Скутери Скутери

patinete-de-scooter

Практикуването на дейност, при която децата ви могат да patinete-de-scooter

се упражняват и да изразходват енергията си, винаги е добра идея, а ако вашите малчугани се интересуват и от скейтборд, тогава идеалното нещо за тях е да се сдобият с най-добрия наличен скутер, за да могат да се научат да правят акробатични номера и трикове.

С течение на годините тези скутери станаха много популярни както сред децата, така и сред възрастните, а някои от тях дори станаха професионални скейтбордисти, а производителите започнаха да ги произвеждат за различни вкусове и дейности.

Сега можете да ги получите в традиционния им вариант с колела, някои дори са с четири колела, други, по-сложни, са моторизирани или дори електрически, така че преди да вземете един у дома, трябва да знаете какво наистина искате от този продукт.

Най-добри скутери

Кой е най-добрият скутер?

Когато избирате най-подходящия скутер, трябва да направите тест на предложенията на производителите на тези скутери, да направите сравнение между тях и накрая да изберете най-подходящия за нуждите и употребите, които детето ви ще му даде.

Наличието на ръководство никога не е нещо лошо, затова съставихме този списък с предложения с основните характеристики и качества на тези устройства, за да можете да изберете най-подходящото за вас и същевременно най-евтиното. Тук със сигурност ще намерите това, което търсите.

Ето и най-добрите скутери:

1. Star-Scooter Premium Freestyle Scooter

31JcX8N9lDL

КУПИ СЕГА

Произведен по най-висока технология и с висококачествени материали, това е един от скутерите в професионалната гама на производителя Star-Scooter, за полупрофесионална употреба.

Той има 110-милиметрови колела, изработени от полиуретанов алуминий, лагери ABEC 9, които осигуряват голяма прецизност, а рамката му е с вдлъбната палуба, която улеснява изпълнението на трикове със скутер.

Той е с двойно вдлъбнато кормило и тройна височина. Дъската му има стабилен захват за безопасност при употреба.

Цената му е значително по-висока от нашата селекция, но тези, които вече са го закупили, казват, че качеството на продукта си заслужава инвестицията.

Това е продукт, който детето ви може да използва, ако е на осем или повече години, подходящ е за Freestyle и се предлага само в бяло и синьо.

2. скейтборд Razor Beast за деца

Здрав и практичен

31ywMUAjliL

КУПИ СЕГА

С алуминиева рамка с качество на самолет и метални уретанови колела моделът скейтборд Beast на Razor е идеален за деца на възраст над 7 години.

Предлага се в жълто, синьо и червено, този продукт се предлага с фиксирано вертикално кормило с ширина 17,75 инча и височина 21,5 инча, което заедно със спирачката на задното крило осигурява по-голяма маневреност и съответно по-голяма стабилност и безопасност.

Според мнението на тези, които вече притежават такъв, той е достъпен , издръжлив, лек, практичен и високотехнологичен продукт, който е идеален за скачане.

Той се предлага с широка 4 инча палуба с дължина 19 инча, която осигурява по-силен захват, а дъската е с цветен дизайн, който ѝ придава готино и привлекателно излъчване.

3. Land Surfer Скутер за каскади

Лек и здрав

51pmrTzdryL

КУПИ СЕГА

Land Surfer ви предлага този скутер със здрава тръбна стоманена рамка, която ви позволява да изпълнявате страхотни каскади безопасно, много подходящ за агресивно каране на скейтборд , а също и за фрийстайл .

Той е лек, здрав, идеален за прецизни трикове благодарение на своите бързи 100 мм полиуретанови микроколела и въртяща се на 360° ос с укрепваща скоба на кормилото.

Той има ниска цена и можете да го получите в осем различни модела и цветове: зелен с черно, камуфлажно зелено, синьо, розово, черно, виолетово, фуксия и черно с пламъци.

Според тези, които вече са го закупили, това е добър продукт както за експерти, така и за начинаещи, с отлично съотношение цена-качество.

4. 3-колесен сгъваем скутер

Стабилен и безопасен

41aYfx+XzML

КУПИ СЕГА

Ако искате да купите нещо за по-малките си деца, с което да се забавляват, този скутер може да е решението, което търсите.

Това е продукт, изработен от висококачествена полиуретанова пластмаса и метал, със стабилни и безопасни колела и високопрецизни лагери ABEC 7.

Той е идеален за поддържане на равновесие благодарение на размерите на основата и трите колела, които осигуряват стабилност при използване.

Трябва да се има предвид, че това е продукт, специално за малки деца , ако случаят е, че детето ви започва да се движи със скутер, това може да бъде вариант.

Това е най-евтиният в нашия списък и се предлага в забележителен син цвят. Колелата му светят с малки лампички, докато се търкаля. Той е напълно сгъваем и може лесно да се съхранява и транспортира.

 

Какво е каскадьорски скутер?

Скутерът за каскади е специфичен термин, използван за вид скутери, които са специално проектирани да се използват за фрийстайл, скейт парк или триково каране.

Обикновено има регулируемо кормило, за да се осигури желаната височина, и в повечето случаи има палуба, обикновено изработена от алуминий, дърво или фибростъкло, за да се осигури комфорт при каране. Обикновено има колела с различни размери, въпреки че малките колела обикновено са най-бързи.

Кои са частите на скутера?

Съществуват 10 основни компонента, които съставляват този тип скутери и допринасят за цялостния вид, усещане и ефективност на устройството, а именно:

Пръти:

Обикновено са с Т- или Y-образна форма, обикновено са изработени от стомана или алуминий и имат стандартен диаметър 1 ¼ инча. Това е мястото, където тялото на потребителя се опира и заедно с кормилото направлява скутера. Всяка лента е различна и усещането от скутера зависи от това коя сте избрали.

Дръжка на лоста:

Това са дръжките, които се поставят във всеки край на бара и съставляват кормилото, обикновено се сменят и са изработени от различни материали за удобство и стабилност на захвата, а също и за избягване на наранявания на ръцете.

Пресечна точка:

Наричана още вилка, тя е важна част от скутера, тъй като свързва гарнитурата с щангата, палубата и предните колела, като се държи на място с помощта на вал и болтове. Обикновено те изискват система за компресиране, за да се прикрепят към прътите, а тези без резба осигуряват най-голяма здравина и производителност.

Комплект за кормилно управление:

Това е основното, което позволява на кормилната тръба да се върти плавно и безшумно в тръбата на главата. Тази част позволява на потребителя да управлява скутера и да прави завои и каскади. Обикновено те биват интегрирани и неинтегрирани, като първите предлагат по-добро прилягане и осигуряват перфектно подравняване за по-плавно въртене на вилката.

Пластина:

Площта, на която стои ездачът, наричана още палуба, се предлага в различни форми, стилове, ширини, дължини и размери. Обикновено се изработва от алуминий за самолети за по-голяма здравина и по-ниско тегло.

Скоба:

Частта, която съединява пръчките на вилката, така че те да могат да се въртят в унисон, без да се отделят една от друга. Съвременните скутери имат двойни, тройни и дори четворни скоби в зависимост от броя на болтовете. Те се различават по производителност, качество и дизайн в зависимост от производителя.

Колела:

Обикновено са малки, изработени са от полиуретан и имат пластмасова или метална сърцевина, като последните са най-здрави, ако скутерът ще се използва за трикове и акробатика. Те влияят върху удобството за каране и външния вид на скутера.

Лагери:

Както при скейтбордовете или ролковите кънки, скутерите имат лагери, класифицирани по системата ABEC от 1 до 9, които осигуряват по-голяма или по-малка прецизност в зависимост от случая и предлагат по-голяма скорост при търкаляне.

Задна спирачка:

Прикрепена към задната част на скутера с болт или винт, в зависимост от модела. Той се намира над задното колело и е предназначен за спиране на скутера чрез постепенно натискане с крак. Съществуват няколко вида: пружинни или гъвкави, които са тихи и осигуряват удобни спирачни възможности, или фрикционни, които са може би най-подходящи за начинаещи.

Компресия:

Това е този, който държи прътите и съединението заедно в палубата и също така позволява фина настройка на волана, неговата работа е много важна, защото ако не работи правилно, може да счупи скутера или дори да причини нараняване. Някои системи имат резби, но те не се препоръчват за използване в свободен стил и каскади.

Подходящ ли е каскадьорският скутер за вашето дете?

Не всяко дете има интерес към каскадьорски скутер, но ако детето ви е от тези, които го искат, трябва да се уверите, че сте купили подходящия за нуждите му

Например трябва да купите тези, които са за деца от пет години нагоре, ако детето ви се опитва да прави скокове на традиционния си скейтборд, прекарва много време в гледане на фрийстайл в интернет или винаги ви моли да го заведете в скейтпарка, то определено е готово за скейтборд, така че е най-добре да купите такъв, който е подходящ за неговите практики.

Фактори, които трябва да вземете предвид, преди да си купите скутер

Има редица неща, които трябва да вземете предвид, преди да получите един от тези елементи, всеки скутер има качества, които го правят специален за определени употреби и практики. Има такива за начинаещи, които имат някои детайли на спирачките, колелата и лагерите, които осигуряват по-голяма стабилност и баланс; други модели са по-подходящи за експерти, защото им дават по-голяма маневреност и скорост. Преди да направите покупката си, трябва да вземете предвид тези данни, за да изберете правилния продукт.

Какви трикове искате да правите?

Не всички скутери се използват за една и съща дейност, това е нещо, за което трябва да сте наясно, защото използването им от вашето дете ще зависи от характеристиките им, някои са специално направени за стила на книгата, скокове или трикове, а други са по-подходящи за каране по улиците, след като знаете какви са плановете на детето ви, можете да купите правилния продукт за него.

Улично каране или каране в скейт парка и правене на трикове и скокове?

Ако целта на детето ви е да тренира в скейтпарка или да прави трикове и каскади, тогава скутерът за свободен стил ще му подхожда добре. Тъй като са предназначени за скачане, те са изработени от устойчиви на удари материали. Те се предлагат със здрави алуминиеви палуби, скоби с болтове, които ги правят по-издръжливи и маневрени, обикновено имат дръжки на 360° и полиуретанови колела.

Но ако планирате да използвате скутера по улиците, тогава най-добрият вариант е този с квадратна палуба, пълни алуминиеви релси за маневреност и издръжливост. Свържете ги с полиуретанови колела и лагери ABEC 7, които предлагат плавно каране, адаптирано към различни видове терени и устойчивост на удар.

Колко висок или голям е този, който ще кара скутера?

Важно е да знаете височината и теглото на потребителя на скутера, защото това също ще определи успешната покупка. Някои продукти са подходящи за деца на три и повече години, но тежат до 4 килограма, което ги прави трудни за носене от малко дете, или просто са твърде големи.

В идеалния случай е най-добре да се купува възможно най-леко оборудване, но това не означава, че то трябва да е с лошо качество. Напротив, големите производители все повече се стремят да създават продукти, които са леки и изработени от материали, позволяващи издръжливост и маневреност.

Поради тази причина добрите скутери в някои случаи могат да издържат до 100 kg, най-вече полупрофесионалните скутери за свободен стил, и освен това имат регулируема височина на кормилото, за да направят позицията на потребителя възможно най-удобна. В идеалния случай той трябва да е близо до торса, така че ездачът да е възможно най-изправен по време на езда и да не се налага да прегъва гърба си твърде много.