Слушалки за игри за Xbox One

mejor-casco-gaming-para-Xbox-One

През последните години със сигурност сте станали свидетели на възхода на едно своеобразно движение на фенове на видеоигрите, които, подобно на своеобразна градска фауна, придобиват все по-голяма известност. Този разнороден вид не е никой друг освен геймърите, свят, от който със сигурност сте част.

В това отношение геймърите не само се задоволяват с това да са в крак с най-новото поколение оборудване и конзоли (като Xbox One или PS4), но и се стремят да се сдобият с устройства, които им осигуряват най-голямо усещане за реализъм при игра.

Един от аксесоарите, които недвусмислено удовлетворяват това преживяване, са слушалките за игри. На пазара има много варианти, но определянето на най-добрия става трудно, но не толкова, ако разполагате с поучително ръководство.

Не се отказвайте от търсенето, защото чрез това сравнение ще ви представим най-добрите геймърски слушалки за Xbox One.

Най-добри слушалки за игри за Xbox One

Кои са най-добрите слушалки за игри за Xbox One?

Има няколко фактора или характеристики, които определят кой е най-добрият вариант за покупка.mejor-casco-gaming-para-Xbox-One

Добре известно е, че много от тези геймъри използват както конзоли, така и компютри, поради което е уместно да изберат устройства, които са съвместими и с двете платформи.

Тъй като те прекарват дълги часове в забавление, е необходимо слушалките да бъдат ергономични, изработени от меки материали, с регулируеми ленти за глава, подложки против изпотяване и др.

Звуците в играта трябва да са реалистични и с висока степен на достоверност, без бръмчене, бучене или прекъсване на слуха при комуникация с друг играч.

Ако купувате безжични слушалки, трябва да обмислите избора на такива с най-дълъг живот на зареждане, защото в противен случай може внезапно да загубите комуникацията с вашия екип за чат.

След като вземете предвид тези аспекти, ще ви запознаем с най-препоръчваните продукти.

Ето и най-добрите геймърски слушалки за Xbox One:

1. Професионални геймърски слушалки за Xbox One Razer Kraken

За взискателни геймъри

41Ja0gsVheL

КУПИ СЕГА

Марката Razer ви предлага професионални слушалки за използване с конзолата Xbox One; тя ще ви осигури висока производителност благодарение на високите си стандарти за изработка.

Неговите неодимови магнитни високоговорители ще ви осигурят ясен звук в средния и високия диапазон, а басовите честоти ще бъдат дълбоки.

Затворените възглавнички за уши не само осигуряват комфорт, но и създават акустична изолация; добавянето на аналогов, еднопосочен микрофон ви позволява да взаимодействате в реално време с други играчи без смущаващ шум и прекъсвания.

Размери на продукта: 16,5 x 9 x 20 cm и 290 g. Това е препоръчителен продукт.

2. HAMSWAN HUHD-H Безжични слушалки за игри

Многофункционални

41Ezj8pIAnL

КУПИ СЕГА

Тези безжични слушалки със стерео качество имат ефективен обхват от 6 до 10 метра; те са подходящи за последните поколения конзоли за видеоигри, както и за телевизори и компютри.

Захранва се от литиева батерия и може да работи до 12 часа, като се зарежда напълно за 5 часа чрез USB кабел.

40-милиметровият високочувствителен високоговорител прожектира перфектно, докато се развива действието, а микрофонът е гъвкав и се сваля.

Звукът на играта и чата може да се контролира отделно чрез приложения предавател. Това са добри слушалки.

3. Слушалки за игри VersionTech

Камуфлажни и за действие

51lgkHdjV7L

КУПИ СЕГА

Първото нещо, което се откроява, когато погледнете това устройство, е забележимият му военен камуфлажен дизайн.

Можете да се насладите на добро качество на звука благодарение на 40-милиметровия високопрецизен магнитен неодимов драйвер.

Слушалките разполагат с вградени вибратори, които усилват басите и по този начин увеличават яснотата и реализма на игрите. Контролният панел включва бутон за изключване на звука и въртящ се регулатор на силата на звука.

Подложките за уши са изработени от мека кожа против изпотяване, лентата за глава е регулируема, а микрофонът е регулируем, но не може да се сваля.

Устройството е снабдено с 3,5-милиметров жак за връзка с конзола или с мобилен телефон.

Той е идеален за любителите на екшън игри като Call Duty или Metal Gears Solid.

4. Beexcellent Xbox One Headset

Добро съотношение цена-качество

Ергономичният дизайн и лекото тегло го правят едно от най-подходящите устройства за геймъри , пристрастени към дълги часове забавление.

Тези слушалки предлагат виртуален съраунд звук; благодарение на 50-милиметровия магнитен неодимов драйвер можете да чувате ясно без външен шум.

Разполага с регулатор на звука и въртящ се регулатор на силата на звука. Микрофонът може да се върти на 360 градуса. Той е съвместим с всички видове устройства.

Ако желаете, можете да накарате светлините му да светят, като просто го свържете към USB порт.

Цената му е достъпна и можем да кажем със сигурност, че е продукт с добро качество.

5. геймърски слушалки за Beexcellent GM-01-BB-001UK

Удобни и достъпни

Тези слушалки с формата на плажна костенурка, тежащи по-малко от 300 грама, кожени чашки за уши и регулируема лента за глава ще ви осигурят максимален комфорт на повече от разумна цена.

Микрофонът му има функция за намаляване на шума, която ви позволява да общувате силно, ясно и без фонов шум.

Осигурява много добро акустично изживяване, наушниците му са херметически затворени, като по този начин предотвратяват проникването на външни звуци. Той е снабден с функция за усилване на басите , която усилва тези честоти.

Той е съвместим с всички конзоли от последно поколение, като Xbox 360, както и с други електронни устройства.

Това е най-евтиният артикул в списъка.