-голям обхват

41bpj7AL2BL

КУПИ СЕГА

Това е мощна стрелкова установка с изстрели, които могат да достигнат до 27 м, тя е идеална за стратези или дефанзивни играчи.

Пистолетът може да се сглобява по три различни начина, за да се приспособи към вашите изисквания, включва и 10 стрелички и други аксесоари, които ще разширят броя на функциите.

Като се има предвид силата му, той е лек - само 2 кг, освен това има двойна цев, удобна дръжка, мерник и ръкохватка за по-лесна употреба.

Това е полуавтоматичен пистолет, който работи с батерии, подходящ е за деца над 8 години, които ще се чувстват силни и непобедими с играчката. Той не е най-евтиният, но е мощен модел, който детето ви ще хареса.

2. Nerf Retaliator Elite Hasbro 98696E35

Най-точният

41NoJEB3DAL

КУПИ СЕГА

Това е точна картечница с четири стила на изстрелване. Дизайнът е дълъг и лек, с тегло само 1,2 кг, с меки бутони и ергономична дръжка, за да може малчуганът да се възползва максимално от него.

Той има близка цев и вграден приклад за точна стрелба, включва 12 патрона, може да се използва както за близки, така и за далечни атаки и се зарежда ръчно, но е лесен за използване.

Друго предимство е, че той е съвместим с различни налични стрелички, така че можете да изберете вида на куршума и твърдостта на удара.

3. Nerf Tri-Strike Hasbro B5577EU4

Най-добрият за тийнейджъри

41VRmCWl48L

КУПИ СЕГА

Размерът и здравината му го правят идеален за използване от по-големи деца. Оборудването работи с три вида стрелички, сред които се открояват някои от най-мощните.

Оръжието може да се персонализира и да се адаптира към вида на атаката, която трябва да извършите. Това е едно от най-завършените оръжия, които можете да използвате - включва 10 елитни стрелички, клипс с 10 нормални стрелички, 4 мегастрелички и 1 ракета, така че предлага гъвкавост и мощ, за да победите във всяка битка.

Дизайнът е хубав, симулира нормална пушка, рамката е здрава и добре сглобена и за размера, който е, не тежи твърде много.

Цената не е толкова достъпна, но тя прави справедливост за качеството на продукта, който е доволен купувачи.

4. Nerf Zombie Strike FlipFury Hasbro A9603EU4

Мощен и икономичен

413uFR+Ol2L

КУПИ СЕГА

Той е един от най-икономичните, но специфичният му дизайн на двойно въртящ се барабан има силата, която всяко дете иска в своето оръжие.

Дизайнът е компактен, лек и модерен, има място за 12 изстрела без презареждане и е изключително съвместим с други модели стрелички. Той не се нуждае от батерии, активира се лесно, реагира бързо на управлението и може да се управлява от деца на възраст над пет години.

Изграден е от добри материали, стрелите са изработени от пяна и въпреки скоростта, с която излизат, те не удрят силно, така че се считат за безопасни. Той е един от най-добре оценените от купувачите, а цената му го прави добър избор.

5. Nerf Strongarm Elite Hasbro 36033E35

Най-добрият за начинаещи

41hGzHDlTdL

КУПИ СЕГА

Въпреки базовия дизайн, той може да побира шест стрелички и да ги изстрелва на разстояние 23 м. Може да се оборудва и с допълнителни аксесоари за увеличаване на мощността му.

Това е най-лекият пистолет от предложенията и се препоръчва като първия пистолет, с който детето да се запознае със света на Nerf.

Моделът улеснява мобилността и ловкостта, също така стреля бързо и може да работи в режим на серия.

Ще бъдете изненадани от качеството на частта, твърдостта на материалите, сложността на оръжието и, разбира се, евтината цена, поради което е един от най-продаваните сред списъка с препоръки.

 

Какво е пистолет Nerf?

Пистолетите Nerf са пистолети-играчки с боеприпаси от пяна, които осигуряват безопасно забавление дори за най-малките деца. Пистолетите са на пазара от повече от 20 години и включват различни функции, като например автоматична стрелба, двигател или светлини, които правят играта по-забавна и реалистична.

Видове пистолети Nerf

Пистолетите се класифицират според режима на игра, размера, теглото, капацитета или формата на стрелите. За подробности относно най-често срещаните видове прочетете по-нататък:

Пистолет Nerf

Най-разпространените, които можете да намерите, могат да се използват с една ръка и стрелят с единични стрелички. Дизайнът наподобява револвер, макар че може да е по-голям. Той е най-евтиният и най-лесният за използване и може да бъде модифициран чрез закупуване на налични в търговската мрежа аксесоари.

Nerf Rifle

Здравият дизайн означава, че трябва да се използват и двете ръце, за да се държи, също така има голям обсег и боеприпасите са по-големи. Популярни са сред тийнейджърите, могат да включват други аксесоари, като светлини и звукови ефекти, и са по-скъпи от горните.

Пушка Nerf

Те предлагат по-добро изживяване, могат да изстрелват повече куршуми за по-малко време и дори могат да стрелят в режим на серия. Те имат и по-голям капацитет за боеприпаси и са най-търсени от децата.

Какво е новото сред пистолетите Nerf

В последните издания пазарът се разшири и включва нови части като лъкове, които изстрелват стрелички, картечници, захранвани с двигател или батерия, по-малки пистолети, водни пистолети, пистолети с диск, пистолети с мерници, модели с боеприпаси за оцветяване и маркиране на противника, жилетки и куршуми, пистолети за видеоигри Wii, пистолети с топки, които могат да бъдат по-опасни, и др.

Всеки продукт има уникален и изключителен стил, който отличава марката и отговаря на творчеството и нуждите на децата, докато се забавляват в групи.

Боеприпаси за пистолети Nerf

Има определени модели пистолети, които приемат различни видове куршуми. В повечето случаи обаче оръжията изискват специфични боеприпаси, чиито имена са изброени по-долу:

Колекционерски : Това са стреличките с дезинтегратор или тип 'звезда'; те са най-разпространени на пазара и се намират лесно.

Elite : Те също са доста популярни, а най-популярните модели са стреличките N-Strike и мега стреличките.

Засмукване : Обикновено работят с повечето пистолети със среден размер. Някои от първоначално произведените модели са спрени от производство, но N-Strike Elite все още е наличен и лесно се намира.

Whistler/Sonic : Микрострелички или всякакви стрелички, предназначени да издават звук. В зависимост от модела те все още са налични.

Специалност : Стрели, дискове и стрелички. Те са лесно достъпни и цената им варира.

Как да изберете пистолет Nerf според стила си на игра

Повече от 20 години Nerf ви придружава в забавните войни, в които се борите за надмощие сред приятелите си. Сега, при толкова много дизайни и функции, изборът на оръжие може да не е толкова лесен, тъй като то е предназначено за различни видове игри и специални тактики.

Въпреки това, ако знаете стила си да доминира в играта, това ви води до избора на оръжие, което ще служи като инструмент за изпълнение на вашата стратегия, като също така се вземат предвид спецификациите, от които се нуждаете, като размер, капацитет стрелички, обхват и скорост на огъня. Приканваме ви също така да следвате някои стъпки, за да направите своя избор успешен.

Опознайте стила си на стрелба

Бягай и стреляй

Ако се движите бързо, тъй като не можете да стоите на едно място, за да постигнете успех, ще е по-добре да използвате пистолет, който стреля бързо, има голям капацитет за боеприпаси и се зарежда бързо.

Този стил на игра е агресивен, бързо реагиращ, а най-взискателните играчи имат дори второ оръжие, когато основното свърши.

Игра в защита

Някои играчи смятат, че е добра стратегия да се прикриват и защитават при атака. Тези играчи не се движат толкова много и активират оръжието само когато е необходимо. За тях най-добрите оръжия са тези, които стрелят на близки разстояния. За този тип играчи са подходящи картечници или тежка артилерия.

Стратегия за снайперисти

За тези, които играят в открити пространства и чиято роля е да атакуват врага от разстояние, снайперските пушки предлагат широк обхват и много точни стрели. Този тип оръжие може да ви осигури победа в играта, особено ако сте част от голям отбор.

За да бъде стратегията успешна, се препоръчва човекът да бъде търпелив, да умее да се прицелва и да се прикрива, за да не бъде засегнат при конфронтация.

Универсален играч

Той е универсален играч и е готов да заеме всяка позиция в играта , енергичен е в скоковете, бягането или в пряката конфронтация. Той може да използва всеки модел оръжие и пак ще извлече максимума от него.

Как да изберем основното оръжие въз основа на индивидуалните спецификации

Оръжие с подходящ размер

Едно от нещата, които ще определят представянето ви, е боравенето с формата и размерите на оръжието, което е задължително за изпълнението на мисията ви. Обикновено членовете на отбранителния отряд използват тежко въоръжение, докато членовете на нападателния отряд използват малки пистолети поради бързите движения, които трябва да извършват.

Количество боеприпаси

Понякога дните могат да бъдат дълги и е необходимо достатъчно количество боеприпаси, за да се завърши операцията. Снайперистите не използват толкова много куршуми, колкото офанзивните играчи.

Всички те обаче трябва да разполагат с определено количество, за да не свършат снарядите; трябва да се има предвид и скоростта, с която машината може да бъде презаредена, за да бъде винаги активна.

Обсег

Вече говорихме малко за това, но накратко, оръжията с голям обсег могат да предизвикат хаос в противниковия отбор, така че пушка, чиито стрелички достигат 100 фута, винаги ще бъде добра инвестиция.

Двойно оръжие

Едновременното боравене с две оръжия е една от най-екстремните стратегии, които един ентусиаст може да приложи. Обикновено се избират две малки и всяко от тях поддържа липсата на точност и малкия капацитет на боеприпасите, които може да има другото. Използването на двете оръжия обаче може да доведе до прекомерна самоувереност, която може да доведе до непредпазливост, която може да доведе до предимство на врага, така че внимавайте!

Вторични оръжия

Запазете го като резервно

Когато основното оръжие свърши патроните си, е необходимо малко оръжие като резервно, а понякога дори основното оръжие се задръства и само вторичното оръжие може да отговори на атаката. Вторичното оръжие трябва да е винаги готово за стрелба и да е лесно за хващане.

Лък и стрела

Те са полезни за безшумно елиминиране на врагове. Стрелите са бързи, силни и смъртоносни, имат голям обсег на действие и прецизна точност. Стрелата може да достигне до 100 фута, така че се смята за мощно оръжие.

Автоматични картечници

Те са идеални за защита на пространството; дори когато е в неизгодна позиция, екипът може да се възстанови, ако разполага с автоматична картечница. В тях има място за до 25 стрелички и могат да се използват за ограничаване на зоните за атака или за масово унищожение, тъй като могат да изстрелват до една стреличка в секунда. Този тип оръжия обикновено са по-скъпи, но са необходима покупка за играчите от високо ниво.

Сплескани оръжия

Непопулярни, но също толкова полезни за определени атаки. Мечовете или брадвите са предназначени за близък бой, те са здрави и позволяват на играчите да се защитават; голямото им предимство е, че никога няма да ви стигнат изстрелите.