Термостатичен кран за душ

mejor-grifo-termostatico-para-la-ducha

Откакто се преместих от апартамента си в центъра на Мадрид в покрайнините на града, кожата и косата ми са в безпорядък, открих, че водата е силно третирана с хлор и реших да потърся най-добрия филтър за душ, който мога да получа на пазара.

Тези устройства са изключително полезни за филтриране на вода , чиито химически компоненти не са толкова пречистени, колкото други. В Мадрид имах такава, но нямах нужда от нея, хубавото е, че не пропускаше вода и ми позволяваше да пестя вода.

Ако искате, като мен, да потърсите един от тях, трябва да се уверите, че те са лесни за инсталиране, един от тези, които са прикрепени към главата на душа, с които не се нуждаете от големи инструменти, един достъпен също не е лош.

Когато избирате такъв, трябва да вземете предвид най-важните си предпочитания и нужди.

Най-добрите филтри за душ

Кой е най-добрият филтър за душ?

Изборът на филтър зависи от много фактори: вида на водата в района, в който живеете, бюджета ви и предпочитанията ви.

Изборът на най-евтиния продукт, въпреки че е опция, е решение, което трябва да бъде добре обмислено.

В офертата ще намерите всичко от антихлорни модели до филтри за оттичане на душа, тук това, което ще трябва да разгледате, е количеството на тези компоненти, което има вашата вода.

Ако например водата у дома е много тежка, препоръчваме ви да потърсите нещо, което помага за подобряване на състоянието на твърдата вода, но ако проблемът е в хлора, тогава един от тези, които отстраняват хлора, ще бъде подходящ.

Възможно е да сте объркани от разнообразието - нищо, което едно добро сравнение не може да реши.

Но ако сте решили да купувате и все още нямате ясна представа, може би следният списък с филтри може да ви помогне.

Ето и най-добрите филтри за душ:

1. мембранен филтър за душ Brumicold

51rS4eHNWBL

КУПИ СЕГА

Идеален за грижа за кожата ви от пораженията, причинени от хлорираната вода върху епидермиса, този филтър декалцира, елиминира хлора, бактериите и микроорганизмите, като се грижи и за косата ви и улеснява измиването и сапунисването на тялото ви.

Той е естествен, безопасен, устойчив на топлина и е произведен в съответствие със строги международни стандарти за безопасност, можете да го използвате с увереност.

Той деминерализира дори горещата вода. Той регулира рН на водата, като я прави по-разтворима.

 

2. вграден филтър за душ KDF Water Filter Man Co UK

31ZX-sDVhwL

КУПИ СЕГА

За да направите водата под душа по-малко тежка, този филтър може да бъде много полезен, той е лесен за инсталиране с универсален съединител и е направен за стандартна резба, така че няма да загубите пастата.

Омекотява водата от минерали и замърсители, грижи се за кожата и косата ви и същевременно премахва типичните водни бактерии и влагата, останали в душа. Филтрира хлора, въглерода и други минерали.

 

3. CasaFlow Универсален филтър за душ

Адаптиран за всички видове душове

214ERVPFu1L

КУПИ СЕГА

С филтър KDF и калциев сулфит, тези устройства са по-ефективни от активен въглен, при премахването на хлор от водата, бактерии, пестициди, тежки метали и други замърсявания.

Компонентите на този уред правят водата по-сладка, така че когато се къпете, състоянието на кожата и косата ви ще се подобри значително. Ще имате сияйна и здрава кожа, без алергии и сърбеж.

Той е универсален и лесен за инсталиране.

 

4. Aqua elegante душ филтър с висока производителност

Безопасен и лесен за инсталиране

41p5CgxNFmL

КУПИ СЕГА

Вече не трябва да се притеснявате за суха кожа и коса, екземи и алергии на скалпа, тъй като този воден филтър намалява хлора между 90 и 95%.

Това е устройство против котлен камък, което също така възпрепятства развитието на плесени, котлен камък и други бактерии.

Изработена от здрава пластмаса, тя е подходяща за всеки тип душ. Той ще издържи 6 месеца.

 

5. Филтър за душ WinArrow

41UBXgDBO3L

КУПИ СЕГА

Оборудван с филтриращи системи без замърсяване, филтърът WinArrow ви гарантира чиста вода под душа при всякаква температура.

Ще се погрижите за тялото си и ще имате в ръцете си устройство, което пести енергия и е екологично чисто.

Той е за универсален душ лесен за инсталиране, издръжлив и способен да филтрира до повече от 12000 галона или еквивалента на 6 месеца използване на душа.

 

6. Waterwell

griferia-termostatica

КУПИ СЕГА

Идеален за алкална и кладенчова вода, този филтър за пречистване на вода спомага за намаляване на екземата и предпазва от сухота, алергии и инфекции, той е много добър за малки деца и бебета, защото премахва паразитите.

Това е много здрав и лесен за инсталиране продукт, който премахва пестицидите, 95 % от хлора и потиска растежа на бактериите.

Преживяването под душа ще бъде много повече от здравословно.

 

7. 9-слоен филтър за душ InnoBeta

Grifo-termostatico

КУПИ СЕГА

Подобряването на качеството на водата и същевременно опазването на околната среда, не е толкова сложно с този универсален 9-слоен филтър за душ.

Това е продукт устойчив, с висока производителност и добро качество, има система против изтичане и е идеален за поставяне на места, където водата има много остатъци, тъй като омекотява водата.

Наред с другите компоненти, той има магнитна керамична топка и калциев сулфит.

 

Какво е филтър за душ?

Equipar-Magazine

Филтрите за душове са устройства, използвани за отстраняване на излишния хлор от водата в душовете. Те действат чрез химическа реакция, съставена от комбинация от KDF, въглерод и витамин С, като последният реагира с хлора и го неутрализира, а филтърът от KDF създава положителни и отрицателни заряди, които привличат и задържат хлора и други примеси на повърхността на водата, което води до чиста и неподправена вода. Филтрите се прикрепят към рамото и се поставят между главата на душа, а понякога и като част от механизма на душа.

Предимства на филтъра за душ

Без съмнение, закупуването на един от тези филтри ще ви донесе много предимства, преди всичко свързани с грижата за кожата и косата, тук обясняваме някои от тях:

Притежаването им ще направи душа ви по-здравословен, няма да имате странични продукти от дезинфекция или хлор върху кожата си, така че кожата и порите ви няма да са в контакт с тях и няма да се налага да ги вдишвате, така че ако сте алергични, това е голямо предимство.

  • По-здрава кожа и коса

По своята същност алкалността на хлора изсушава кожата и извлича естествените масла от косата, така че ако си вземете душ без хлор, косата и кожата ви ще ви бъдат благодарни завинаги.

Понякога, когато водата в района, в който се намира жилището ви, е силно пречистена, имате неприятното усещане, че се къпете в басейна, а не вземате душ в банята. Повярвайте ми, като поставите филтъра между компонентите на душа , веднага ще забележите разликата.

Премахването на хлора от душа ще ви избави от много главоболия, защото ще забравите за досадния сърбеж на кожата, парещите очи или болезнената и неприятна екзема.

Как да изберем филтър за душ?

[#Z]

Преди да купите, има редица съображения, на които трябва да обърнете внимание, за да изберете най-подходящия за вас продукт, сред които можем да споменем:

KDF или филтър с витамин С

Когато купувате, трябва да се уверите, че вашият филтър съдържа поне един от тези два елемента, които работят много добре за премахване на хлора от водата, за по-малко време, отколкото очаквате, ще имате точно това, което търсите - вода без хлор, която да подобри състоянието на кожата ви.

Дълготрайност

Тъй като това са продукти, които ще бъдат в постоянен и постоянен контакт с хлор и вода, трябва да изберете нещо, което е наистина добро и дълготрайно, в противен случай ще се окажете с досадния сценарий, че трябва да го заменяте много често, за да избегнете тези проблеми, може би хромиран може да бъде решението, тъй като те не ръждясват.

Лесен монтаж

[#Z]

Без значение колко сте сръчни в областта на 'направи си сам' и водопроводните инсталации, винаги трябва да се уверите, че филтърът, който ще вземете вкъщи, е лесен за монтаж и безпроблемен, в противен случай ще трябва да похарчите няколко допълнителни долара, за да платите на техник да свърши работата вместо вас.

Постоянство

Този детайл е от основно значение, особено ако се къпете с нагревател, важно е да се уверите, че закупеният от вас филтър е в състояние да поддържа налягането на водата при всички обстоятелства, за да нямате неприятни преживявания, докато си взимате душ.

Без течове

Това също е от съществено значение, защото течащият филтър за душ ще увеличи сметката ви за вода и може да причини много нежелани инциденти в банята.

Ефективен

Основната функция на добрия филтър е да работи добре, да може да отстранява остатъците от хлор и всички примеси, които му пречат, той трябва да бъде оборудване, което може да извършва цялостно почистване и пречистване, без да пропуска остатъци, които биха могли да ви причинят дискомфорт. Добрата филтрация ще ви гарантира чист и свеж душ.

Сертификат

Когато купувате филтри, ще забележите, че те имат много функции и предимства, някои от които са просто реклама на производителя, така че за да не се поддадете на някои от тях, най-добре е да разгледате независимия сертификат.

Независими органи като NSF и WQA провеждат задълбочени тестове на водните филтри, за да проверят тези твърдения. Най-добрите филтри за душове са с официална маркировка NSF или WQA. Ако търсите модел, който ефективно намалява съдържанието на хлор, трябва да проверите опаковката, за да се уверите, че има сертификат за това

Живот и цена на филтъра

Важно е да сте сигурни в цената и живота на филтъра, преди да го вземете вкъщи, защото с изчисляването на инвестицията, която ще направите при всяка подмяна и покупка, можете да получите представа за дългосрочната инвестиция, която той ще представлява.

Някои от филтрите обикновено се сменят в рамките на 6 месеца, а други са вградени и са по-издръжливи. Преди да купите, трябва да помислите кое е най-евтиното и кое устройство предпочитате.

Настройки на пръскане

В зависимост от предпочитанията си трябва да обмислите някои опции, преди да направите покупката си, например някои душ глави се предлагат с множество настройки на пръскане, като импулсен режим и масажен режим, така че ако предпочитате някоя от тези опции, може да проверите дали са налични.

Как да инсталирате филтъра за душ?

Често задавани въпроси

Наистина ли действат филтрите за душ?

Отговорът е 'да'. Този тип филтри са предназначени основно за отстраняване на хлора и други химически замърсители, което прави водата много по-малко груба и оставя кожата по-мека.

Какво премахват филтрите за душ?

С гранулиран активен въглен като основен компонент този тип филтри премахват бактериите, хлора, тежките метали, ръждата и всички други странични продукти, които нарушават чистотата на водата.

Струва ли си да се използват филтри за душ?

Когато става въпрос за грижа за кожата и косата, може да се каже, че тези продукти си заслужават. Проучванията показват, че тези филтри могат да помогнат на цвета на косата да се запази по-дълго, да изглежда по-добре и да запази качеството си. Това е така, защото по-меката и балансирана по рН вода има по-слабо изсушаващо действие върху косата.

Влияе ли филтърът за душ на налягането на водата?

Процесът на филтриране на водата е пряко свързан с времето за контакт, за да бъде най-ефективен. Поради това ниското налягане на водата се обработва по-дълго през филтъра, така че има вероятност душът да загуби още повече налягане при използването на устройството.