Стенна стойка за телевизор

Soportes-de-TV

Докато не го използвах, си спомням, че велосипедът ми се скиташе от балкона към пералнята и в един ъгъл на стаята. Винаги заемат място, носят прах и пречат. Разбира се, бързо разбрах за най-добрата стенна стойка за велосипед, но никой не ми каза колко трудно ще бъде да намеря идеалната за мен. Винаги се оказвах с такива с обемисти стоманени плочи , които повреждаха стената на къщата или дори боята на велосипеда, слаби материали, които представляваха риск от падане, или дори онези с лош дизайн, които надраскваха боята на вилките.

Най-добри стойки за стена за велосипеди

Коя е най-добрата стойка за стена за велосипеди?

Знам, че и вие като мен сте уморени от едни и същи оплаквания, когато става въпрос за стенни стойки за велосипеди. Така че нека преминем към нещо по-весело: моят сравнителен списък с 5-те най-добри скоби на пазара. Говоря за 5 различни стелажа с различен дизайн, които ще ви помогнат да спестите място у дома или в работилницата и ще ви осигурят повече спокойствие.

Можете да сте сигурни, че всички те са с изключително качество, много устойчиви и с много ефективен и дори минималистичен дизайн. Толкова много, че дори ще изглеждат добре, нищо подобно на старите, грозни модели, които имахме, когато бяхме деца. Също и тези с голям капацитет: до 5 велосипеда!

Тук са най-добрите стенни скоби за велосипеди:

1. URBAN ZWEIRAD червен сгъваем стенен багажник за велосипеди

Функционален и идеален за гаража

soporte-de-pared-para-televisor-300x225

КУПИ СЕГА

Когато обичате разходките с велосипед и разполагате с малко място за съхранение вкъщи, това е една от най-готините алтернативи за вашия велосипед, една от чудесните алтернативи, представени от марката Urban Zweirad, се състои в монтирането на сгъваема и устойчива стойка, с която можете да оптимизирате както гаража, така и други помещения в дома, за да окачите удобно своя шосеен велосипед или планински велосипед . Паралелът се сглобява лесно благодарение на гумираните куки, тапи и винтове.

2. комплект от 2 стенни скоби за велосипеди RELAXDAYS

Поддържат до 25 кг всяка

41rZ6z2MTEL

КУПИ СЕГА

Работи за до два велосипеда, дори три, с сигурност и висока надеждност, в зависимост от размера на велосипедите. Този стенен държач за велосипеди се предлага с ключалка с превъзходна система против кражба. Можете да ги оставите в работилницата или магазина си, дори в гаража, без да се страхувате от ръцете на нарушители, тъй като са изключително устойчиви на режещи инструменти, като например ножици. Той е здраво закрепен към стената, което го прави много надежден.

4. SLGRN Стенна стойка за велосипед Cycloc

Функционалност и елегантност в комбинация

41mqC6Crx8L

КУПИ СЕГА

Изпълнявайки оптимално функцията си, тази стойка се характеризира с лесен монтаж и с това, че придава елегантен вид на вашия велосипед, когато го излагате. Той е идеален, ако сте професионален велосипедист или ако имате велосипед от висок клас и искате да го покажете, за да могат всички около вас да го оценят толкова, колкото и вие. Стойката се предлага със защитно покритие , което осигурява оптимална защита на велосипеда ви.

5. Mottez B130P стенен багажник за велосипеди

За няколко велосипеда

51osr9VzEuL

КУПИ СЕГА

Ако искате да създадете организация в гаража или работилницата си и се нуждаете от достатъчно пространство, този стенен багажник ще пасне на нуждите ви като ръкавица. Този стенен багажник има куки с пластмасово покритие, които предпазват велосипедите от надраскване. Това е цялостен багажник за велосипеди , който ви позволява да окачите до пет велосипеда едновременно и вертикално. Освен това тя може да издържи максимум 75 кг благодарение на конструкцията, изработена от здрава стомана.

6. стенен багажник за велосипеди Lixx MTB-EL Trelixx

Идеален за пестене на място

41VuV0CtTBL

КУПИ СЕГА

Той не е мобилен, така че остава фиксиран на стената. Това е багажник за велосипеди , който е изработен от висококачествен акрилен материал, който му придава много привлекателен дизайн, след като поставите велосипеда си на багажника. Това е много дискретна стенна стойка, която ще ви спести много място, веднага щом я поставите на стената, тъй като е много лесна за инсталиране, така че е идеална за употреба на закрито.

7. Ibera IB-ST4 Bike Wall Mount

Лека и стабилна

41OBd62H1tL

КУПИ СЕГА

Това е стойка с алуминиев корпус и подплатени дръжки, което я прави много лека в сравнение с други стойки за стена. Въпреки материала, от който е изработена, тази скоба осигурява здравина и издръжливост. Този продукт е проектиран като хоризонтално окачване за стена за един велосипед, за да се спести място на пода. Можете лесно да поставите велосипед BMX, който може да издържи до 18 килограма.

Багажници за велосипеди за съхранение

31HUQFQYe-S

Винаги е добре да знаете какви са наличните опции, преди да изберете:

Свободностоящи

Ако искате да спестите място в сервиза си или просто в гаража си, където най-вероятно имате велосипед, евтин и лесен вариант е да закупите фиксирана единична стойка, която се закрепва за задното колело на велосипеда. Той е подходящ за дребни ремонти, тъй като може да ви осигури удобна работна позиция за поддръжка.

В днешно време на пазара се предлагат безкрайно много модели стойки, независимо дали са за единични велосипеди, за два велосипеда, и дори до за 3 велосипеда, които са известни като множествени стойки. Те обаче не са толкова удобни, колкото стенните монтажи, ако искате да отстраните велосипеда си от пътя, да оползотворите максимално пространството на стената си и да добавите модерна, спортна декорация към дома си.

Монтиран на стена

За тези, които имат малки пространства за съхранение, има много практичен начин да увеличат максимално пространството за съхранение, като всичко това се основава на поддържането на велосипеда извън пода, което може да се осъществи с помощта на стенна закачалка . След като се сдобиете със стенния багажник за велосипеди, поставете велосипеда си върху него и ще разполагате с добро пространство в удобна позиция и по-добра видимост на велосипеда.

Свободностоящият стелаж за съхранение е изключително идеален, ако не се налага да пробивате дупки в стената, така че можете да подреждате до два велосипеда, един върху друг, без да позволявате стелажът да бъде подвижен в случай, че пренареждате конкретната зона или правите редовни премествания. Освен това те са достъпни.

Видове стенни стойки за велосипеди

Зависи от смисъла, който имат, и за да изберете между едното или другото, трябва да вземете предвид аспектите на пространството и на велосипеда си.

Хоризонтални стойки

Хоризонтални стенни стойки със сгъваеми куки със сигурност са много разпространени сред разнообразието от стойки за велосипеди. Той има скоби, които позволяват окачването на велосипеда, като колелата остават успоредни на земята. Този багажник със защитен капак, предпазва от надраскване и без да уврежда боята на велосипеда ви.

Те имат ограничение на теглото максимално, така че, ако велосипедът ви е тежък, се препоръчва да го поставите на стойката на препоръчително ниско разстояние, което осигурява известна степен на безопасност за велосипеда, стойката и околността, тъй като стойките обикновено са с регулируема височина, опитайте се да избегнете твърде високото повдигане на велосипеда. Ако се случи инцидент и той падне от покрива, това ще бъде катастрофа. Предимство на този багажник е практичният механизъм , който прави работата по монтирането и демонтирането изключително лесна и практична,

Вертикални багажници

Вертикалните багажници за окачване на велосипеди имат възможност да ви предоставят два начина на използване. Можете да окачите рамката на велосипеда под ъгъл към стената право нагоре или просто да я държите успоредно на стената. Ако искате само да държите велосипеда успоредно на стената, вторият вариант е подходящ за вас, тъй като изисква много малко място в стаята.

Ако обаче велосипедът ви е тежък, стойките трудно могат да го повдигнат на значителна височина. Имайте предвид, че от съображения за безопасност не трябва да го вдигате твърде високо. Ако възнамерявате да окачите рамката на велосипеда си под прав ъгъл на стената, ще ви е необходимо по-голямо пространство, тъй като велосипедът ще стърчи и може да се окаже неудобно препятствие, ако пространството е малко. Различните начини за използване на стенни скоби за изправен велосипед зависят от пространството и велосипеда.

Какво да вземете предвид, когато купувате стойка за стена за велосипед

Не е толкова лесно, колкото просто да изберете една на случаен принцип и това да е всичко. Важно е покупката да бъде по-съзнателна и обмислена, като се вземат предвид различни определящи фактори, като например следните:

Дълготрайност

Както със сигурност знаете, дълготрайността на даден продукт е от съществено значение както за степента на устойчивост на продукта, така и за вашия джоб, тъй като ако продуктът не предлага оптимално качество и дълготрайност, както е обещано, вие ще понесете финансови последици. Когато става въпрос за стенни скоби за велосипеди, е изключително важно да вземете предвид марката и материалите на скобата, която искате да купите , и да се уверите, че скобата е с много добро качество.

Ще се възползвате от факта, че се предлага с пълна гаранция. Когато производителят ви предлага това предимство, то е защото продуктът му наистина е достатъчно издръжлив и безопасен, за да си струва да бъде купен. Имайте предвид този малък съвет, преди да закупите продукт, за който не сте сигурни, че е здрав или издръжлив.

Универсалност

Съществува голямо разнообразие от стенни багажници за велосипеди, които обикновено са много универсални, когато ги използвате, те са особено идеални, ако притежавате работилница за велосипеди, като се има предвид разнообразието от размери на рамките, които можете да настаните. От друга страна, ако разполагате само с няколко велосипеда, това няма значение, стига багажникът да си върши работата правилно, няма проблем. Просто проверете дали багажникът е съвместим с размерите на велосипедите, които планирате да монтирате на багажника.

Ограничение на теглото

Очевидно е, че ако си купите стабилна стойка за стена, тя ще бъде по-здрава. Това е просто - колкото по-голям е капацитетът на тежестта на скобата, толкова по-добре. Имайте предвид, че той няма да бъде по-малко скъп от най-разпространените стойки за велосипеди.

Въпреки това той ще ви даде много сила и увереност благодарение на своите конструктивни материали, които ще издържат теглото на почти всеки велосипед - от туристически до здрав планински. От друга страна, ако купите багажник с ниско ограничение на теглото, понякога това може да се окаже неудобно, тъй като той няма да издържи повечето велосипеди.

Броят на велосипедите

В днешно време има множество марки , които произвеждат голямо разнообразие от стенни скоби за велосипеди, можете да си купите стенни скоби за единични велосипеди, което в някои случаи вероятно ще бъде неудобно за вас, ако искате да поставите повече от два велосипеда на скобата, защото има само едно място за един конкретен велосипед.

В този случай е силно препоръчително да закупите многофункционален багажник, тъй като той ви дава възможност да поставите повече от един велосипед. Хората, които притежават багажник за велосипеди от работилницата, почти винаги багажникът е многофункционален, тъй като тези хора разполагат с голямо разнообразие и размери на съществуващите велосипеди.