Слушалки CAT

mejores-cascos-catlike

Когато карате велосипед, се нуждаете от безопасност, така че винаги трябва да избирате най-добрата екипировка, която ви осигурява защита и е аеродинамична, така че да се представяте по-добре. В тази екипировка не може да пропуснете най-добрата каска, наподобяваща котка, която благодарение на дизайна си винаги ще ви предпазва от удари и падания.

Когато започнах да карам колело, падах много пъти и тъй като имах каски, които бяха некачествени копия, те се счупиха, тогава разбрах колко е важно да се използва защита, която е устойчива и трайна.

Най-добри каски Catlike

Коя е най-добрата каска Catlike?

На пазара има много модели каски в зависимост от вида на велосипеда, който карате, като се започне от детски каски, през каски за любители, които обичат да карат през уикенда, до професионални каски за планински велосипеди или състезателни каски.

За да изберете най-добрата каска, подобна на котка, трябва да търсите много устойчив материал и характерен дизайн за удар , който ще предпази главата ви от всякакви удари.

Тези каски са известни с това, че са много леки, което е голямо предимство, тъй като осигуряват по-голяма мобилност, комфорт и в резултат на това подобряват представянето ви, така че ако търсите модел, който да отговаря на вашия стил на колоездене, това сравнение ще ви даде някои чудесни възможности, които ще ви помогнат да вземете решение.

Ето и най-добрите каски, наподобяващи котки:

1. Каска за колоездене Whisper Evo 2019

31rMfmiDqDL

КУПИ СЕГА

Когато карате колело, е важно да останете хладни, затова каската трябва да има добра вентилация, която можете да получите с този модел, тъй като има вътрешна част от графен и арамид, която я прави много дишаща и бързо абсорбира потта.

От друга страна, тези материали го правят и много устойчив, което го прави идеален калъф за тези, които практикуват MTB.

2. каска за колоездене Catlike Yelmo

41CN81Av0mL

КУПИ СЕГА

Каска, предназначена за състезателни велосипедисти или спортисти по триатлон, това се дължи на много лекия ѝ дизайн, който осигурява защита, като същевременно остава ергономичен.

Революционното при този калъф е, че той има сменяеми капаци , които можете да адаптирате към средата си, като можете да избирате между капак с повече отвори за повече въздух или капак с два въздушни канала.

3. Детска велосипедна каска Catlike

41J7gUc4ndL

КУПИ СЕГА

Ако търсите детска каска за най-малките членове на семейството, които започват да навлизат в света на велосипедите, този модел ще бъде идеален за тях.

Той не само ще осигури защита срещу падания и удари, но има и много готин дизайн, който децата ви ще носят, когато карат колело.

4. каска за колоездене Leaf Catlike

41S7dRJfomL

КУПИ СЕГА

Когато карате планинско колоездене , трябва да разполагате с най-издръжливата екипировка, тъй като ще карате през каменисти и мръсни райони, които могат да доведат до падания и удари, така че калъф като този на Catlike е идеален, за да го вземете със себе си по време на пътуванията.

Има вътрешна мрежа, която предпазва от летящи насекоми.

5. Catlike Вакуумна каска за колоездене

41wKTUV3LGL

КУПИ СЕГА

Ако търсите по-достъпен, висококачествен вариант на каска, който има всички предимства на каска Catlike и осигурява безопасно пътуване, този модел може да бъде вашият победител.

Благодарение на вътрешния си дизайн има висока устойчивост на удари, както и добър въздухозаборник, който ще ви държи хладно и няма да ви прегрее.

6. Каска за колоездене 'Catlike'

51nH6r6M-LL

КУПИ СЕГА

С тази каска можете да карате уверено по всякакви терени , тъй като тя е подсилена, за да издържа на удари, без да се деформира. Той има по-компактен размер, който му помага да се адаптира много по-добре към формата на главата, осигурявайки по-голям комфорт, особено благодарение на подплатената си вътрешност.

Освен това визьорът може да бъде премахнат, като по този начин каската става по-аеродинамична .

7. Каска за колоездене Catlike Vacuum

41XtVal7yLL

КУПИ СЕГА

Ако карате планинско колело, имате нужда от каска, която да отговаря на вида терен, по който карате, а този модел е специално проектиран за това.

Той е много твърд и дизайнът му с втвърдена пластмасова тръба, заедно с мрежата на каската, служи за поемане на максималното въздействие на ударите, освен това е един от най-евтините в списъка.

8. Велосипедна каска Olula Catlike

41JBlvs+AWL

КУПИ СЕГА

Ако искате да си купите каска с добра вентилация, отлична защита и защита от бактерии, това може да е идеалният модел за вас.

Тази каска е идеална за начинаещи и ще покрие всичките ви нужди при колоездене със страхотната си система за безопасност.

9. Zest Каска за колоездене Catlike

41G2UiSTCJL

КУПИ СЕГА

С тази каска Catlike ще имате най-голям комфорт на ниска цена, защото тя има повече пространство вътре, което ще ви осигури повече комфорт.

Това е модел с подвижна козирка и дизайн, който може да се използва както от мъже, така и от жени.

10. Каска за колоездене Catlike

41YjuJMYgpL

КУПИ СЕГА

Освен че е много удобна благодарение на подплатената си конструкция и лекото си тегло, тази каска Catlike е и много добре проветрива благодарение на големите отвори или въздухозаборници в горната ѝ част.

Къде да купя каска Catlike?

Подобните на котки каски стават все по-популярни сред велосипедистите, което ги прави лесно достъпни във всеки спортен магазин, като например Decatlhon, или в специфични магазини за велосипеди. По подобен начин интернет предлага широк набор от възможности за тези, които не искат да излизат от вкъщи, когато купуват каска за каране на колело, като например Amazon, където има широка гама от спортно оборудване.

Често задавани въпроси

Все още ли се произвеждат каски, подобни на котки?

Не, фабриката на Catlike вече не произвежда каски. Всъщност компанията е закрита след 25 години на пазара, но все още можете да намерите модели в интернет или във физически магазини.