Подложки за голф практика

Mejores-Alfombrillas-de-Práctica-Para-Golf

mejor-alfombrilla-de-práctica-para-golf-300x196

Харесах си голфа, но честно казано, първите ми опити бяха пълна катастрофа, нямам много време за тренировки, замахът ми е мъчителен и всеки път, когато прекарам няколко часа в трениране на движенията, се оказвам в безпорядък

Преди няколко седмици удрях няколко удара на малко игрище, но в крайна сметка се оказах с болки в гърба и стиковете за голф също бяха надраскани. Един колега ми препоръча да потърся най-добрия мат за голф.

Тези синтетични продукти са много полезни, защото ви помагат да подобрите техниката си. Важното е да потърсите такъв, който е издръжлив и достъпен , за да подобрите стратегията си за игра.

 

Най-добри постелки за голф

Каква е най-добрата постелка за голф?

Поставянето на подложка за тренировки по голф зависи от нивото ви на обучение и от това, доколко сте запалени по играта. Добрата постелка за начинаещ не е същата като тази за експерт.

За да разберете качествата на вашия килим, е необходимо да направите сравнение между производителите, цените и характеристиките. Ако сте начинаещ, един прост модел може да е подходящ за вас, но ако сте експерт, може да искате повече.

За напредналите играчи трябва да се уверите, че постелката е изработена от добър материал, с мрежа за обучение, стойки, тренировъчни топки, желязо за голф, наред с други аксесоари.

Ако все още не сте сигурни какво може да е подходящо за закупуване на, може би можете да погледнете този списък.

Ето и най-добрите постелки за тренировки по голф:

1. Deluxe PGA practice mat

На закрито и открито

41dOx2DVjnL

КУПИ СЕГА

С повдигнат външен ръб от синтетична трева, тази постелка за тренировки е идеална за у дома или в офиса.

Той има подвижни флагове и можете да регулирате диаметъра на дупките, всичко, от което се нуждаете, за да подобрите поставянето.

Това е лепкав килим, добро качество , включително топки за голф, DVD за обучение и ръководства за подравняване на топката.

2. подложка за обучение по голф Bonus et Salvus

Можете да анализирате по-добре вашия

41b+EutnEBL

КУПИ СЕГА

Подобряването на вашия замах за голф , без да се налага да сте на игрището за голф, е възможно, ако имате една от тези подложки за обучение .

Едно от основните му предимства е, че е идеален за анализиране на изстрели, така че с него наистина можете да подобрите уменията си.

Той се предлага с аксесоари за обучение , като тапа, почистваща подложка и силиконов държач за топка .

3. подложка за тренировки LESHP

С автоматично връщане

41m4M3VrtmL

КУПИ СЕГА

Практикуването с възможност за регулиране на нивото на изисквания ще ви помогне да подобрите прецизността си, така че тази подложка за синтетична трева, създадена за голфъри, може да бъде решението на вашите проблеми с обучението.

Включва канал за връщане на топката, изработен от подсилена пластмаса, има и синтетична трева и е идеален за гладки повърхности. Препоръчителен за вътрешно и външно.

4. Подложка за тренировки Longridg

Идеална за начинаещи

41h4Q1p5j-L

КУПИ СЕГА

Подложката за голф с изкуствена повърхност тип от марка Longridge е най-подходящата за вашата тренировка, особено ако сте начинаещ в дисциплината мини голф или в големия мащаб.

Тази синтетична постелка е една от най-простите и най-добре работещи постелки на пазара. Включва тренировъчен трион , изработен от EVA гума.

5. Подложка за голф тренировки Big Shot Golf

Хубаво и практично

51XXVYzkXuL

КУПИ СЕГА

Оборудвана с мрежа за голф тренировки и дървени опори, подложката Big Shot Golf е специално изработена за смекчаване на ударите.

Това е здрава, нехлъзгава, изработена с синтетична трева и кръстосани опори, които ще ви помогнат да ударите перфектната топка според настройката на височината ви.

Предлага се с топки за голф за тренировка.

 

Видове подложки за голф

В офертата ще намерите много подложки, които ще ви помогнат да практикувате голф, на закрито или на открито, ако нямате време да посетите курс, с тях можете да подобрите удара си, сред най-популярните ще намерите.

Нормален размер

Те са в пълен размер, идеални за играча, за да застане здраво върху синтетичния материал и да започне практиката си, обикновено имат размер от 3X5 инча до 5X5 инча. Обикновено те се използват от експерти, които искат да подобрят своите движения и похвати.

Подложка за площ

Проектирани специално за удари и подобряване на удара, те са малки и преносими, изискват подложка за изравняване и определено не можете да стоите върху тях, за да тренирате. Размерът им обикновено не надвишава 1Х1 инча.

Производство на дивотии

Те са най-технологичните, създавани някога. Те се отличават с това, че в тях при извършване на замах движения постелката се прибира, като ви дава естественото усещане за трева.

Фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на постелка за голф

Когато търсите една от тези постелки, е важно да вземете предвид редица съображения, които ще ви помогнат не само да получите най-подходящата постелка, но и тази, която най-добре отговаря на вашите специфични нужди. Когато правите своя избор, трябва да обърнете специално внимание на:

Дълготрайност

За да бъде инвестицията ви оправдана, трябва да похарчите парите си за качествен продукт, който ще издържи проверката на времето. Не трябва да забравяте, че постелката ще издържи не само на удари, но и на различни атмосферни условия. Дъжд, слънце, жега. Вашият продукт трябва да може да издържа на удари всеки ден от годината.

Размер

Това качество, разбира се, зависи от размера на мястото, където ще поставите постелката, и очевидно зависи и от размера на пръчките, които ще се използват. Това трябва да е продукт, който е достатъчно голям, за да ви позволи да направите добър замах с тоягите си и да удряте топките. Целта на този продукт и неговата гама от размери е да ви осигури достатъчно пространство, за да се люлеете с лекота. Най-разпространените изтривалки на пазара са с размери от 3X5 инча до 5X5 инча.

Тройници

С това качество ще можете да тренирате ударите си на различни нива, височини и размери. Всъщност една добра постелка за голф трябва да има сменяеми тийзъри за тренировки, тъй като този елемент се износва значително, тъй като е подложен на многобройни трудности и трябва да бъде сменен, така че продукт, който ви дава възможност да го направите, без да се налага да сменяте цялата постелка, винаги е от полза. Подложка, която има регулируеми тийсове, подходящи за вашия ръст, стойка и размер на клуба, винаги ще бъде продукт, който трябва да обмислите сериозно, тъй като ще ви даде възможност да практикувате играта си на различни нива, което несъмнено ще ви направи експерт.

Усещане

Както знаете, тези продукти нямат истинска трева, но имат синтетични разновидности, които се адаптират много добре към движенията ви и ви помагат много да подобрите играта си. Голямото предимство на тези постелки е, че те са специално проектирани така, че играчът да може да имитира усещането за трева, това е от съществено значение, защото е безполезно да се подобри замахът и да се научат движенията, ако нямате усещането за истинска трева, ако случаят е такъв, вероятно е, че когато отидете на истинската трева, резултатите ви ще намалеят, поради тази причина подобно усещане между едната и другата е от жизненоважно значение. Така ще избегнете ненужно натоварване на ставите. Само ако тези условия са изпълнени, напредъкът ви на килима ще бъде ефективен и на истинската трева.

Материал

Всички горепосочени аспекти са насочени към материала, който също трябва да бъде проектиран така, че да отговаря на формата на повърхността и на земята като цяло. Един от най-разпространените материали е пенопластът, който прави постелките по-малко щадящи от естествената трева. От друга страна, основният материал може да бъде каучук или силикон. Каучуковите постелки са доста плътни и много стабилни, а силиконовите са по-гъвкави, позволяват на тревата да се променя и са по-близки до усещането за истинска трева.

Дизайн

Този аспект е от основно значение, тъй като добрият дизайн и конструкция зависят от качествения килим. Когато правите своя избор, трябва да сте сигурни, че сте избрали продукт с добра дебелина, който ще ви осигури повече омекотяване и ще предпази клубовете ви от повреда. Важна е и подложката, тъй като некачествената подложка може дори да повреди клубовете ви.

Цена

За никого не е тайна, че качеството струва скъпо, така че колкото повече инвестирате в една от тези постелки, толкова по-издръжлива и по-качествена ще бъде тя. Това обаче не означава, че няма да можете да намерите добър продукт от среден клас, който да струва по-малко и да се представя добре. Всяко нещо, което ви спестява няколко евро, се брои. Размерът на разходите, които сте готови да похарчите, зависи и от нивото ви на обучение. Ако сте начинаещ, може да се справите с нещо евтино , не е необходимо да харчите цяло състояние за килим, но ако вече сте напреднали, един добър килим, който ви позволява да сменяте тийнейджъри и ви осигурява топки, тояги и мрежи за обучение, определено е привлекателен вариант.