раница

mochila-cruzada

Тенденциите задават тона, но когато mochila-cruzada

модата се създава с удобни дрехи, те се превръщат в необходимост; добър пример за това е най-добрата раница за кръста, която се отличава с особен дизайн, обикновено триъгълен, с лента, която благодарение на позицията, в която е поставена на тялото, можете да носите всичко с лекота, разпределяйки тежестта и създавайки баланс, който намалява болките в гърба и врата.

Тези раници се характеризират с това, че се носят на едно рамо, както и с бърз достъп до нещата, които държите в тях.

В зависимост от личните си предпочитания можете да изберете размера, материалите, дали предпочитате кожа, кожени изделия, текстил или количеството отделения, които ви трябват, това, което е сигурно, е, че за неговата полезност и ежедневната употреба, която вероятно ще му дадете, трябва да бъде с добро качество.

 

Най-добрите раници за кръст

Коя е най-добрата чанта за кръст?

Ако търсите странични раници, можете да избирате между голямо разнообразие от модели, включително обемисти, сгъваеми или такива, направени специално за пренасяне на електронно оборудване като лаптопи или SLR фотоапарати.

Оценявайки характеристиките, които определят качеството на продукта, както и мнението на потребители, които вече го имат, направихме сравнение, за да ви покажем петте раници, които наистина си заслужават покупката, сред които със сигурност ще намерите най-подходящата за вас.

Ето най-добрите чанти за кръст:

1. Mixi многофункционална раница с кръст

Най-добрата за ученици

Дизайнът и удобството ѝ я правят идеална за ежедневна употреба, а освен това е изработена от водоустойчиви материали и SBS ципове, които издържат на постоянна употреба.

Тя има младежки стил, идеален за училище, и практичен размер за носене на тетрадки; има и отделение с подплата за най-важните ви принадлежности.

В него се побират до 8-инчов таблет, както и слънчеви очила, памети, портфейли и дори лекарства или други малки предмети, които са добре защитени.

Тя има джоб против кражба, регулируема презрамка, външно отделение за бутилка вода и дори джоб за мобилен телефон.

Голямото му предимство е броят на отделенията, някои от които са по-лесно достъпни от други, но качеството му може да се усети при допир, а комфортът ще го направи достоен за инвестиция, въпреки че цената му не е ниска.

2. Многофункционална тактическа раница за рамо DCCN Molle T4000-01FBA

Най-универсалната

41SrqWZtfkL

КУПИ СЕГА

Ще се радвате да имате модел като този, защото той ще ви служи за всичко, където и да отидете, моделът ще бъде полезен, за броя на отделите, лекото му тегло и товароносимост.

Устойчивостта на тактическата раница е идеална за къмпинг, туризъм, пътуване , спорт, наред с други дейности; заедно можете да закупите допълнителни аксесоари, за да я завършите, като поставки за бутилки, чанти и други.

Той има дръжка за държане с ръка, регулиращи ленти в отделенията, метални катарами и се предлага в черно или кафяво.

В сравнение с други подобни модели той е евтин, което го прави неустоим, ако искате да си купите модел от това ниво.

3. Чанта за рамо EGOGO

Най-добрата за фитнес залата

За мъже и жени, големите ѝ секции могат да се използват за носене на дрехи, тоалетни принадлежности и неизбежната бутилка вода,

Чантата е просторна, удобна, висока 47 см и широка 30 см. Задната част на чантата, която ще бъде в контакт с гърба, е покрита с хладен текстил, така че няма да бъде гореща като другите.

Тя също е тънка чанта, без много отделения, но с достатъчно, за да държи вещите ви подредени, плюс скрит джоб, в случай че носите ценности.

Моделът има чисто покритие, готово да се справи с ежедневната употреба, също така е на ниска цена и можете да изберете идеалния за вашия стил от черно, синьо, оловно сиво и армейско зелено.

4. раница за кръста Unigear

Класическият дизайн

41hzuhib6aL

КУПИ СЕГА

Това е една от най-големите чанти за рамо, които можете да си купите, в нея се побира всичко и най-хубавото е, че нещата ще бъдат безопасни, защото материалът за производство намалява ударите.

Той има вътрешни джобове за съхранение на кабели, химикалки, ключове или други дребни предмети, подплатата осигурява комфорт, а подплатата дори покрива циповете, което го прави по-малко уязвим за кражба.

Предлага се в седем ярки цвята, така че ще откриете този, който ви представя най-добре.

Това е достъпна чанта, в която можете да инвестирате със спокойствие, тъй като фабриката гарантира покупката ви, като възстановява парите ви, ако не сте 100% доволни от покупката си.

5. LC Prime Раница за рамо

Достъпна, но надеждна

415kqcEM-HL

КУПИ СЕГА

Ако разполагате с ограничен бюджет, но искате добра чанта за кръст и всички предимства на дизайна, това е най-добрият вариант.

Въпреки че изглежда малка, раницата е просторна отвътре, има джобове отвътре и практични мини-пространства на презрамката, които също ще ви служат добре.

Ще останете изненадани от финиша, качеството на шевовете, стила и цвета на моделите. Тя е и практична универсална раница със здрави куки, ремъци и всичко с отлично качество.

Тъканите са изработени от водоустойчив и устойчив на надраскване найлон, но можете да ги перете и в пералня и да запазите добрия им вид.

Като един от най-евтините, той е най-продаваният и най-добре рефериран, така че със сигурност ще ви даде добро изживяване, когато го използвате.

 

Защо да ползвате раница с кръст

По-рано по-често се използваха класическите раници с две презрамки през двете рамене, но е достатъчно да се запознаете веднъж с новите раници със странични презрамки, за да осъзнаете всички предимства.

Лесен достъп

Тези чанти улесняват достъпа до съдържанието вътре, така че когато ви трябват пари, да направите снимка с фотоапарата вътре или просто да покажете какво носите, когато преминавате през контролно-пропускателните пунктове, това става много по-лесно и бързо.

Дизайнът е по-модерен и можете да го намерите в различни текстури, а когато отворите циповете, ще можете да видите всичко; нещата обаче ще бъдат защитени, без риск да изпаднат.

Организация

В зависимост от дизайна те имат поне две отделения, в които можете да съхранявате големи или малки предмети , без да рискувате да ги загубите.

Леки

Тези раници обикновено тежат около един килограм, но само с една каишка ще усетите по-голяма свобода на движение и теглото на раницата няма да натоварва гърба ви.

Безопасност

Материалите, използвани в най-добрите модели, предпазват предметите вътре от удари или падане и поради начина, по който е прикрепен към тялото ви, има по-малък шанс да бъде откъснат, така че тези модели се считат за по-безопасни от класическите раници.

Видове раници за кръста

Известните също като раници за прашки раници могат да бъдат разделени на два вида според начина на носене:

Бедрен стил

Това са малки чанти и се носят с лента през рамо, която се спуска до бедрото. Поради размерите си тя не позволява да се носят много неща, но се използва за съхранение на малко електронно оборудване, портфейл или други вещи.

Странична раница

По-голяма от предишните и дизайнът ѝ позволява да се носи удобно на гърба или пред гърдите за бърз достъп до вътрешността ѝ. Често се използва като ученическа раница, спортна чанта и др.

 

Какво трябва да знаете за добрата раница

Попитахме малко за мнението на тези, които вече имат чанта от този тип и искат да дадат препоръки на други потребители, повечето са съгласни, че добрата раница трябва да отговаря на следните характеристики.

Лесен достъп

Вече говорихме за това и става дума за моментите, когато трябва да направите бърза бележка, да вземете химикалка, да предложите нещо, което имате в себе си, да получите пари или за друга често срещана ежедневна спешност.

Универсален дизайн

Чантите са твърде практични и ще искате да ги носите навсякъде, така че е най-добре да помислите за такава с модел, който да отговаря на всички нужди, независимо дали става въпрос за пренасяне на специално оборудване, учебни предмети, книги, дрехи, електроника, лични продукти или нещо друго.

Качествени ципове.

При базовите модели циповете обикновено са слаби, затова се уверете, че се отварят и затварят добре и са здрави, особено когато искате да съхранявате ценности.

Мрежеста чанта

Някои раници имат такъв тип отделения за пренасяне на бутилки с вода, а най-хубавото е, че ще можете да ги носите напълно отделно от телефона, ipod-а или друг електронен предмет, който може да се повреди от течността.

Велкро ремъци

Те са практични за регулиране както на дължината на ремъка, така и на размера на отделенията, за да задържат по-добре нещата на място, особено когато става въпрос за лаптопи или оборудване като цифрови фотоапарати, които искате да избегнете да се плъзгат вътре или да се удрят едно в друго.

Практически съвети за намиране на най-добрата чанта за кръст

Капацитет

Пространството за съхранение е определящ фактор при избора на чанта за кръст. Марките говорят не само за размера на раницата, но и за обема, за да имате представа какво можете да поберете.

Ремъци за талията

Някои потребители предпочитат възможността да прикрепят чантата към талията, така тя ще бъде в по-твърда позиция и материалът няма да се износи, тъй като е по-малко податлив на удари или протриване.

Подложка

Ако сте свикнали да пренасяте деликатно оборудване, опитайте се да се уверите, че раницата има вътрешна подплата, която намалява ударите, за да направите мястото на транспортиране по-безопасно за лаптопи, дъски, фотоапарати, детски електронни играчки, телефони или други устройства, чувствителни към удари.

Специално оборудване

Ако сте фотограф и искате да носите оборудването си в раница с кръст, можете да направите и това. Има чанти със специални прегради, в които можете да поставите безопасно всичко необходимо - от памети или устройства за съхранение до деликатни обективи или стабилен статив или монопод.

Джобове

Ще се изненадате да научите, че някои раници имат отделения против кражба, за да предпазят това, което цените най-много; някои са достатъчно просторни, за да съхранявате пари, паспорт, карти или други предмети, които дори в специалното отделение ще бъдат достъпни за вас по всяко време.

Традиционни раници срещу раници с кръстосано тяло

Традиционните раници имат по една лента за всяко рамо и е много трудно лентите да се изхлузят, така че рискът от наранявания от натиск върху раменете или врата също е малък, а освен това разпределението на тежестта е пропорционално на всяка страна и затова те все още се използват днес.

Въпреки това, единичната раница с кръстосано тяло се появи, за да направи революция в използването на раници, тъй като те предлагат ниско тегло, безопасност, лекота на използване, удобен достъп, организация и свобода на движението.

Добрият модел тежи по-малко от половин килограм, което значително намалява натоварването и риска от болка, а поради начина, по който е прикрепен, вероятността от кражба също е малка.

Тези чанти имат поне две отделения, имат ципове, които със своя дизайн предпазват всичко вътре и също така гарантират свобода на движението, поради което почти няма да забележите, че носите раницата.