Тоалетна седалка с функция биде

mejor-asiento-de-inodoro-con-funcion-bide

тоалетни чинии с вградена функция биде могат да бъдат катастрофални. Разлята навсякъде и неконтролируема вода или студена вода, която се излива в ранните часове на сутринта в средата на зимата, са само част от инцидентите и нежеланите ситуации, които всеки от нас е преживял заради посредствени продукти. Но ние вече знаем лошите неща, а целта е да се намери решение.

Така че остава да потърсите отличен и хигиеничен модел, който е не само ергономичен, но и се вписва в ерата на интелигентните устройства , които могат да направят времето ви в банята по-оптимално и релаксиращо. На пазара се предлагат много модели, но аз препоръчвам най-вече пет качествени и достъпни, които можете да закупите сега, за да промените опита си в много по-приятен, както направих аз.

Най-добрите тоалетни седалки с функция биде

Коя е най-добрата тоалетна седалка с функция биде?

Ако искате още причини да си ги купите, бих казал, че те са отлични за оптимизиране на пространството в банята. Това е уред, който изпълнява две функции на едно място и може да донесе няколко удовлетворения, ако е избран разумно, затова ви предлагам моя сравнителен списък по-долу, за да не инвестирате твърде много време в търсене на най-евтиния и най-качествения уред.

Най-добър е лесен за инсталиране модел. Не искате да инвестирате твърде много в такъв с твърде усъвършенствана техника и твърде много специализирани инструменти, за да го инсталирате.

Освен това вашият модел трябва да може да осигурява хладка вода или да ви дава възможност да регулирате температурата на водата до удобната за вас температура и силата, с която тя излиза. Има дори модели, които регулират температурата на капака на тоалетната чиния, така че да е топло, когато седнете на него посред зима.

Ето от най-добрите тоалетни седалки с функция биде:

1. Регулируема седалка за биде Benail

Екологично чист

41qP1M8aUtL

КУПИ СЕГА

Ако искате да се сбогувате с тоалетна хартия , която може да бъде абразивна за най-чувствителната кожа, и с мокрите кърпички, които, често поради миризмата си могат да предизвикат някаква алергична реакция, най-добре е да потърсите добро биде за банята си, модел, който можете да регулирате, или капак, който включва тази функция.

С този модел ще получите първия - елемент, който можете да приспособите към капака на тоалетната, който ще се погрижи за почистването по много ефективен, хигиеничен и подходящ за всеки климат начин, тъй като ви позволява да контролирате температурата на водата, независимо дали е топла или студена.

Разполага със система от дюзи, които разпръскват водата, за по-удобно почистване на вашата интимна зона, тъй като в крайна сметка най-важното нещо винаги ще бъде вашият комфорт и този модел тоалетна е идеален.

2. IBAMA механично биде

Ще превърне тоалетната ви в биде

41FvtWi6TPL

КУПИ СЕГА

Вместо да сменяте капака на тоалетната си с такъв с включена функция биде, можете да подобрите този, който вече имате у дома, като включите тази страхотна мебел за баня, която е не само по-достъпна, но и ще осигури много по-удобно и хигиенично изживяване.

Монтажът му е изключително бърз, тъй като е компактен и преносим модел, който можете да монтирате към всяка тоалетна в дома си и да започнете да използвате функцията му за биде.

За максимална защита при използване на това биде, то има дюза със самопочистваща се система, която я дезинфекцира и се прибира, когато не се използва, като по този начин предотвратява появата на микроби в тоалетната.

Това тоалетно биде има различни режими, сред които е и режимът за промиване за жени.

3. Samsung sbd-837

Добро качество и издръжливост

Какъв по-добър знак за доверие и качество от марка , толкова известна като Samsung? Това е седалка за биде за тоалетна чиния , която ви осигурява мощно почистване, но ви държи под контрол и предотвратява случайни разливи и пръски, които да ви причинят неудобство.

В същото време той е снабден с удобна функция за масаж , както и с режим за пестене на енергия, което го прави идеален продукт за намаляване на разходите за електроенергия.

Дюзата също може да се почиства автоматично, позицията ѝ се регулира и има функция за нагряване.

4. Електронна тоалетна седалка с Pide X отопление

Висококачествена и удобна седалка

31K8kHceIvL

КУПИ СЕГА

Ако сте като мен и се притеснявате за микробите и хигиената в тоалетната си , този бавно затварящ се капак ще бъде идеален, тъй като е изработен от висококачествен материал, устойчив на микроби.

В същото време задната струя се предлага с променливо налягане на водата, което можете да контролирате чрез 5 програмируеми настройки. Благодарение на тези възможности той е идеален и за почистване на женски .

Накрая можете да се насладите на функцията за изсушаване с изпаряване на вода и 3-степенни струи гореща вода. Той има технология за ниска консумация.

5. Flory UE FDB300 тоалетна седалка

Висока технология за пълна хигиена

31QeBljjLWL

КУПИ СЕГА

Това е цифров и електрически модел, който има интелигентна функция, която разпознава, когато човек седне върху капака, и издава звуков сигнал, за да покаже, че уредът е активиран.

В същото време той има няколко функции, които ще ви позволят да имате цялостна хигиена на всяко заседание. Например, има функция за сушене с горещ и сух въздух , капакът се затваря плавно, има отопление на капака и водата, регулируеми дюзи, режим за пестене на енергия и др.

Продуктът включва всички монтажни компоненти.

6. Електронна автоматична тоалетна седалка VidaXL

Лесна за инсталиране и работа

31FOrBbatOL

КУПИ СЕГА

Това е още един електронен и автоматичен модел, който включва отлични функции, за да ви осигури пълно почистване само за няколко секунди. Той има резервоар за вода с вместимост 1,2 литра, който се разпръсква с избраната от вас мекота.

Подобно на другите модели, тя също се предлага с регулируема температура на водата и температурата на седалката, бавно и плавно затваряне на капака, функция за дезодориране и дори функция за автоматично почистване.

Той има три програми за измиване, сензор за активиране, когато седнете, горещ въздух, идеален е за женска хигиена и е лесен за инсталиране.

7. BisBro Deluxe Bidet 1200

Одобрен е от потребители

31wIqNLnCQL

КУПИ СЕГА

Ако винаги вземате под внимание мненията на потребителите, преди да правите своите покупки, то този модел ще ви хареса, широко препоръчан заради високото си качество и отличните си функции.

С този модел ще се радвате на отлично почистване след използване на тоалетната, тъй като той включва и функции за женска хигиена. В същото време той е лесен за инсталиране, включва всички необходими части и има предимството, че не е електрически, което намалява разходите ви за електроенергия.

За да го управлявате, просто завъртете селектора за налягане ниво .

Но какво е биде?

asiento-de-inodoro-con-función-bidé-300x200

Думата 'биде' идва от френското 'bidet', което означава 'конче' и се отнася до позицията, която се заема, когато се използва този подобен на тоалетна елемент от оборудването за баня.

Съществуват различни видове бидета или бидета, които могат да бъдат самостоятелна част от банята, напълно независима от тоалетната, както и части, които са прикрепени към нейния капак или които са включени в нея, но ще ги познаете подробно, когато говорим за техните видове.

Бидето за баня се използва най-вече за намаляване на употребата на хартия, то отговаря за преминаването на вода през струя, която след това ще почисти долните части на тялото, т.е. интимните ви зони.

Видове бидета

Когато търсите биде за дома си, има различни фактори, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение, като един от основните е видът биде, който най-добре отговаря на вашите нужди.

За да ги познавате всички и да можете да направите правилния избор, това са видовете бидета, които можете да намерите:

Традиционно биде:

Традиционното биде е онази част от банята, която е напълно независима от тоалетната, въпреки че те са много сходни по своя дизайн, само че първите нямат същата система за оттичане, нито пък имат резервоар за вода в горната си част.

Водата достига до тези части чрез тръби и те имат дренажна система, подобна на тази на умивалника. Те от своя страна се класифицират в подгрупи:

Монтирани на пода:

При този тип бидета те се монтират на пода, като са най-разпространени и най-лесни за сглобяване.

Стенни:

Името им е доста обяснително, те са бидета, които, за да бъдат монтирани, трябва да бъдат монтирани на стената на банята, нещо като монтажа на умивалник.

Аксесоари за биде:

Ако искате по-модерна част вместо допълнително биде, можете да изберете аксесоар, който се прикрепя към капака на тоалетната чиния, има същите функции като традиционния модел и дори може да бъде по-съвременен, като има контрол на температурата на водата, наред с други функции.

Те също имат подкласификация и сред тези видове бидета са:

Тоалетна седалка с биде:

Този тип биде е включено в тоалетната седалка, т.е. самата седалка има функцията на тези части, които ще ви позволят да почистите интимните си части.

Прикрепено биде:

От друга страна, имате тези части, които са прикрепени към капака на вашата тоалетна, те са много практични, удобни и лесни за инсталиране, в допълнение към най-новите технологии, които ще осигурят много подходящо почистване.

Ръчни бидета:

Можете да изберете и ръчни бидета, това са части с форма на маркуч, които можете да монтирате отстрани на тоалетната, известни са също като душове и са много практични, както и много хигиенични.

Фактори, които трябва да вземете предвид при избора на биде

Когато дойде време да изберете биде за тоалетна, ще откриете редица фактори, които ще ви насочат в правилната посока:

Цена:

Традиционно биде, тоалетна седалка с функция биде или прикрепено биде, каквото и да изберете, цената ще бъде едно от най-важните неща, които трябва да вземете предвид, и където ще имате широк диапазон от цени, вариращи от едва 9 GBP за най-основните и пластмасови, до 200 GBP за луксозни модели.

Налягане на водата:

Налягането на водата в тоалетната седалка биде е това, което ще направи разликата между доброто и не толкова ефективното промиване.В идеалния случай трябва да можете да изберете нивото и то да отговаря на вашите нужди, без да е твърде високо, което може да е неудобно, или твърде ниско, което затруднява почистването.

Комфорт:

Какъвто и модел да изберете, тоалетното биде трябва да е удобно за използване. Седалката, измерванията , възможността за регулиране на температурата на водата - всичко това влияе на бидето, за да може да осигури комфорт.

Регулиране:

Регулирането на температурата, посоката на водата и налягането са необходими фактори за осигуряване на оптимално изпиране.

Електрическо или неелектрично биде:

Когато става въпрос за тоалетно биде, трябва да знаете, че електрическият модел има повече функции, които можете да ползвате, като например седалка и подгряване на водата. Автоматичната електрическа тоалетна седалка с биде може да бъде по-скъпа, така че ако търсите нещо по-икономично, можете да изберете неелектрически модел.

Лесно използване:

Идеята е всеки в къщата да може да се наслаждава на бидето, когато използва тоалетната, поради което то трябва да бъде лесно за използване, с управление, което не представлява голяма трудност и е интуитивно.

Лесен монтаж:

Това зависи от вида на бидето, което сте избрали, дали е част за тоалетната или е за монтиране на стената. Но в случая с покритията за тоалетни седалки с функция биде, те са предимно лесни за инсталиране.

Дълготрайност:

Дълготрайността на тези тоалетни бидета зависи от редица фактори, като най-важни са материалът и технологията. Винаги търсете най-качествените модели с най-добри отзиви от потребителите.

Характеристики, които отличават електрическите бидета

Когато става въпрос за електрически тоалетни бидета, те могат да имат различни характеристики, които правят преживяването по-приятно и могат да отличат едно тоалетно приспособление от друго.

Външен вид:

Съвсем ясно е, че няма две еднакви устройства, затова обърнете внимание на техния дизайн, като някои модели са по-модерни от други и изглеждат по-добре от други.

Сушилня:

Това е същият механизъм, който се използва в сушилните за ръце, но във вашето биде. Те могат да бъдат много полезни за намаляване на употребата на хартия, дори и след измиване.

Пулсираща вода и масаж:

Тази функция е подходяща за тези, които имат проблеми при ходене до тоалетна, тъй като масажът и пулсиращата вода успяват да стимулират по-лесното изхождане.

Дезодориране:

Това е функция, която премахва неприятните миризми, като пропуска въздух през бидето и филтър с активен въглен.

Потребителски профили:

Съществува биде оборудване за тоалетни, което позволява да се регулира профилът на всеки човек, който го използва у дома, като по този начин то ще се адаптира към нуждите на всеки.

Дистанционно или странично управление:

В зависимост от модела може да има страничен панел с функциите на бидето или дистанционно управление.

Стерилизация:

Това е идеална функция за почистване на тоалетна седалка и други, тъй като бидето се грижи за премахването на микробите и замърсяванията чрез инфрачервени лъчи, UV светлина и нанотехнологии.

Душ-глави от неръждаема стомана:

Те са много по-хигиеничен вариант, тъй като предотвратяват образуването и разпространението на микроби или бактерии, а има и модели, които комбинират този материал със системата за стерилизация, за която вече споменахме, което гарантира, че вашата тоалетна е винаги чиста благодарение на бидето.