Слушалки за бягане

mejores-auriculares-para-correr

Ако търсите електронно устройство , с което да слушате музика и любимите си телевизионни програми с пълна сила, без да се притеснявате какво говори съседът ви, попаднали сте на правилното място, тъй като ще ви дадем основните съвети за това как да изберете най-добрите безжични слушалки за телевизор.

Освен това вероятно ще искате да се отървете от комплекса на Ариел от 'Малката русалка', която сякаш разплита косата си с помощта на джаджа, само че този път това е вашата коса, компрометирана от досадните жици на традиционните слушалки.

Добрата новина е, че благодарение на технологичния напредък в областта на аудиотехниката, хардуерът а хендсфри е придобил прословут обхват, за да ви позволи да се наслаждавате на вашите компютри, youtube канали , конзоли и телевизори от използването на тези безжични устройства.

Затова се присъединете към нас, за да научите как да изберете най-подходящия от всички.

 

Най-добрите безжични слушалки за телевизор

Кои са най-добрите безжични слушалки за телевизор?

Закупуването на безжични слушалки за вашия телевизор изглежда доста лесно, особено когато видите множеството опции, които се предлагат за продажба днес.

Въпреки че новите технологии направиха този тип слушалки удобни и лесни, трябва да се погрижите за перфектния баланс между качеството на звука, цената, естетиката и живота на батерията, дори ако искате да са за двама души или с вградено FM радио.

Ако сте любопитни, прочетете за няколко чудесни съвета.

Ето и най-добрите безжични слушалки за телевизор:

1. Слушалки Mpow Thor

С автоматично превключване между музика и повиквания

С дизайн, който обединява авангардното с традиционното, хората от Mpow ни предлагат предимствата на безжичните слушалки, които позволяват автоматично превключване между музика и повиквания.

Устройството е оборудвано и с технология, която позволява използването на висококачествен стерео звук, както и намаляване на шума.

Лекотата и удобството му ви позволяват да разговаряте с приятели, докато извършвате дейности в офиса, домакинската работа, градинарството и др.

Доставя се с ръководство за употреба.

2. Avantree BTHS-AS9P

Авангардно и качествено

41eljmXlsYL

КУПИ СЕГА

Ако се нуждаете от висококачествено устройство, с отлични характеристики, трезво производство и в технологичния авангард; следвайте този тест.

Ще се насладите на Hi-Fi звук с опцията за усилване на басите ; съвместимостта му с Bluetooth 4.1 ще ви позволи да премахнете забавянето на звука, характерно за по-старите устройства.

Те са идеални за любителите на музиката , киноманите и геймърите. Изключително меките кожени възглавнички за ушите и регулируемата лента за глава осигуряват комфорт и звукоизолация.

3. Zoweetek AES-ZW-H01A

С антишумов и звуков спектър par excellence

51SqL6b7CXL

КУПИ СЕГА

Марката Zoweetek предоставя на ваше разположение това просто и лесно за използване оборудване, което се стреми да задоволи най-високите изисквания на пазара .

Нейните антишумови слушалки елиминират 90% от нискочестотните шумове; технологията apt-X ще ви позволи да се насладите на качествен звуков спектър в реално време, както и на активна връзка в радиус от 10 метра.

Теглото им от 254 грама и възможността за сгъване ги правят идеални за използване по време на тренировка, на работа или в свободното време.

4. Безжични сгъваеми Bluetoorh 4.0 слушалки

Добро съотношение цена-качество

51y9svA+p0L

КУПИ СЕГА

Тези слушалки ще ви позволят да се насладите на качествен звук, тъй като имат Bluetooth 4.0 връзка, съвместима със смартфони, таблети, телевизори и други устройства на разстояние 10 метра.

Вграденият микрофон ще ви позволи да отговаряте и да провеждате разговори, а батерията гарантира 10 часа възпроизвеждане и разговори, като за зареждането се използват между 1 и 3 часа.

Лентата за глава от неръждаема стомана ви позволява да намерите идеалното прилягане и осигурява отлична издръжливост.

5. LinkWitz TM12

Зареждане до 15 часа с регулиране на обхвата

auriculares

КУПИ СЕГА

Търсите по-евтино устройство , , но все пак отговаря на вашите изисквания; ако е така, това може да бъде вашият избор за купуване.

Насладете се на стерео звук с възможност за регулиране на ниските, средните и високите честоти. Батерията му осигурява до 8 часа при пълна сила на звука и 15 часа при половин сила на звука.

Инфрачервен позволява ясна комуникация с по-малко закъснение.

 

Безжични слушалки за телевизор Какво представлява?

Equipar-Magazine

Въпреки че може да изглежда очевидно, а още повече от заглавието на този раздел, това са слушалки, които не се нуждаят от кабели. Така че те осигуряват чудесна свобода да се движите, докато слушате любимата си музика , без опасност да се препънете в каквито и да било щепсели или съединители.

Технологията работи по същия начин, както всяко друго безжично устройство ; аудиосигналът, вместо да преминава през кабел, се предава по въздуха с помощта на радиочестота.

Базовата станция е тази, която се свързва с вашия източник на звук и го предава на устройството на слуховия апарат, с което е свързана.

И да, вероятно си мислите, че в миналото качеството на звука е било ужасно поради ограничената честотна лента и/или технологията за компресиране. Въпреки това днес тези проблеми могат да съществуват в известна степен, но иновациите в тази област са се подобрили значително през годините.

Така че вече трябва да свикнете, че най-доброто качество обикновено идва от безжичните слушалки, използващи Bluetooth , които използват специални базови станции Bluetooth.

Въпреки че тази безжична технология работи добре за повечето цели, трябва да знаете, че тя има ограничена честотна лента. Оставя по-малко място за висококачествен съраунд звук (въпреки че не го изключва). Трябва да сте наясно, че това може да не е много желана функция, ако сте аудиофил .

За повечето цели обаче те са чудесно устройство, особено ако искате да се наслаждавате на любимото си телевизионно предаване, докато съпругата ви спи пети сън или може би медитира... никога няма да разберем. Сигурно е, че няма да я прекъснете в състоянието, в което се намира.

Ето защо в света на любителите на домашното кино ще откриете важен пазар на признати марки, които са се заели със задачата да разработят качествен хардуер, без да надхвърлят бюджета ви, тъй като са наясно, че икономическите са по джоба ви.

Безжични слушалки за телевизор? Защо да ги искам?

Ако искате да получите възможно най-доброто аудио изживяване на телевизора си, без да увеличавате звука и да будите съседите, чифт безжични слушалки може да са точно това, което търсите.

Повечето от тези продукти се доставят с приемник, който може да бъде свързан към вашия телевизор. След това можете да сложите слушалките и да слушате спокойно любимите си програми .

Кому са нужни слушалки с жак в днешно време?

Макар че стереослушалките бяха хит още от момента, в който придружаваха първия Walkman на Sony, също така отдавна ви е омръзнало да се примирявате със стотиците заплитания на кабелите, особено ако сте били от момичетата, които слушаха музика, докато вървяха или правеха от време на време танцови стъпки.

Това е достатъчно! За щастие, точно тук влиза в действие дизайнът на тези безжични слушалки, тъй като те са идеални за всяка ситуация, в която не е необходимо да се занимавате с висящи кабели, особено във фитнес залата, където това може да бъде опасно.

И макар че мнозина се опасяват за качеството на звука, тази технология не означава, че звукът е лош.

Днес WPAN звучат по-добре от всякога и въпреки че техният сигнал за данни е компресиран, според мнението на най-добрите производители на слушалки, са открити начини за подобряване на сигнала, като се компенсират недостатъците в верността.

Въпреки това ви съветваме да продължите с нас, за да разберете защо това мобилно оборудване е практически идеално за вас.

Слушалки или слушалки?

Сравнявайки слушалки със слушалки за уши (както външни, така и вътрешни), те предлагат малко по-различен звуков профил в сравнение с обикновените слушалки.

Най-общо казано, няма да ви лъжем, ще получите по-добър звук с този огромен чифт слушалки около главата си, т.е. с моделите слушалки, отколкото ако използвате малките бутони в ушите си.

Въпреки това в последно време звукът на вътрешните устройства се подобри много, което дава добро качество през повечето време.

Още по-важно е, че е много по-вероятно устройствата в ушите да са водоустойчиви и да са много по-подходящи за използване при изпълнение на упражнения.

Ако не търсите малки безжични за фитнеса, конвенционалните могат да предложат задоволително изживяване. Въпреки това ще трябва да избирате между модели за вграждане в ухото и за поставяне над ухото .

Моделите за уши притискат слушалките към ушите, но не ги обгръщат. Докато вторите са по-обемни, така че да обгръщат изцяло ушите, като осигуряват блокиране на външния шум, и по този начин осигуряват по-мощен и по-богат звук.

 

Кои безжични слушалки за телевизор отговарят най-добре на вашите нужди?

Когато дойде време да купите специалните си слушалки, винаги има няколко фактора, които всеки потенциален потребител трябва да вземе предвид, защото, както знаете, не всичко е цена.

Един от тези фактори е животът на батерията. Колкото по-висока е цената, толкова по-дълъг е животът на батерията. Например RS120 от Sennheiser, един от водещите световни специалисти в областта на звука , предлагат батерия с живот 10 часа.

RS170s, с повече от 16 часа и на върха на гамата ще намерите RS185s, който може да се използва до 24 часа в даден момент на батерия.

Друг важен фактор несъмнено е обхватът на предаване. Слушалките от по-нисък клас са базирани на FM предаватели и имат обхват от около 100 фута.

В горния край обхватът може да достигне до 300 фута или повече. Така че, ако апартаментът ви е малък и искате да гледате телевизия с пълна свобода, един предавател с малък обхват би бил подходящ; не купувайте излишно скъпо оборудване.

Какво трябва да търсите?

Преди всичко, макар че безжичните слушалки за телевизия получават звука по различен начин, те все още го извеждат по абсолютно същия начин. Единствената разлика е, че слушалките трябва да бъдат оптимизирани за живота на батерията, което може да повлияе или да не повлияе на качеството на звука, в зависимост от това какво ще получите.

Във всеки случай таксуването очевидно е едно от най-важните неща, които трябва да се вземат предвид.

В идеалния случай тези устройства трябва да могат да се презареждат, за да можете да ги оставите свързани към източник на захранване, когато не ги използвате.

Препоръчваме ви обаче да търсите поне такива, които предлагат от 4 до 8 часа слушане, но и които не жертват удоволствието ви от качеството на звука, защото ако искате да преминете от стара технология към най-новата, всичко трябва да е в един пакет, не мислите ли?

Другият елемент, който ще ви интересува, е базовата станция. Трябва да получите добър съвет, като проверите тест от специалисти, за да се уверите, че няма твърде много съобщения за прекъснати сигнали или постоянни смущения.

Подобно на Wi-Fi гореща точка, базовите станции за безжични слушалки работят на честота 2,4 GHz, която се използва и от устройства, използващи микровълни.

Това означава, че е възможно вашата интернет връзка и/или електрически уреди да смущават звука, но само ако случайно споделят една и съща честота и канал.

И така, ако се интересувате от това как работят тези устройства, сега знаете, че най-добре е между приемника и слушалките да няма много стени.

Проблеми с батериите

Слушалките Bluetooth са удобни, когато са заредени, но щом свършат батериите , партито свършва, няма музика.

Ето защо някои производители включват преносим калъф за зареждане, както Apple прави със своите AirPods . Други включват подвижен 3,5-милиметров кабел.

При моделите с опция за кабелно зареждане можете да включите слушалката и да я използвате като обикновени слушалки, докато отново стане готова.

Това е предимство, ако сте страстен пътешественик , който носи със себе си най-доброто от музиката си, тъй като можете да ги използвате без проблеми в самолетите, които са на път да излетят.

Потискане на шума

Активното потискане на шума използва насочен навън микрофон или микрофони, за да улавя и анализира шума, който след това се потиска от вериги, генериращи обратна вълна в слушалките.

Преди това това беше скъпа и сложна технология, която не можеше да се намери в безжичното оборудване, но благодарение на технологичния напредък това се промени преди няколко години, като се подобри животът на батерията и се миниатюризираха схемите.

Това, за което ви предупреждаваме, е, че ще платите значително по-далечна ниска цена.

Доколко е вярно, че те са напълно безжични?

Да, разбира се, че са. Отново благодарение на иновациите в аудиотехниката и свързаните с нея устройства са разработени тези малки безжични устройства.

Между слушалките наистина няма никакво окабеляване. Всеки от тях е напълно отделен от другия, така че не е необходимо да се притеснявате за висящи кабели.

Като пример за това можем да разгледаме AirPods на Apple, Bragi Dash и Samsung Gear IconX.

Освен това не забравяйте отново златното правило - уверете се, че те имат полезен живот по отношение на батерията и времето за зареждане.

Какъв е вашият бюджет?

Ако искате да разберете кое от тези устройства е най- достъпно, имате няколко възможности, вариращи от 150 до 70 евро.

Това не означава, че ще похарчите много пари, за да получите слушалки, които предлагат качествен звук, но знаете, че в зависимост от обхвата, стила и продължителността на зареждане бюджетът ви може да бъде засегнат или не.

Така че ви насърчаваме да пазарувате, вероятно на портали като Amazon ще можете да намерите нещо, което ви пасва добре, звучи чудесно и ви предпазва от възли и заплитания на ненадмината цена.

 

Кой е подходящ за мен?

Всеки модел има различни предимства и недостатъци, но определянето на подходящия за вас модел ще зависи от вашия стил, предпочитанията ви за качество на звука, естетиката на оборудването и от това колко дълго ще продължи зареждането.

По същия начин не е едно и също дали търсите слухови апарати за възрастни хора, за, или за глухи. Безжичната технология е навлязла, за да отговори на всяко изискване и особеност.

Ако търсите най-високо качество на звука, изберете оборудване Sennheiser .

Ако искате да се наслаждавате на музика във всякаква среда, без да се притеснявате за кабели, тогава JBL, или Altec Lansing, са тези за вас, ако можете да разполагате с бюджет от около 150 евро.

Като цяло всички са добри, който и от тях да изберете, ще се насладите на огромните предимства и комфорт, които тези безжични слушалки за телевизор осигуряват.

Кой да купя за моя телевизор?

Ако искате да получите възможно най-добрата стойност за всяко евро, препоръчваме RS170 от Sennheiser. Те осигуряват отлично качество на звука и фантастичен обхват на предаване. Освен това те се отличават с отлични настройки на 3D звука и динамични баси.

Що се отнася до тази къща, Sennheiser RS195 и RS170 в момента са най-високо оценените безжични слушалки за телевизия, които осигуряват качество и надеждност в продължение на години.

Защо да купувате безжични слушалки за телевизор или домашно кино?

Ако сте любител на филмите и искате да се насладите на пълния звук, но имате тънки стени или чувствителни съседи; или сте нощно същество, което иска да се забавлява, докато другите спят, това оборудване може да бъде решението за вас.

Също така, ако искате да увеличите максимално слушането, без да се налага да прибягвате до дълги кабели, за да работите с вашия Ps3, продължете и се насладете на страхотни и незабравими моменти с тези слушалки със свободни ръце.

Как да ги свържете към телевизора?

Това е много просто, не се притеснявайте, просто трябва да се уверите, че знаете какъв е портът на вашия телевизор и дали има оптичен цифров изход или не; ако няма, трябва да си купите преобразувател на цифров в аналогов сигнал.

В противен случай не се притеснявайте и се наслаждавайте!