Тактическа раница

mejor-mochila-táctica

Почитател съм на дейностите на открито , обичам да ходя на лов и риболов с моите колеги и винаги планираме нови дестинации, за да прекараме дни в изследване на гористи местности, но за тези пътувания винаги трябва да сте подготвени, така че е необходимо да имате най-добрата тактическа раница.

В миналото съм попадал на модели с лошо качество, които след няколко излизания се чупят по средата на пътуването, затова реших да намеря преносима и устойчива раница, която да мога да нося при пътувания и която да ми служи дълго време.

Тези раници във военен стил са идеални за носене на всичко необходимо при пътувания за оцеляване , като вода за правилна хидратация, инструменти, дрехи и храна, всичко това по удобен и практичен начин, така че да не носите твърде много тегло.

Изборът на най-добрия ще зависи от модела, който търсите, независимо дали е голям, камуфлажен стил, нагръдник или кръст, трябва да погледнете и материала, от който са изработени, и че е в състояние да издържа на дъжд и екстремни метеорологични условия.

За да получите тактическа чанта , която е с добро качество и на достъпна цена , колкото и трудно да изглежда, това е възможно и аз съм събрал в това сравнение някои от моделите, които привлякоха вниманието ми.

Най-добрите тактически раници

Тук са най-добрите тактически раници :

1. MARDINGTOP 28L тактическа военна раница

С отделение за хидратация

31aSokXJfgS

КУПИ СЕГА

Връщаме се към добре познатия етикет Mardingtop, Бих искал да препоръчам модела на военната тактическа раница със сива камуфлажна материя, тъй като тя е проектирана със система ir-comfort за поддържане на балансирана поддръжка и вентилация в слоевете, които се допират до гърба. С капацитет от 28 л тази чанта е снабдена с 3 отделни джоба в допълнение към ремъците за съхранение. Друго качество, което ми харесва, е, че има отделение за хидратация с 2,5-литров мехур и тръба, разположена в горната част на чантата.

2. SERGO 45L водоустойчива тактическа раница

С външни анкерни точки

41XMoAsD9aL

КУПИ СЕГА

За да завършим цикъла от тактически раници за туризъм, риболов и планински екскурзии, бих искал да ви препоръчам добре познатата марка на Sergo, които от известно време ни изненадват на пазара на къмпинг продукти. Този път чантата е оборудвана със система MOLLE, с много точки за монтаж и 4 ремъка за окачване на друга екипировка отвън. Тя има голям вътрешен капацитет за съхранение от 45 л, подходящ за нуждите на пътуването ви, а благодарение на конструкцията си от тъкан 600D Oxford и водоустойчивото покритие ще имате продукт, който е устойчив на разкъсване и атмосферни влияния.

3. Тактическа раница RUSH12 в 5. 11 Тактическа

С 16 отделения

41uxtUJ-g0L

КУПИ СЕГА

Ако искате голяма раница, която ви позволява да съхранявате цялото необходимо оборудване, независимо дали за пътуване, туризъм или дори като спасителна чанта, тази ще бъде идеална, тъй като има голям брой джобове, което ви дава достатъчно място да организирате нещата си.

Капацитетът му е 21,1 литра и е водоустойчив.

4. Тактическа раница Mardingtop

С регулируеми презрамки за гърдите

41j4WPKmL6L

КУПИ СЕГА

Една щурмова раница трябва не само да има множество отделения за съхранение на всичко необходимо, но и да е удобна за носене, което тази от марката Mardingtop лесно постига благодарение на подплатения си и дишащ дизайн.

С капацитет за съхранение от 50 литра е един от най-големите в списъка.

5. Huntvp S427 тактическа раница

Със система за разширяване

41WQjdI65qL

КУПИ СЕГА

Представете си, че можете да имате раница и туристическа раница на едно и също място, които да вземете със себе си по време на пътуванията, което ще бъде напълно възможно с този модел.

С тази голяма раница ще имате и подвижна презрамка , която можете да използвате, за да носите неща като мобилния си телефон или GPS и да ги имате винаги под ръка.

6. тактическа раница A88033 на YAKEDA

55 литра обем

41Zu09RF18L

КУПИ СЕГА

Раница, която може да се използва за къмпинг , трябва да има много място, да е удобна за носене и да е изработена от устойчиви материали, като всичко това можете да намерите в тази раница.

Можете да го използвате не само за къмпинг, тъй като той е доста универсален, има джоб за лаптоп и ще бъде полезен за ежедневна употреба и пътуване. (Тактическа раница 14002205 от Mil-Tec

Изработена от полиестер

51a9M3bbonL

КУПИ СЕГА

Ако търсите да си купите тактическа раница, която да е евтина, но с отлично качество, това е чудесен вариант, тъй като е най-евтината в списъка.

Той има здрави ремъци, които могат да се регулират да поддържат много по-добре теглото на раницата и можете да го получите в различни дизайни, като пясък и камуфлаж.

Ръководство за покупка: Най-добрите тактически раници

Защо ви трябва тактическа раница?

mejor-mochila-táctica

Тактическата раница е необходима, ако прекарвате времето си в пътуване, туризъм или работата ви е свързана с придвижване с различни инструменти, поради което те са толкова полезни на терен за полицаи и за войници.

Те обаче могат да имат и по-непринудена употреба и да бъдат идеалният спътник за няколкодневно пътуване, при което трябва да носите само това, което ви е необходимо, както и за спортни дейности като трекинг, къмпинг, лов, риболов и много други дейности, при които винаги ще ви се налага да носите определени неща.

Какво да търсим в тактическата раница?

За да намерите най-добрата тактическа раница, можете да разгледате някои фактори и характеристики, като например:

Материали

Първото нещо, което трябва да търсите в материала на тактическата раница, е здравина, така че материали като найлон са идеални. Най-добрите раници винаги ще бъдат водоустойчиви, което ще гарантира защита срещу дъждовно време.

Закопчалки и други аксесоари

Що се отнася до закопчалките, ремъците и другите външни аксесоари на тези раници, най-добре е да изберете прости, но издръжливи модели, изработени от висококачествена пластмаса. Полезно е да сте наясно с марките, които произвеждат тези части, и да изберете тези, които са препоръчани и известни със своето качество.

Конструкция

Що се отнася до конструкцията на раницата, трябва да търсите модели, в които са използвани нишки с висока устойчивост , като найлон например, за да нямате проблеми с разпадането им по време на пътуване или екскурзия.

Модулност

Ако има нещо, което характеризира тези тактически раници, то това е техният модулен дизайн с няколко отвора, които ви позволяват да прикрепите оборудване и чанти от външната страна, така че да персонализирате раницата си и да спестите място.

Комфорт

Комфортът е от съществено значение за тези раници, тъй като ще ги носите на раменете си, а това може да се превърне в проблем след часове носене на голяма тежест, затова трябва да изберете модели с подложки, дишащи и разпределящи тежестта, така че да не пада цялата върху раменете ви.

Достъпност

При тези раници винаги трябва да търсите такива с практичен и лесен достъп до техните джобове , така че да можете лесно и без усложнения да достигнете до това, което ви е необходимо.

Естетика

Естетиката винаги е важен фактор, който трябва да се вземе предвид, дори и ако първоначално търсите само функционалност, има различни дизайни на тези раници, от които да избирате, а ако искате да добавите малко повече индивидуалност, можете да изберете готини нашивки.

Други неща, които трябва да вземете предвид

В допълнение към характеристиките, които вече знаете, можете да вземете предвид и следните фактори, за да изберете раницата, която най-добре отговаря на това, което търсите:

Конструкция на натоварването

Тези раници могат да бъдат с предно или горно натоварване, като второто се препоръчва за по-дълги пътувания, но това е решение, което трябва да вземете според вкуса си.

Други характеристики

Има допълнителни неща, които можете да търсите в тези раници и които ще ги направят още по-функционални по време на пътуванията ви, като например вградена хидратация или допълнителна подложка за по-голям комфорт при носене на раменете.

Дизайн и цветове

Тези раници се предлагат в много различни дизайни, от които можете да избирате, а също така има и разнообразие от цветове, като те могат да бъдат плътно черно, кремаво, пясъчно или бежово, както и камуфлажни дизайни в най-добрия военен стил.

За какво ще използвате тактическата раница?

Ако сте наясно за какво ще използвате една от тези раници, ще бъде много по-лесно да намерите правилната, тъй като тази, която е предназначена за къмпинг, ще има специални характеристики, които я отличават от моделите, предназначени за ежедневна употреба.

Обем

Обемът на тези раници се измерва в литра и варира в зависимост от предназначението им.

Например за ежедневна употреба, когато искате да носите мобилния си телефон, преносими компютри, лаптоп или дрехи за тридневно пътуване , ще ви е достатъчна раница с обем от 12 до 26 литра , а за по-дълги пътувания ще е полезно повече.

Организация

Както може би вече знаете, тези раници имат различни отделения , в които можете да съхранявате всичко, дори тактическия си нож, тъй като има и други, които избират по-минималистичен дизайн и добавят само един или друг джоб, така че изборът между едното или другото ще зависи от всичко, което планирате да носите в тях, и дали искате специално място за всеки предмет.