Течности за електронни цигари

mejor-líquido-para-cigarrillo-electrónico

Когато за първи път купувате вейп, трябва да знаете, че първоначално доставеният с устройството сок ще свърши по всяко време. Ето защо, за да ви спестя мъката от изчерпването на тази жизненоважна част, въз основа на опита ми като артист в областта на манипулирането на дима, ще ви препоръчам най-добрата течност за електронна цигара, за да можете да изпитате прекрасно усещане с уникален стил.

Освен това тези разнообразни сокове ще ви накарат да се забавлявате с различни вкусове като мента, диня или манго; други са произведени под строги фармацевтични грижи, за да ви помогнат да откажете цигарите.

Най-добрите течности за електронни цигари

Коя е най-добрата течност за електронни цигари?

Ако търсите по-добро изживяване при отказване от тютюнопушенето, едно от най-приятните усещания, които можете да изпитате, е изпаряването със специализирани ароматизирани и овкусени течности с толкова широка гама от вкусове, че можете да превърнете това действие в доста специализирано хоби.

Но на пазара има толкова много различни марки и вкусове , че със сигурност ще се объркате, ако не знаете откъде да започнете.

Но не се притеснявайте, ще споделя с вас няколко неща, които ще послужат като отправна точка както за начинаещите, така и за ветераните, и дори ако не сте пушач, но желаете да имате много приятен момент,, продължете да четете следния преглед.

Ето най-добрите течности за електронни цигари:

1. течности за електронни цигари NOWKIN

Ако сте загрижени за вредните химикали , използвани при производството на електронни течности, бъдете насърчени да преминете на следващото ниво на пушене с тази супер безопасна опаковка, която отговаря на разпоредбите на ЕС. Комплектът съдържа разнообразни сладки аромати като дъвка за балончета, ванилия, златен тютюн, ананас, ванилия и т.н., които са толкова реални, че могат да се комбинират благодарение на системата Pin Tip на опаковката, тъй като тя ви позволява да изсипете желаното количество в clearomizer.

2. SimVape течности за електронни цигари

61e8Rn1GSAL

КУПИ СЕГА

Когато искате да изпитате повече изпаряване със силни и дълготрайни аромати, изтъкнатата къща на SimVape, се отличава със своите достъпни, но висококачествени продукти, способни да произвеждат стотици всмуквания благодарение на комбинацията от VG и PG. Представянето му е идеално за подарък, тъй като е опакован в преносима кутия, която включва 12 бутилки от 10 ml с аромати на ягода, банан, портокал, грозде, боровинка и др. Всички са индивидуално запечатани и датирани.

3. Ciberate комплект течност за електронна цигара без никотин

51oDuoS1AlL

КУПИ СЕГА

Когато търсите комплект за цигара , който използва най-новите технологии за извличане без замърсяване и 0 mg никотин, ви предлагам да се доверите на хората от Ciberate, които са работили в безопасна и стерилизирана среда, за да постигнат перфектен вкус при всяко дръпване с карамелизиран аромат на боровинка, ягода и диня. Продуктът е идеален за тези, които искат да изпитат безникотиновото изпаряване, помага ви да се откажете от пушенето и ви дарява със страхотна миризма.

4. електронна течност за електронна цигара със смесен вкус без никотин, Wotek

Комплектът течност за вейп от Wotek отново ме изненада с представянето си, както и с качеството на ароматите и вкусовете. Прецизният подбор на компонентите му гарантира, че това е електронен сок без хранителни добавки, така че в него няма токсини, синтетични оцветители и миризми, катран, въглероден оксид или тютюн. В замяна на това тя предлага фини, изискани аромати, базирани на естествени екстракти и съставки от фармацевтичен клас. Съчетава 50% PG и 50% VG.

5. NY FLAVORS

51xWrD8aUvL

КУПИ СЕГА

Когато искате да изпарявате дълго време и със стил, хората от NY FLAVORS отдавна работят върху производството на балансиран електронен сок, който е съвместим с всички устройства за електрически цигари. Съставките им са от фармацевтичен клас, а малките им бутилки са с дизайн, предпазващ от заключване от деца, като формулата им е балансирана с 50VG и 50 PG. Друго предимство е, че те произвеждат много пара и са най-евтини.

Какво е течност за вейп или електронна течност?

Независимо дали сте нови в изпаряването или опитен ветеран, като основна представа мога да ви кажа, че това е течност, която обикновено се използва в електронни сламки. Персоналният изпарител или електронната цигара е това, което нагрява течността и я превръща в пара за последващо вдишване. Някои съдържат никотин, други не, но и в двата случая има хиляди забавни и вкусни аромати, от които да избирате и да експериментирате.

Как да изберем аромат?

Най-добрият начин за избор на вкус винаги ще се основава на експериментиране. Колкото повече се разклонявате, mejor-líquido-para-cigarrillo-electrónico

толкова повече ще опознаете какво може да задоволи вкусовите ви рецептори.

Някои потребители на вейп започват с нещо по-традиционно, като например тютюневи аромати, но с течение на времето може да се окаже, че предпочитат плодови аромати, някои напитки или десерти.

Една препоръка, която мога да ви дам, е да купувате тези марки, които се предлагат с различни патрони, така че да можете да опитате много аромати, без да купувате цяла опаковка от всеки един.

Друг първоначален съвет е, че не трябва да забравяте, че при някои хора може да се появят странични ефекти от електронния сок, затова е препоръчително да направите проучване на съставките, преди да направите своя избор.

Растителен глицерин (VG) и пропиленгликол (PG) в течностите за изпаряване

Базовият разтвор може да бъде направен с PG пропиленгликол или VG растителен глицерин. Първият осигурява повече аромат, но произвежда по-малко облаци пара. Що се отнася до последния, мога да ви кажа, че е по-вискозен и има леко сладък и непрозрачен послевкус, но димът е по-масивен, което позволява страхотни форми.

Едно от най-търсените съотношения е 70:30, което удовлетворява смес от добро качество и количество пара с приятен вкус.

Друг момент, който трябва да вземете предвид, е, че някои хора са алергични към пропиленгликол, страдат от копривна треска или затруднено дишане, затова избират течност с растителен глицерин или смесват 80% VG и 20% PG

Електронни течности и безопасност

41TtFqJs0XL

 

Дългосрочните неблагоприятни последици за здравето все още не са доказани и не са известни. Очевидно е, че никотинът предизвиква неблагоприятни ефекти и има пристрастяващи свойства, но както видяхте, активният процент на тези сокове варира в зависимост от марката и доставчиците, така че изберете най-известните и най-надеждните.

Допълнителна предпазна мярка е, че опаковката им е снабдена със система за защита от деца, която ще затрудни отварянето ѝ от деца, но ще държи вейпа на недостъпно за малчуганите място.

  • Накисване на електронната течност

Накисването на електронната течност е подобно на оставянето на добро вино да отлежава, за да се постигне по-дълбок и по-гладък вкус с течение на времето.

Първото нещо, което трябва да направите, е да разклатите енергично преди накисване, за да се хомогенизира сместа.

Друг съвет, който бих искала да споделя с вас, е, че ако течността е много силна, можете да махнете горната капачка и да оставите бутилката да диша малко, което ще омекоти аромата; ако е слаба, оставете горната капачка и поставете бутилката на хладно и тъмно място за няколко дни до една седмица.

Като последен вариант можете да поставите бутилката в съд тип 'bain-marie' с малко топла вода, като повторите процеса няколко пъти, след което я оставете на стайна температура.

  • Причината за тъмната течност

С отлежаването на сока в бутилката той потъмнява с течение на времето поради процеса на окисляване на никотина. По същия начин нивото на тютюна в течността ще играе важна роля за вашия продукт; от друга страна, някои екстракти и ароматизатори също могат да го потъмнят.

Последната причина е, че ако веществото в резервоара на вашата електронна цигара почернее, докато изпарявате, фитилът и намотката може да се карамелизират и да оцветят сока. Освен това изпаряването ускорява процеса на окисление на Nicotiniana tabacum, в резултат на което се получава тъмна течност , както е посочено по-горе.

Практики за съхранение на течности за електронни цигари

  • Течностите за електронни цигари са твърде чувствителни към светлина и топлина, което може да доведе до бързо окисляване, затова съхранявайте бутилките си на хладно и тъмно място, за да забавите процеса и да запазите първоначалния вкус.
  • Избягвайте да оставяте бутилките в колата, тъй като горещите дни със сигурност ще повлияят на съдържанието на продукта.
  • Ако търсите дългосрочно съхранение, можете да го поставите в хладилника.
  • Предпочитат стъклени бутилки пред пластмасови.

Къде да купя течности за вейп?

Течности за изпаряване могат да се купят в различни магазини, всъщност има специализирани сайтове, където се продават всички аксесоари, които може да са ви необходими за използване на електронна цигара или вейп, включително и електронни течности, като Vapo.es или ElMundoDelVaper.com, въпреки че ако търсите разнообразие от марки и цени, най-добре е да отидете в, където има доста обширен списък с възможности за най-добрите течности за изпаряване.

Какво е препоръчителното ниво на никотин в течността за вейпинг?

След като сте избрали любимия си аромат, следващото ниво е да определите идеалното ниво на никотин. Това вещество определя степента на пристрастяване към дадена цигара.

Тези сокове се предлагат в различни концентрации, посочени в проценти или милилитри, а средната им стойност варира от 0%, 0,6%, 1,2%, 1,8%, 2,4% и 3,6% никотин по обем, което означава, че ако изберете течност с концентрация 1,2%, тази концентрация съответства на действителното количество никотин на едно дръпване, а останалите 98,8% са вода, PG или VG плюс степента на ароматизиране.

За сравнение, за да изберете подходящото ниво на никотин, трябва да вземете предвид текущото си ниво на потребление на тютюн. Например потребител, който пуши по 1 кутия на ден, би се равнявал на течност за вейп от приблизително 18 mg или 24 mg.

Често задавани въпроси

Изтича ли срокът на годност на течността за вейп?

Срокът на годност на течността не изтича, но отделните ѝ съставки започват да се разграждат, а ефектът им намалява и с течение на времето може да се стигне до загниване. Също така, ако го съхранявате на неподходящи места, веществото му може да се разпадне много по-рано.

Вредна ли е течността за електронни цигари?

Три от четирите основни компонента на тези сокове се използват често във фармацевтичната, козметичната и хранителната промишленост, без да се наблюдават неблагоприятни последици.

Въпреки това никотинът причинява вреда, но въздействието му е по-слабо, когато тютюнът се пуши директно. От друга страна, се предполага, че инхалациите причиняват по-малко вреди.

Друг съвет, който трябва да знаете, е, че диацетилът е вреден , и се съдържа в някои ароматизирани течности. Този елемент може да причини бронхит.

Мога ли да нося течности за вейп в самолет?

Да, но правилата за въздухоплаване ограничават количеството до 100 мл или 3,4 унции. Освен това контейнерите трябва да бъдат правилно опаковани заедно с други миниатюрни течности и след това поставени в прозрачна торба с цип.

Също така трябва да сте сигурни, че сте изпразнили резервоара преди качване на борда на самолета, за да предотвратите промяната на налягането, която може да доведе до теч в резервоара, дори ако той е стоманен.

Запалима ли е течността за вейпър?

Да, тъй като някои от тях съдържат никотин, който се изпарява при 200ºC или 680º F.

Има ли калории в течностите за вейп?

Може да се каже, че както PG, така и VG се предлагат без калории, а всъщност съдържат 4 калории на грам. Това количество е твърде малко, за да доведе до увеличаване на теглото или до други усложнения от консумацията на висококалорични храни; това, което може да причини, е увеличаване на теглото, тъй като подобрява апетита, задържа вода и повишава метаболизма.

Друга негова полза е, че помага да се възстановят вкусовите рецептори, увредени от тютюна, така че вкусът на храната, която ядете, ще бъде много по-добър.

Може ли водата да се използва като течност за вейпинг?

Не. Водата се изпарява при по-висока температура, отколкото другите съставки на продукта, т.е. глицерин и растителен пропиленгликол. Поради това намотката няма да може да се загрее достатъчно, за да изпари водата, така че в крайна сметка ще вдишвате облак без вкус.