Пластмасови кутии за съхранение

Las-Mejores-Cajas-De-Almacenamiento-De-Plástico

mejor-caja-de-almacenamiento-de-plástico-300x209

Някой виждал ли е ножицата ми? Къде е отвертката ми? Къде са ключовете ми? Не се притеснявайте, за да намерите всичко, което трябва да имате под ръка, ще трябва да вземете най-добрата пластмасова кутия за съхранение.

Много от нас са изпитвали отчаянието да не могат да намерят важния предмет, защото нямат място за съхранението му. И точно тук идва тази малка, средна или голяма кутия за съхранение, в зависимост от това какво е необходимо.

Поръчката е част от основното правило за улесняване на живота без усложнения, ето защо ние донесохме този сравнителен , където ще намерите няколко алтернативи, за да намерите крайното решение.

 

Най-добрите пластмасови кутии за съхранение

Коя е най-добрата пластмасова кутия за съхранение?

Пластмасовите тави често са недостатъчни, поради което пластмасовата кутия за съхранение е идеалната алтернатива.

Включването на тези инструменти може да бъде допълнение към шкафове, които са станали препълнени, или замяна на стари рафтове, с модерен дизайн и атрактивни цветове.

Когато тръгвате да купувате някой от съществуващите модели на пазара, е препоръчително да знаете:

  • Размери: тези размери ще определят мястото, където ще го разположим, така че да се побере в определено пространство.
  • Допълнителни характеристики: колелата, ако е с предно отваряне, с дръжка, от PVC материал и дори ако е украсена с някакъв допълнителен елемент.
  • Капацитет: количеството материал, което могат да съхраняват, представено в повечето случаи в литри.

Ето и от най-добрите пластмасови кутии за съхранение:

1. пластмасова кутия за съхранение EVERTO

Сигурност в стил

31bLQ2zdVxL

КУПИ СЕГА

Днешните жени ценят това, че всичките им ценности са под ръка. Тази кутия за съхранение не само защитава целостта на съдържанието си, но и ви позволява да зададете 4-цифрен код за по-голяма сигурност. В него можете да съхранявате бижута, козметика, хапчета или пари без притеснения. И най-хубавото от всичко - с модерен дизайн и различни пастелни цветове , от които да избирате.

2. Кутия за съхранение 1150307 Tatay

С капак в различни цветове

31MNClROQUL

КУПИ СЕГА

Изработена от качествени материали и устойчивост идва тази презентация, за да поставите всичко, което искате. С обща вместимост от 60 литра тази прозрачна пластмасова кутия с капак с дръжки съхранява съхраняваното в нея в затворено и безопасно положение. Основното предимство на този уред е, че има колела, за да го премествате без усилие и удобно от едно място на друго. Чудесен начин да организирате стаята си.

3. Кутии за съхранение 6334390000 Sundis Rotho

Изработени от устойчиви материали

31BJYKLiZzL

КУПИ СЕГА

Ако наистина искате всичко, от което се нуждаете ежедневно, да е на видно и достъпно място, можете да разчитате на този модел, предлаган от марка Rotho. Състои се от 4 прозрачни пластмасови контейнера, всеки със защитен капак, в които можете да съхранявате всичко, което пожелаете - от чифт обувки до аксесоари за дрехи. Размерите им са идеални за тази цел, като спестяват много място в стаята.

4. Кутии за съхранение 5XA4BLUE WestonBoxes

За съхранение на хартия

410tAQO8v8L

КУПИ СЕГА

С полупрозрачен дизайн и ярки цветове идва тази презентация, която включва 5 броя. Те са предназначени за по-малък склад за документи и книжа с максимален размер А4. Изработени от полипропилен, те предлагат защита от прах благодарение на капака си. Предлаганият капацитет е до една пачка в кутия, което го прави много полезен в офиси и обществени институции. Идеален за съхранение на малки предмети.

5. Кутия за съхранение 1776008812 Compact Rotho

Функционален и икономичен

31oX301DrZL

КУПИ СЕГА

Капацитетът на този достъпен пластмасов контейнер, 13 литра, го прави идеален за съхранение на всичко, за което се сетите. Капакът му с плътно прилепващи странични дръжки предпазва съдържанието по сигурен начин. Тя е прозрачна и удобна, когато става въпрос за бързо намиране на това, което ни интересува. Размерът му е значителен в сравнение с другите, като дори е най-евтиният , фактор, който го прави доста привлекателен.

 

Видове пластмасови кутии за съхранение

Съществува широка гама от кутии с многофункционално предназначение, които могат да бъдат поставени както за дома, така и за офиса или работилницата, но в зависимост от конкретната им употреба можем да ги категоризираме, както следва:

Пластмасови кутии за съхранение на обувки : това са контейнери с подходящ размер за съхранение на обувки с различна форма. Обикновено те имат отвори, през които тъканите и кожите могат да дишат.

Пластмасови кутии за съхранение на документи: предназначени за съхранение на важни документи и книжа. Те имат разделители за поддържане на реда.

Пластмасови кутии за съхранение на хранителни продукти : предназначени са за съхранение на хранителни продукти. Те могат да имат херметически затворен капак , за да удължат свежестта на зеленчуците. Те са допълнение към пластмасовите торбички за многократна употреба.

Пластмасови кутии за съхранение на CD (или DVD): обикновено имат заоблената форма на тези дискове с цифров формат. Те осигуряват чистота и същевременно поддържат доброто състояние на дисковете. Те имат отделни слотове за всяко CD или DVD, за да се предотврати пряк контакт между повърхността на CD или DVD и повърхността на CD или DVD.

Пластмасови кутии с дъно за съхранение: средни по размер кутии за поставяне под легла и мебели. Обикновено те имат сгъваем капак с централна панта, така че само половината от капака може да се отвори, за да се достигне необходимото. Те са удобни за съхранение на дрехи за ежедневна употреба, които изискват бърз достъп и намиране.

Пластмасови кутии за съхранение на снимки: помогнете за запазването на голям брой снимки с индивидуални протектори. Те използват материали, които не влияят на повърхностите им и предотвратяват обезцветяването им.

Пластмасови кутии за съхраняване на изделия за ръчна изработка: използват се за съхраняване на фигури за ръчна изработка, като се използват няколко отделения. Те са с горно покритие, за да се предотврати повреда на крехкото им съдържание.

Училищни кутии: те са снабдени с отделения за съхранение на моливи, химикалки и маркери, независимо от останалите пособия, като тетрадки, листове и бележници. Може да се използва като органайзер у дома и в офиса.

Градински или терасовидни кутии: изработени така, че да издържат на вътрешна и външна среда. Покритието им е устойчиво на вода и слънце. Те се използват за съхранение на градински и механични инструменти като цяло.

Куфари за съхранение: изработени от твърд материал и устойчиви на винтове за съхранение на тежки предмети. Те са снабдени с колела и дръжки за подпомагане по време на транспортиране. Те са изработени от твърди материали и обикновено са по-дебели от другите презентации.

Кошове за съхранение: състоят се от няколко коша , които се подреждат един върху друг, създавайки модулни кули за съхранение. Те имат колела и двойна основа, която поддържа теглото. Те служат като сортировъчни машини за по-добро подреждане на стаите и гаражите.

Кули с много чекмеджета: включват отделение с чекмеджета с различни размери за поставяне на инструменти и части. Те могат да достигнат значителна височина в зависимост от нуждите.

Предимства на пластмасовите кутии за съхранение

  • Те са многофункционални, за съхранение на играчки и дори на офис консумативи.
  • Предлагат се с различни размери, за съхранение на малки предмети и по-голямо оборудване.
  • Те са изработени от пластмаса, прозрачни или цветни, които могат да се адаптират към вътрешните и външните декорации.
  • Те отблъскват течности и предпазват съдържанието. Те не корозират.

Преди да закупите пластмасови контейнери за съхранение

Трябва да вземем предвид, че този ресурс ще остане с нас за дълго време, следователно има няколко съображения, които трябва да се имат предвид при закупуването на кутия за съхранение, сред които:

Какво ще съхраняваме?

Размерите на кутията, която трябва да изберете, вървят ръка за ръка със специфичната нужда. Вземете предвид материала, от който ще се съхранява, размера му и общото пространство на цялото помещение. Преценете какво можете да съхранявате в бъдеще, без да пестите от разходи, за да се възползвате максимално от потенциала му.

Прозрачен или цветен?

Мнозина избират прозрачни контейнери, за да откриват бързо това, което търсят. Други обръщат внимание на цветовете и дизайна, за да се съчетаят с останалите мебели. Изберете едноцветни цветове, ако сте сигурни, че съдържанието ще бъде последователно.

Ще носи ли голяма тежест?

С течение на времето сме склонни да добавяме повече съдържание в тези контейнери, забравяйки за тежестта, която те могат да носят. Опитайте се да изберете контейнери с колелца, за да улесните преместването им от едно място в друго с минимални усилия.

Ще можете ли да го поставите на определено място?

След като сме наясно какво ще съхраняваме и какви са предимствата на колесните устройства, трябва да знаем къде в дома, офиса или работилницата ще ги поставим. Няма смисъл да купувате голям контейнер, ако не разполагате с конкретна зона, в която той да се побере. Те също не трябва да бъдат пречка по пътя ви.

Здрави ли са дръжките?

В допълнение към колелата, дръжките са полезна форма на опора за повдигане на тези кутии. Те трябва да са здрави и изработени от добър материал, с форми, които осигуряват по-добър захват. Евтината алтернатива може да навреди на ръцете.

Уверете се, че дръжките са достатъчно здрави, за да издържат теглото на съдържанието, без да се счупят.

Има ли здрав капак?

Капаците, особено при системите за подреждане на кули и чекмеджета, трябва да са достатъчно здрави, за да издържат теглото на горната кутия. Важно е да наблюдавате в магазина дали те се затварят правилно, включително дали принадлежат към модела, който купувате, без да се обърквате.