Портативен телевизор

tv-portatil

Когато пътувахме с моите малки деца в колата, едно от най-големите ни предизвикателства беше да ги разсейваме по време на целия път, тъй като те бяха неспокойни, докато стигнем дестинацията си, и винаги да играят на една и съща игра им беше скучно.

Тогава попаднах на най-добрия преносим телевизор, екран с много удобен и практичен размер, който лесно можем да пренасяме сред вещите си, освен това ни позволява да гледаме любимите си филми по време на път.

Най-добри преносими телевизори

Кой е най-добрият преносим телевизор?

В такъв огромен пазар не е изненадващо, че намирането на най-добрия преносим телевизор може да бъде истинско предизвикателство, особено при толкова много качествени опции , които да вземете вкъщи, но купуването на модел, който е достъпен и има невероятни характеристики, не е невъзможно, когато вземете предвид някои важни фактори.

Неговите размери, резолюция, функции като DVD, wifi и дори съвместимост с друго оборудване като конзоли за видеоигри, Blurays, слушалки и други, са характеристики, които трябва да имате предвид при избора.

Ако търсите добър преносим телевизор, но нямате представа откъде да започнете да търсите, създадох сравнение с някои от любимите ми модели, за да ви помогна да вземете решение.

Ето и най-добрите преносими телевизори:

1. Преносим телевизор A&V DA-901

9-инчов екран

51pjC1NIQlL

КУПИ СЕГА

Компактен телевизор, който можете да вземете навсякъде и да се наслаждавате на епизоди от любимия си сериал или филм.

В комплекта е включена антена , която ще ви позволи да гледате безплатна телевизия, съвместим е с оборудване чрез портовете HDMI и USB, а също така е много удобен за използване благодарение на платформата или магнитната основа, която можете да сглобявате и разглобявате - чудесен инструмент за осигуряване на забавление за малките у дома.

2. преносим телевизор August DA100C

Може да записва на живо

51pqmaJNZtL

КУПИ СЕГА

Ако искате компактен и изключително преносим телевизор, който можете да използвате в цялата си къща или апартамент, от кухнята до всекидневната, ще харесате този телевизор August марка August, тъй като е малък, но има качествена резолюция, с която можете да се наслаждавате на видеоклипове и много повече.

Има възможност за запис на живо и съхраняване на информацията на карти с памет, така че да не пропускате своите програми, сериали и филми.

3. Преносим телевизор Sytech SY340HD

Много остър

513IsIRjPnL

КУПИ СЕГА

По-евтин модел и силно препоръчан заради високото си качество, това е преносим телевизор с 10 инча, в който можете да се насладите на ясен образ и голяма резолюция, тъй като има HD.

Неговият мултимедиен четец на файлове ви дава голяма гъвкавост за гледане на различно съдържание, освен това той се настройва на телевизионни канали и има радио , за да ви осигури чудесно забавление по време на пътуване, в чакалнята или в уюта на дома ви.

4. Преносим телевизор ZHY NX-D101A

Включва дистанционно управление

51kE2prESUL

КУПИ СЕГА

Преносим телевизор , който ще бъде идеален за кола, дом, офис или където и да го вземете, благодарение на практичния си размер, който лесно ще се побере във всяка чанта или раница, а благодарение на факта, че може да се използва със слушалки, няма да имате проблем да гледате любимите си програми на обществени места.

Той има USB и MF четец на карти, както и HDMI вход, за да можете да го свържете към различни устройства, което ще ви осигури HD изображения с най-добра резолюция.

5. Преносим телевизор LEADSTAR D7

7-инчов модел

41ogwDK8kUL

КУПИ СЕГА

Това е най-малкият LED телевизор в списъка, както и най-евтиният , но въпреки това има невероятно качество. Той е идеален за използване навсякъде, тъй като има батерия, която можете да презареждате, и не е необходимо да го включвате, за да работи.

Той има добро качество на картината и може да се настройва на различни канали, така че да се забавлявате безопасно, където и да отидете, независимо дали става въпрос за пътуване до плажа или до метрото.

Какво е преносим телевизор?

Всички знаем какво представлява телевизорът и какви са предимствата му у дома - за забавление или като работен инструмент, - това са устройства, които с течение на времето са се превърнали в практически незаменими в живота ни.

Ако не знаете, има модели телевизори, които поради своя размер могат да се вземат навсякъде, тъй като са преносими, практични и съвсем не са тежки, те могат да имат размери от 7 до 12 инча и могат да се адаптират към друго оборудване, например DVD или дори Bluray, чрез HDMI порт.

Вашият преносим телевизор в действие

При първите телевизори всички преминахме през етапа, в който трябваше да нагласяме антените им, за да получават сигнал и да настройват каналите, а освен това това бяха големи и тежки телевизори, които не можехме да преместим лесно из къщата.

За наше щастие с течение на времето и технологиите се появиха нови модели телевизори, някои с многоинчови екрани и дори с извити форми, а други можете да носите в дамска чанта.Тези преносими модели могат да се настройват на различни канали и едно от големите им предимства е, че имат вградени батерии.

Избор на преносим телевизор с прецизност

За да изберете един от тези телевизори, трябва не само да концентрирате енергията си върху намирането на икономичен модел, но и да вземете най-доброто решение, като вземете предвид всички характеристики и функции, които да ползвате.

Например какво би бил телевизорът без възможността за свързване на друго оборудване, за да можете да се наслаждавате на предавания или филми.Също така е чудесна идея те да разполагат с дистанционни управления, които улесняват използването им, и да можете да използвате USB устройства, с които да възпроизвеждате всякакъв вид съдържание, което предпочитате.

Какви фактори трябва да сравните?

Когато търсите преносим телевизор, е важно да сравните техническите му характеристики, за да намерите модела, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Сред тези фактори не може да се пренебрегне разделителната способност на оборудването, колко инча има, качеството на изображението, възможностите за свързване - чрез USB или карти с памет, както и количеството енергия, което консумира оборудването, дали има вградена батерия, какво е качеството на звука и дали има вградена основа.

Ако разгледате тези характеристики, ще можете да намерите най-доброто оборудване за вас.

Преносими телевизори: характеристики, предимства и съображения

Най-голямото предимство, което можете да получите при избора на преносим телевизор, е очевидно възможността да го вземете със себе си, където пожелаете, без да се налага да зависите от връзка или че това е невъзможно поради големия му размер.

И други важни съображения, които трябва да вземете предвид, когато избирате модел за покупка, са:

Размер на преносимия телевизор и радио аспект:

Въпреки че търсите модел, който е преносим, размерът е важен фактор, който трябва да вземете предвид, тъй като има модели с по-голям или по-малък инч, които могат да бъдат адаптирани към вашите нужди.

Когато избирате между различни размери, трябва да помислите колко души ще използват оборудването, за да може всеки да се чувства удобно, когато гледа телевизия.

Що се отнася до съотношението на страните, това е термин, който се отнася до съотношението между ширината и дължината на изображението, показвано на екраните.

Свързаност на преносимия телевизор:

Ако искате само един от тези телевизори, за да се наслаждавате на безплатната телевизия, свързаността няма да е толкова важен фактор, който да вземете предвид.

Но ако искате да се наслаждавате и на програми, до които имате достъп само чрез интернет, на DVD или в друг видеоформат, е важно телевизорът да е такъв, че да можете да адаптирате друго оборудване чрез входове или портове.

В зависимост от модела, който сте избрали, те могат да имат и GPS, което е идеално за използване в автомобила.

Цифрова и висококачествена (HD) телевизия:

По-старите телевизори и техните аналогови технологии бяха заменени с HD или висока разделителна способност, като тези преносими устройства не изостанаха.

В днешно време е възможно аналоговият телевизионен приемник да бъде преобразуван в цифров с помощта на адаптер, но това може да струва толкова, колкото и закупуването на цифрови телевизори.