Сгъваеми легла за къмпинг

mejor-cama-de-camping

Приключенията на открито, като къмпингуване в паркове или на музикални фестивали, са важна част от живота на много хора. Затова най-доброто сгъваемо легло за къмпинг е от съществено значение, за да можете да възобновите енергията си през нощта и да се събудите свежи и отпочинали.

Изборът между толкова много марки и модели може да е малко труден, но не се страхувайте! Следващото ръководство ще ви ориентира така, че да можете да се сдобиете с този, който отговаря на специфичните ви изисквания и с който ще можете да изживеете най-добрите епизоди от живота си.

Най-добрите легла за къмпинг

Кое е най-доброто сгъваемо легло за къмпинг?

Чрез следващия списък сравнителни можете да разберете леглото за къмпинг, което ще бъде идеално за всички ваши пътувания на открито, не забравяйте, че тези продукти са били подложени на строг тест и също така имат одобрението на хиляди потребители, които са доволни от покупката си.

Ето и най-добрите сгъваеми легла за къмпинг:

1. Сгъваемо легло за къмпинг Campart Travel BE-0641

С чанта за съхранение

414oI23ZUhL

КУПИ СЕГА

Този модел е изключително устойчив, има стоманена рамка, полиестерна тъкан и издържа на тегло до 120 кг.

Включва чанта за лесно съхранение, размерите му са 190 x 64 x 43 cm, теглото му е 7,86 kg, предлага се в син цвят и е по-евтин от конкурентите.

2. Ултралеко сгъваемо легло за къмпинг Outad

Изработено от аерокосмически алуминий

31vtYFbJxyL

КУПИ СЕГА

Това легло е изработено от много устойчива аерокосмическа алуминиева структура, то е изключително леко, лесно за пренасяне и материалът за изработката му е дишащ, против счупване, против вода и стареене.

Той може да издържи до 200 kg тегло, предлага се в лилав цвят, цената му е доста икономична, мерките му са 200 cm x 66 cm x 10 cm и теглото му е 1600 g и включва халки за укрепване, лостове и опаковъчна чанта.

3. Skandika Преносимо легло за къмпинг на открито

Полиестерна тъкан

41WXQOW5-PL

КУПИ СЕГА

Това легло има стабилна структура, издържа до 120 кг тегло, идва с чанта за съхранение, може да се пере и е много лесно за поддръжка. Отзивите на потребители сочат, че това е отличен продукт, изработен от материали с добро качество , който има и голяма площ от 210 x 80 x 48 cm.

Теглото му е 6,5 кг, тъканта му е полиестерна, рамките са изработени от алуминий и цената му е доста достъпна.

4. TecTake XL сгъваемо легло за къмпинг

Предлага се в различни цветове

41cIlLz3p6L

КУПИ СЕГА

Марката Tec Take ни предлага легло, което ще ви осигури много удобна почивка на открито! Благодарение на сгъваемото си устройство се съхранява лесно, предлага се с чанта за пренасяне, в различни цветове и може да издържи максимален товар от 150 kg.

Размерите му са 190 x 70 x 45 cm, цената му е ниска , изработен е от полиестер, а дизайнът му е доста здрав.

5. Milestone Camping - Сгъваемо походно легло

41CY+egs1ML

КУПИ СЕГА

Това легло е достатъчно удобно за добър нощен сън далеч от дома, има полиестерно покритие, много е леко, защото има алуминиеви рамки, много е здраво и включва чанта за носене.

Размерите му са 42 x 64 x 189 cm, сгъва се до много компактен размер, предлага се в зелен цвят, а цената му е една от най-ниските на пазара .

Предимства на леглата за къмпинг

mejor-cama-de-camping

Нито един от предметите, които използваме за спане, не е идеален за дейности на открито, аксесоари като легла за къмпинг, сгъваеми подложки, възглавници от пяна, хамаци, спални чували, правоъгълни или ципни торбички, имат своите плюсове, но и своите минуси. Нека разгледаме положителните им страни.

  • Удобни са за дейности на открито
  • Тъй като са преносими, предлагат възможност за съхранение под леглото.
  • Добре предпазва от прохлада, ако времето е горещо.
  • Най-добър за спане на пода.
  • Можете да изкачите планината с тях на гърба си.
  • Те са добри и за предпазване от насекоми

Критерии, които трябва да вземете предвид, преди да си купите легло за къмпинг

Някои от съображенията, които трябва да вземете предвид, преди да си купите шезлонг за къмпинг , са следните

Тегло

Един от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид, е, че всяко легло се предлага с различно тегло. Те могат да достигнат от 2-3 кг до 15 и дори 20 кг. Винаги е най-добре да изберете най-лекото и многофункционално легло, но в същото време и такова, което е стабилно и здраво.

Размер

Най-подходящият размер за повечето възрастни е 25″ широк и 75″ дълъг. Въпреки това можете да намерите и други размери на детски креватчета, които се използват за риболов или плаж.

Преносимост

Има различни модели, които предлагат различни видове преносимост, като теглото и размерът са решаващи фактори в тази област. Има някои видове, които могат да бъдат напълно разглобени , тип сгъваемо легло , които тежат от 2 до 4 килограма.

Сглобяване

Лесното разгъване или сглобяване на леглото също е важен фактор. Има някои, които са толкова прости, че се справят практически сами, и те са отлични, защото могат да се използват в приюти. За разлика от тях много други ще изискват по-подходящ монтаж.

Тъкан

Трябва да обърнете внимание на тъканта, от която е изработен. Тя трябва да е удобна и много лесна за почистване. В този смисъл найлоновите и полиестерните тъкани са най-препоръчителни и, напротив, памучните тъкани не са добри, тъй като задържат прах и са много тежки

Комфорт и опора

Пружинната система и опъването на тъканта са доста полезни характеристики. Съществуват легла за къмпинг, чиято опорна основа може да се регулира според вашите изисквания.

Винаги проверявайте, преди да си купите такъв уред, дали това може да се направи и дали е съвместим с дейностите, които ще извършвате на открито или на закрито.

Безопасност

Безопасността винаги ще бъде двойно по-важна, когато купувате едно от тези легла. Ако избирате специален за деца, това със сигурност ще бъде първото нещо, което трябва да вземете предвид.

Най-добрите модели винаги остават балансирани, особено в централната част, и се приспособяват удобно към тялото, като не позволяват да се подхлъзнете по посока на пода.

Освен това трябва да има дизайн, при който ръбовете не позволяват падане, а тъканта отгоре не трябва да задушава и да не затруднява дишането; това е много важно при деца и юноши.

Материята трябва винаги да е дишаща и същевременно да е достатъчно топла, когато през зимата се задава буря .