Стрелички Nerf

los-mejores-dardos-nerf-e1532608186240

Ако сте в списъка на 'воините на Nerf', въоръжени с пистолет, пушка и/или арбалет , за да прекарвате много време в размяна на огън, е време да помислите за подсилване на арсенала си с най-добрите стрелички Nerf.

И горното, тъй като очевидно не искаш да ти свършат боеприпасите, камо ли да ти заседне оръжието по средата на война, както ми се случи преди няколко седмици, когато противниците ми буквално ме покосиха. Какъв позор!

Разбира се, преди да започнете да купувате стрелички Nerf, трябва да сте наясно и с други фактори, освен дали са най-евтините или най-евтините сред най-скъпите.

Най-добрите стрелички Nerf

Кои са най-добрите стрелички Nerf?

Определено отговорът на този въпрос е свързан с някои аспекти: дизайн, безопасност и съвместимост.

Най-добрите стрелички имат дизайн , който удостоверява устойчивост и способност за достигане на най-високи скорости, какъвто е случаят със стреличките, които имат перфорация на върха, която спомага за по-добрата циркулация на въздуха.

Що се отнася до безопасността , най-добрите стрелички не представляват никакъв риск за потребителите, особено когато става въпрос за деца.

И за съвместимост, най-добрите боеприпаси Nerf гарантират, че няма да се появят заседнали стрелички, камо ли да причинят повреда на оръжието.

Можете да видите доказателство за това в сравнението на петте най-добри стрели Nerf по-долу.

Ето и най-добрите стрелички Nerf:

1. 2 зарядни устройства за Nerf Modulus fast Yosoo

В комплект с 60 стрелички за Nerf N-Strike Elite

51gy7SzFGVL

КУПИ СЕГА

Чудесен вариант за деца , който им позволява никога да не свършват Elite боеприпасите в техния Nerf пистолет, защото в едно зарядно устройство (с размери 20. 9 x 8,1 x 2,1 cm) може да побере до 12 стрелички наведнъж (7,2 x 1,3 cm), които - ако се съди по мненията на други потребители - не разочароват с качеството и функционалността си.

2. 200 Цветни и флуоресцентни стрелички Nerf

Съвместими с повечето пистолети Nerf

Разработени от EVA пяна, тези резервни стрелички са с размери 7. 2 x 1,2 cm и се предлагат в атрактивна опаковка от 9 различни цвята (зелен, лилав, оранжев, тъмносин, жълт, черен, червен, син светъл и светлозелен), включително партида от бели светещи в тъмното стрелички.

3. 200 Nerf тъмно сини StillCool

стреличките са съвместими със серията Nerf N-strike Elite

51OGmzAsRxS

КУПИ СЕГА

С размери 7,2 x 1,2 cm, тези стрелички за играчки Nerf са обещаващ вариант за тези, които искат да стрелят със стрелички дълго време. Те имат мек и безопасен връх, въпреки че се препоръчва никога да не стреляте директно в лицето на противника.

4. 30 оригинални стрелички Nerf A0351EU4 Hasbro

Пакетът съдържа 20 стрелички Nerf Elite и 10 стрелички Nerf Elite Deco

51cbhmEP5xL

КУПИ СЕГА

Това е чудесен вариант за най-ентусиазираните воини, тъй като тези заместващи стрелички са съвместими с всички пистолети от серията N-Strike Elite и могат да достигнат до 22 метра.

5. 120 стрелички Nerf за деца Middletone

Куршумите са в син цвят и са подходящи за серията Nerf N-strike Elite

Разработени от мека пяна и снабдени с мек връх, тези резервни стрелички (от 7. 2 x 1,2 cm) са идеални за малчуганите над 3 години, които могат да прекарат много време, удряйки по банката с някое от оръжията N-Strike, наред с други.

Ключове към това как Nerf е успял да създаде по-точни стрелички

niño-pistola-nerf-300x200

Преди да навлезем в темата, си струва да признаем, че когато си помислите за пистолет за играчки , веднага се сещате за някой от моделите на марката Nerf. И това не е чудно, тъй като северноамериканската компания - днес собственост на Hasbro - се отличава с добро качество и разнообразие на продуктите си.

Доказателство за това са именно главните герои на този брой: стрелите от пенопласт на Nerf, които се предлагат в широка гама, включваща флуоресцентни и смукателни стрели , както и стрели, които свирят, без да се пропускат бързозареждащите се стрели и стрелите за разстояние .

В допълнение към този сценарий лидерът реши да продължи да разширява и усъвършенства офертата си с линията Accustrike, която включва квартет от по-прецизни стрелички, но винаги запазва фигурата на обикновена употреба за развлечение.

Но как Nerf успява да създаде такива стрелички? Ами като се започне от търсенето на потребителите и се заложи на редизайн от край до край.

Тъй като най-важните фактори, които трябва да се вземат под внимание при създаването на точна стрела , са въздушният поток и разпределението на теглото, само за върха на стрелата ръководителите на проекта разгледаха повече от 10 модела, включително 3D форми.

Да не говорим за съответните процеси на концепция и изпитване, както с компютърна симулация, така и в условия на вятър.

Война на терена: официални стрелички Nerf срещу неофициални стрелички: коя печели?

Дори стрелите Nerf не са били пощадени от копиране; и въпреки че изглеждат като много привлекателна опция, в крайна сметка те представляват разочароващо потребителско изживяване, за което свидетелстват - например - заседнал пистолет Nerf и дори заплахи за целостта на оръжието; и двете са катастрофални по време на война Nerf, нали?

И това е така, защото неофициалните стрелички Nerf се развалят по-бързо, което води до повреди на пистолетите Nerf; това е така, защото пистолетите Nerf използват механизма за задвижване, за да съхраняват сгъстен въздух, и ако той не може да освободи въздуха правилно, пистолетите се износват и не успяват да стрелят надалеч или дори изобщо, в най-лошите случаи.

Така че, ако имате официален пистолет Nerf , най-препоръчваните стрелички са официалните.

Представете си, че вместо стрелички Nerf Mega , които издават звуци във въздуха, използвате фалшиви стрелички, които не само не издават звуци, но и можете да ги изстреляте само няколко пъти. Колко тъжно!

Това са 3-те вида стрелички Nerf

Към днешна дата на пазара се предлагат 3 основни вида стрелички Nerf: Traditional, Mega и High Impact Rounds.

Традиционни стрелички Nerf

Този тип се състои от най-малките, най-безопасните стрелички Nerf и най-разнообразните модели Nerf, като например стреличките Nerf Elite за серията Nerf Elite, както и страхотните стрелички за сериите Nerf Modulus и Nerf Zombie.

Стрелички Nerf Mega

Това са стреличките за серията Nerf Mega. Характерно за тях е, че са по-големи и че издават свистящ звук, когато летят във въздуха.

Nerf High Impact Rounds

Те са специфични за серията Nerf Rival и се препоръчват за лица над 14 години, тъй като са най-твърдите амуниции Nerf и са под формата на малки топчета от пяна.

Благодарение на качествата си те могат да бъдат изстреляни по-бързо от традиционните и мега стреличките; поради формата си обаче те не изминават голямо разстояние и вероятността да бъдат изгубени е голяма, тъй като освен размера си, те отскачат много.

Това са най-добрите стрелички Nerf

Въпреки че може да не изглежда така, определянето на най-добрите стрелички Nerf може да бъде трудно, тъй като различните видове са разработени както за осигуряване на отлично потребителско изживяване, така и за избягване на наранявания.

Въпреки това един от безпогрешните ключове за различаване на едни стрелички Nerf от други е, че те наистина са тези, които са съвместими с вашето оръжие, така че да можете да се възползвате от всички предимства, които предлагат, включително най-високите скорости.

Такъв е случаят с мимолетните стрелички, съвместими с оръжията Nerf N-Strike Elite Retaliator и Nerf N-Strike Elite Rampage, или с едва забележимо по-големите, свистящи стрелички, съвместими със серията N-Strike Mega.

Това е типът стрелички Nerf, съвместими с повечето оръжия

Определено стрелката Nerf Elite Dart, известна още като Micro Dart, е тази, която дори самите ентусиасти определят като не само най-съвместима, но и най-достъпна сред своите колеги.

2 фактора, които трябва да обмислите, преди да си купите стреличка Nerf

Дори ако вътрешното ви аз ви крещи да си купите определен модел стреличка, не пестете време, за да разгледате боеприпасите, които използва, и съвместимостта му с аксесоари.

Боеприпаси

Тъй като пистолетът Nerf се предлага стандартно с много малко стрелички, преди да закупите модела, в който сте се влюбили за Nerf Wars, се уверете, че устройството е съвместимо с различни стрелички.

Това ще ви даде предимство не само при повече изстрели, но и за извършване на аварийни презареждания със стрелички, които намирате на земята по време на битка.

Също така имайте предвид, че оръжието има автоматичен механизъм с по-голям капацитет и че конструкцията осигурява точност при изстрелването на стрелички.

Принадлежности

В допълнение към изстрелвателната установка и стрелите със сигурност ще искате да допълните въоръжението си с аксесоари, които да ви откроят в играта, като например официалната гама Nerf Modulus, която включва сгъваеми двуноги , мерници и ръкохватки, както и много други.

При подобен сценарий просто трябва да сте сигурни, че пистолетът или пушката ви са съвместими с допълненията, които смятате да използвате във всеки един момент.

От друга страна, има козметични и защитни аксесоари , предназначени за самия потребител, като бандажи и жилетки за носене на боеприпаси и дори предпазни маски.