Сушилни за дрехи

mejor-tendedero-de-ropa

Днес живеем в историческа епоха, в която технологиите и новостите царуват в нашия работен и домашен живот, но понякога е трудно да се съчетае хармонията, която свързваме с обичаите и традициите, научени от нашите майки и баби, днес искаме да ви разкажем за най-добрата линия за дрехи, този традиционен домашен инструмент, който поставя в обсега ни всички предимства на сушенето на дрехи с енергията и топлината на слънцето.

В днешния свят е важно да се замислим как всяко наше действие влияе в голям мащаб върху екологичното равновесие на нашата планета, най-малките решения може да изглеждат незначителни, но не са, изборът на торбички от плат, вземането на 10-минутни душове и сушенето на дрехите ви на въже са решения, които допринасят със зрънце пясък към общата кауза за грижа за майката Земя; по този начин ще спестите вода, ще ограничите потреблението на пластмаса и ще намалите енергийните нива и емисиите на CO2 в околната среда.

 

Най-добрите сушилни за дрехи

Коя е най-добрата сушилня за дрехи?

Днес на пазара има голямо разнообразие от въжета за дрехи , има сгъваеми, прибиращи се и въртящи се, такива, които се поставят на стена или на стълб, в големи и малки размери; с различен дизайн, цветове, марки.

Ако сте решили да купите нова линия за дрехи, важно е да вземете предвид следните данни: материалът на производство ще ви подскаже за издръжливостта на продукта, вземете предвид количеството пространство, което ще заема линията за дрехи, и накрая винаги обмисляйте да вземете продукт с отлично съотношение между качество и цена.

Знаем, че при толкова много информация може да е малко непосилно да изберете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди и на наличното пространство в дома ви, поради тази причина сме подготвили малка селекция с най-добрите 7 варианта на линии за дрехи, разгледайте нашия сравнителен списък и получете цялата информация, от която се нуждаете, за да изберете идеалния модел за вас.

Започваме!

Ето и най-добрите сушилни за дрехи:

1. Wallfix Brabantia 475924

51Q477FFD+L

КУПИ СЕГА

Това е модел с изискан дизайн, той има стенна стойка за лесен монтаж, изработен е от алуминий, като сгъваема и лека, нейните въжета са с размери 120 см, което я прави идеалната сушилня за сушене на големи дрехи , тя е снабдена с пукнатини за закачане на закачалки и е в състояние да издържи на неблагоприятните атмосферни условия.

2. сушилня от неръждаема стомана Todeco с 3 регулируеми нива

4177BZC0ikL

КУПИ СЕГА

Todeco ни представя супер адаптивен дизайн, способен да се сгъва или разтяга на различни височини, можете да го адаптирате към вътре или вън на дома си, в зависимост от това, което ви подхожда най-добре; сушилнята предлага на потребителя голям капацитет на натоварване, също така с 2 допълнителни решетки за регулиране на закачалки и окачване на други видове дрехи.

3. Tendedero Leifheit Pegaus

31R5dAghy8L

КУПИ СЕГА

Ако търсите модел с добро качество и ниска цена , вие сте намерили идеалния, той е компактен и сгъваем дизайн, идеален за тези потребители, които разполагат с малко пространство, той е оборудван със специални щипки за окачване на най-малките дрехи и предлага голяма издръжливост, дори изложени на дъжд и слънце.

4. Сгъваема сушилня за дрехи 6 колела 3 нива (80-142) 55 x 152 cm регулируема височина

41FiCSag7DL

КУПИ СЕГА

Това е много достъпен и практичен кон за дрехи, изработен от неръждаема стомана, има 3 нива, може да носи по 5 кг тегло, има въртящи се колела и спирачки, също така е много лека и преносима, тъй като нетното й тегло е 3,9 кг, можете да регулирате височината и разтегателните странични пръти за закачане на закачалки.

5. Relaxdays 10018866 - Стойка за сушене на дрехи (стомана, сгъваеми крила)

41m+1KRTQjL

КУПИ СЕГА

Този модел е изработен от прахово боядисана стомана и пластмаса, идеален е като преносим инструмент, тъй като има компактен сгъваем дизайн, може да издържи до 25 килограма товар, има сгъваеми странични крила, за да предложи повече пространство и може да се адаптира перфектно към външни условия.

6. Електрическа сгъваема линия за дрехи Thermic Dynamics Comfy Max

515ea7gXqbL

КУПИ СЕГА

Това е супер компактен и лек модел линия за дрехи, удобен дизайн с 8 пръта, който заема малко място в дома, като електрически ще бъде перфектният инструмент в онези дни, когато времето е дъждовно или влажно, но можете да изберете да го използвате и по традиционен начин.

7. Gimi Jolly - Стоманена линия за дрехи, дължина 18 м

41SqlaUR+8L

КУПИ СЕГА

Това е най-евтиният модел в нашия списък, произведен в Италия от известната марка Gimi, изключително издръжлив продукт, тъй като е изработен от стомана, има две сгъваеми крила, които предлагат на потребителя по-голяма товароносимост, оборудван е с гумени ленти против хлъзгане и можете да изберете дизайн от четири различни цвята.

 

На какво да обърнем внимание, когато купуваме кон за дрехи?

mejor-tendedero-de-ropa

Важно е да вземете предвид всички фактори и съответната информация, преди да купите сушилня, споделяме с вас 4 основни факта, които да ви насочат и да ви помогнат да инвестирате парите си по най-разумния начин.

Вид на материала

Суровината на продукта е от голямо значение, тъй като тя обикновено определя годините на полезен живот на продукта; на пазара обикновено се срещат въжета за дрехи, изработени от метал и пластмаса.

Ако възнамерявате да го поставите в външната част на дома си, ви препоръчваме да закупите такива, изработени от неръждаема стомана, тъй като те са с отлично качество и предлагат голяма устойчивост на износване, причинено от дългото излагане на дъжд, влага и слънце; тези модели обаче обикновено са малко по-скъпи.

Ако имате перално помещение в интериора на дома си, с тераса с покрив или линия за дрехи, ще бъде идеално за вас да изберете линия за дрехи, изработена от пластмаса, тя ще осигури издръжливост и практичност в същото време.

Размери

Разглеждането на размера преди избора на конкретен модел е много важно, тъй като ще трябва да вземете предвид наличното пространство в дома ви за пералнята и в същото време ще е необходимо да прецените количеството дрехи, които трябва да закачите за едно пране, изберете модел, който отговаря на вашите нужди, но който все пак е в състояние да се адаптира към дома ви по практичен начин.

Дълготрайност

Ако планирате да инсталирате въжето за дрехи на външната страна на дома си, от съществено значение ще бъде да изберете продукт, който е траен и устойчив на атмосферните условия във вашата страна, както вече споменахме, този фактор е свързан със суровината на избрания продукт, не забравяйте, че най-добрият вариант за външната страна ще бъде този, който предлага въжето за дрехи, изработено от неръждаема стомана.

Цена

Вашият бюджет ще бъде основният ориентир при избора ви, има много възможности и сме сигурни, че ще откриете модел, който ще ви представи отлично съотношение между цената и качеството на продукта, но ви препоръчваме винаги да се консултирате с нашето ръководство за пазаруване и с общото мнение на общността от потребители.

Гъвкави стелажи за сушене на открито и закрито

Сгъваеми стелажи за сушене за повече пространство

Дизайнерите са свършили отлична работа при създаването на този универсален и практичен инструмент, като в днешно време можем да намерим дизайни на стелажи за сушене, които могат да се адаптират към всяко пространство, с което разполагате в дома си, Има много модели, които позволяват на потребителя да регулира височината чрез система от кликове, други имат сгъваеми крила за увеличаване или намаляване на товароносимостта, а повечето могат да сгъват конструкцията си, за да намалят ефективно размера си, така че да могат да се съхраняват ефективно зад мебел, в гардероб или дори под леглото.

Стойки за сушене на дрехи и многофункционални инструменти за пране

Това е дизайн на стойка за сушене на дрехи, идеална за дрехи като ризи, блейзери, рокли и деликатни дрехи, голямото предимство на този дизайн е неговата многофункционална функция, тъй като той не само служи за сушене на дрехите ви, но и като закачалка, която се вписва идеално в гардероба ви, така че можете да спестите време при съхранението на костюма си.

Някои модели са оборудвани с въртящи се колелца, което улеснява преместването им близо до прозореца, за да можете да се възползвате от въздушния поток в помещението, за да ги изсушите.

babel tower

Този дизайн е предназначен за тези, които разполагат с малки пространства за зоната за сушене в дома си, моделът babel tower е висока сушилня, която осигурява на потребителя ефективна вертикална зона за сушене , интегрирана от няколко сгъваеми сегмента, за да можете да я използвате по удобен и лесен начин.

Много модели са снабдени с въртящи се колела в основата - конструкция, която ще ви позволи да преместите модела в най-слънчевата или най-проветривата част на дома или просто да го отстраните от пътя, когато трябва да освободите място в определена зона; други са толкова гъвкави, че са проектирани така, че да се поберат в зоната на душа, заемайки възможно най-малко място.

Стенни линии за сушене

Прибиращи се линии за сушене

Този дизайн ще бъде идеален за вас, ако имате тераса или балкон в дома си, прибиращите се линии за сушене предлагат чудесна иновация в оползотворяването на пространството, тъй като имат система за разгъване на прането, Най-хубавото в този дизайн е, че след еднодневно пране можете да свиете напълно въжетата , докато ги приберете в покритото чекмедже , освобождавайки отново пространството на балкона си, за да го използвате максимално за всяка друга дейност, която практикувате.

Accordion Drying Clothesline

Това е много твърд и солиден дизайн на линия за дрехи, който позволява на потребителя да зарежда до 15 килограма мокри дрехи върху структурата, те имат монтаж на стена и също така имат функция за сгъване , която може да намали размера на инструмента,

Шлаухери за сушене на дрехи на покрива

Отличен начин за пестене на място е да се възползвате от височината, която предоставя покривът на вашия дом. За тази цел са създадени шлаухери за сушене на дрехи на покрива , които могат да се разгъват и сгъват с помощта на ролки , за да предоставят на потребителя универсален и практичен инструмент.

 

Шлаухери за сушене на дрехи на радиатор

Един от най-изобретателните дизайни на шлаухери за дрехи е именно този, който може да се адаптира към радиатора или отоплителното тяло на вашия апартамент или къща, за да се възползва от източника на топлина, така че да можете да сушите бързо и да имате меки и топли дрехи на една ръка разстояние.

Трябва да имате предвид, че този тип сушилня има компактен размер, идеален за малки дрехи като чорапи и бельо.

Стойки за сушене във вана

Друг иновативен дизайн на стойки за сушене са тези, които могат да бъдат монтирани в основата на вана или вана, като най-голямото им предимство е, че спестяват място и използват максимално пространството в дома ви.

Като окачвате дрехите си на този модел въже за дрехи, ще избегнете течове и изтичане на вода на пода, тъй като цялата течност ще преминава през отводнителния канал на ваната.

5 полезни факта, които ще ви помогнат да сушите дрехите на закрито ефективно и без да губите пари или енергия

Перете сутрин, за да имате цял ден за сушене на дрехите.

Прането рано сутрин гарантира, че дрехите ви ще бъдат чисти, свежи и бързо ще изсъхнат, докато прането през нощта означава, че ще трябва да чакате повече часове, за да бъдат дрехите ви готови за носене.

Уверете се, че оставяте разстояние между висящите дрехи

Уверете се, че дрехите ви се проветряват добре, като един от начините да постигнете това е да оставяте разумно разстояние между всяка висяща дреха, така че влагата да се отделя благодарение на въздушните течения.

Окачвайте любимите си дрехи на закачалки

Това е ефективен метод за пестене на време и избягване на мачкането и ненужните следи по дрехите, тъй като след като изсъхнат, трябва само да ги съхранявате директно на закачалки в гардероба.

Поставете въжето за дрехи на най-слънчевото и проветриво място

Уверете се, че сте поставили въжето за дрехи на място, което получава най-добра слънчева светлина в дома ви, топлината и енергията от слънцето са от съществено значение, ако искате да постигнете бързо сушене, ако пък окачите дрехите си на тъмно и влажно място, ще им отнеме повече време да изсъхнат и ще са склонни да задържат неприятни миризми.

Ако нямате много слънчева светлина във вътрешността на дома си, опитайте се да поставите въжето за дрехи близо до прозорец или до течение.

Обърнете дрехите наобратно, за да изсъхнат от всички страни

Ефективен метод за ускоряване на процеса на сушене е да обърнете висящите дрехи наобратно, за да се гарантира, че всички страни са изложени на слънце и вятър.

Как да спестим пари при покупка на сушилня?

Ако си купите един от тези уреди, най-добре е да си купите такъв с висока скорост на въртене, този фактор ще подобри работата на машината, позволявайки на оборудването да спести консумация на енергия и време при сушене, като по този начин намали сметките ви за комунални услуги.

Безопасен модел ли е избраната от мен сушилня?

Този тип уреди имат склонност да се нагряват по средата на работа, затова бъдете особено внимателни, когато решите да сушите дрехи, изработени от чувствителни на топлина материи, като найлон и други синтетични материали, затова ви препоръчваме да се запознаете с мнението на потребителската общност и да изберете надеждна марка .

Обмислете методите за онлайн пазаруване

В днешно време технологиите ни позволяват да решаваме много задачи от компютъра, купуването по интернет може да бъде най-ефективният и достъпен вариант, статистически е доказано, че в днешно време е по-евтино да пазарувате онлайн, отколкото да отидете до магазина, Няма ограничения при избора на желания продукт, тъй като конкуренцията между производителите е толкова голяма, че те са принудени да намаляват цената на продуктите, което води до големи ползи за купувача.

Помислете за покупка, когато има промоция на продукта

Няма нищо по-удовлетворяващо от това да вземете вкъщи отличен продукт на ниска и достъпна цена, затова ви препоръчваме да изчакате сезоните на оферти и промоции, да бъдете внимателни към пазара и да спестите парите си за случая, ще си струва да бъдете малко търпеливи, преди да изберете идеалния продукт за вас.