Сейф с електронно заключване

mejor-caja-fuerte-de-pared-para-llaves

mejor-caja-fuerte-de-pared-para-llaves

Никой не желае в имота му да дебнат шпиони или нежелани приятели, но понякога се налага да оставите ключовете си, за да влязат чистачите или строителните работници в дома ви. Тогава се нуждаете от най-добрия стенен сейф за ключове.

Подчертавам 'най-добрите', защото има модели, които не са много функционални, ръждясали са, трудни са за използване и наистина са проблем за всеки потребител.

Нуждаем се от оптимално устройство, в което да се съхраняват не само ключове за дома, но и копия на ключове за автомобила , за да сме подготвени за всякакви спешни случаи.

Най-добрите стенни сейфове за ключове

Кой е най-добрият стенен сейф за ключове?

Може би си мислите, че сейфове или огнеупорни сейфове могат да свършат тази работа, но истината е, че тези видове сейфове, както подсказва името им, са перфектно проектирани за съхранение на ключове. В този смисъл те са с подходящ размер и могат да се поставят на стената до вратата, за да са ви под ръка.

Те са като вграден сейф , но с отделенията, които ще ви трябват за вашите ключове. На пазара ще видите широка гама от различни марки . Те се различават много, така че е добре да вземем предвид нуждите си, за да изберем модел, който да отговаря на тях, и да разгледаме моя сравнителен списък :

Тук ви представяме най-добрите стенни сейфове за ключове:

1. Сейф за ключове NRS Healthcare Supra C500

За няколко комплекта ключове

41pcrpleumL

КУПИ СЕГА

Това е сейф за ключове с много висока степен на сигурност. Изработен от висококачествена неръждаема стомана , той има механизъм със съединител, който предотвратява отварянето му със сила или с лост. Това е чудесен избор за къщички или навеси , които прекарват дни, месеци или дори години насаме. 4 000+ възможни комбинации!

2. Master Lock 5401EURD стенен сейф за ключове

Удобен и лесен за използване

41A249pEFTL

КУПИ СЕГА

Мини сейф за съхранение на ключове по лесен начин, той работи с 4-цифрена комбинация, с която можете да боравите както желаете. Същевременно предлага достатъчно място за няколко ключа, което е идеално за случаите, когато децата ви се прибират от училище. Монтира се на стена и се предлага с 30-годишна гаранция.

3. Сейф за ключове за стена Sentinel PL988

Издръжлив!

51yJkBzmSPL

КУПИ СЕГА

Дълготрайност и устойчивост? Този вариант съчетава и двете, като същевременно е ефективен и водоустойчив, така че е силно препоръчителен , ако планирате да го използвате за съхранение на ключове на открито. Той се заключва с цифрова комбинирана ключалка. Можете да съхранявате няколко ключа вътре, което я прави идеален избор за гаражи или тераси.

4. Сейф с криптиран ключ Kamasa 55775

Удобен

41tBNABWHTL

КУПИ СЕГА

Това е доста прост и полезен сейф. Той е доста дискретен, добре замаскиран , ако го поставите на стена в близост до градина. Ключовете ви не само ще бъдат на сигурно място и защитени, но и благодарение на магнита ще бъдат добре закрепени, така че ще се чувствате така, сякаш не сте оставили нищо вътре. Идеален за малки ключове.

5. Сейф с ключове Sterling Locks KM2

Големи циферблати за лесно влизане

41tY+UxcFvL

КУПИ СЕГА

Разполага с повече от 10 000 комбинации за по-голяма сигурност. Тази кутия може да съхранява два ключа и е не само много сигурна, но и много устойчива. Можете да го поставите както вътре, така и извън дома или офиса си , тъй като е устойчив на атмосферни влияния и нападения.

Какво представлява сейфът с ключове?

Това не е нищо друго освен сигурен и удобен начин да предоставите достъп до дома си на хора, които редовно са външни лица. Хубавото в случая е, че за да влезе този човек, не е необходимо да спирате работата си, за да отидете и да отворите.

Оформен като катинар, той обикновено се закача на дръжката на вратата или на някоя от стените. Достъпът до ключа е възможен само за хора, които знаят комбинацията за кутията.

Практични приложения на заключващата кутия в ежедневието

Това удобно устройство има повече от едно приложение.

Децата се връщат от училище

Децата обикновено губят всичко, без да го осъзнават. Ключовете са на първо място, така че за да им попречите да ги вземат в училище, можете да ги оставите в тези сейфове.

Влизане в рядко използвани помещения

Сараите, гаражите или колибите се нуждаят от охрана, дори ако ги посещавате рядко.

Изпълнители, работещи в дома ви

Не е нужно да чакате отпуската си или да пропуснете работа, за да отворите вратата на строителите или работниците, които работят по обновяването на дома ви.

Услуги, работещи във вашия дом

Няма да има забавяния или притеснения, те бързо ще разберат как да използват тези кутии, за да получат достъп до ключовете, които сте оставили.

Агенции за недвижими имоти

Знаем, че шансовете за продажба се увеличават, когато заинтересованите страни оглеждат къщи без Ваше присъствие. Така че можете спокойно да оставите ключовете на агентите и да ги оставите да се погрижат за останалото.

Видове сейфове

Не съществува един-единствен модел, а различните модели дори могат да се различават значително. Така че със сигурност ще намерите този, който най-добре отговаря на нуждите ви.

Малки сейфове с външен ключ

Дизайнът е малък и ключът се закача отвън . С този модел е удобно да съхранявате резервни ключове за автомобили , къщи, офиси или други видове ключове. Те работят с код на бутона отпред, който може лесно да се промени.

Кутии за ключове

Моля, имайте предвид, че те не са предназначени за закрепване към стената. Това са малки устройства, които са подходящи за съхранение на дребни вещи, като например кутии, в които държите парите или бижутата си. Те не са толкова оптимални за защита на домове или офиси.

Шкафовете за ключове

са чудесен начин за организиране на ключовете, така че всеки в дома да може да ги използва. Шкафовете за ключове са чудесен вариант за фирми за отдаване на автомобили под наем, автомобилни изложения или складове, които трябва да организират много ключове и обикновено имат цветни етикети или място за номериране или идентифициране. Това е доста функционално, като се има предвид, че можете да съхранявате от 20 до 1000 и повече ключове.

Висококачествено хранилище за ключове

Ако търсите повече организация и сигурност, този модел, изработен от много по-дебел и здрав метал в сравнение с другите, е вариантът за вас. Той има висококачествена ключалка, която пази ключовете ви от нежелани хора.

Фактори, които трябва да вземете предвид, преди да купите

Както знаете, интелигентната покупка зависи от вас. В този смисъл е важно да обърнете внимание на детайлите, материалите, състава, теглото и много други аспекти, като например тези, които ще видите по-долу:

Безопасност

Без съмнение това е най-важното нещо. Сигурността се основава на няколко аспекта - броя на символите в комбинацията от пароли, последователността на паролата, както и възможността за отключване и възстановяване на паролата.

Размер

Тя трябва да е подходяща за броя и размера на клавишите, които искате да съхраните. Това зависи от размерите на устройството, но има модели, при които е посочено, че могат да съхраняват един, два или повече ключа. Ето защо е важно да разгледате показанията в детайли.

Лесно използване

Така ще се избегнат усложнения с потребителите, тя трябва да е лесна за използване от вас и от вашите деца или от хората, които ще влизат в дома ви с ваше разрешение. Не искате да купувате сейф , който е толкова сложен за използване, че ключовете остават вътре.

Дълготрайност

Ако искате кутията ви да защитава ключовете ви за дълъг период от време, трябва да вземете предвид дълготрайността, преди да я купите. Проверете дали е устойчив на високи температури, дъжд и други външни фактори, които могат да го унищожат за кратко време. Дълготрайността е от първостепенно значение, ако планирате да използвате сейфа на открито.

Цена

Цената е важен момент, особено ако не обичате да харчите много. Но имайте предвид, че колкото по-добро качество и защита желаете, толкова по-скъпо ще бъде то. Но има достъпни модели , които имат много добро качество, Купете най-евтиния модел и бъдете доволни, възможно е.