Тостер за 2 филийки

mejores-tostadores-de-2-rebanadas

mejor-tostador-de-2-rebanadas-300x200

За мнозина сутринта не е най-доброто време от деня, тъй като е свързана с ранно напускане на уютното и топло гнездо, за да се изправим пред сутрешния трафик и намръщения шеф. При тези обстоятелства последното нещо, което искате, е да се сблъскате с повреден тостер, който ви лишава от вкусна закуска. Нуждаете се от ефективен и стилен тостер, оборудван с интуитивни бутони за управление и ясен дисплей, който ви позволява да наблюдавате целия процес на препичане. Имайки предвид това, ето нашите прегледи на най-добрите тостери.

Най-добри тостери с 2 филийки

Кой е най-добрият тостер с 2 филийки?

В търсене на най-добрия тостер с 2 филийки оценихме множество продукти от различни марки. Избрахме тези 5 тостера като най-добрата ни селекция, защото са оборудвани с достатъчно широки слотове, за да препекат и най-пухкавите багети, и са с идеална дълбочина, за да поберат и най-големите парчета хляб. А най-хубавото е, че всеки от тези тостери ще направи хляба ви златистокафяв и хрупкав.

Ето от най-добрите тостери с 2 филийки:

1. 2 слота тостер TAT 7203 Bosch

Елегантен и компактен дизайн

31U8C8O7E+L

КУПИ СЕГА

Представяме ви тостер с капацитет за 2 филийки хляб, изработен от неръждаема стомана. Това устройство има електрически сензор и функция за автоматично центриране, за да осигури на потребителя равномерно препичане.

Дизайнът му включва сгъваема стойка за затопляне, функция за размразяване и система за автоматично изключване. Освен това включва подвижна тава за трохи, дръжка за настройка на до 6 нива на готвене и ръководство за употреба.

2. 2-Slice Toaster KH442D Krups

Висококачествено покритие

519a6Jx7ydL

КУПИ СЕГА

Това е чудесен и модерен тостер за хляб, оборудване с голяма производителност и издръжливост, тъй като е изработен от неръждаема стомана. Мощността му е 720 W и има регулируем термостат с 6 степени на препичане.

Дизайнът му позволява едновременно препичане на 2 филийки хляб и е снабден със стойка за затопляне на хлебчета. Функциите включват бутон за отмяна и функция за размразяване. Включена е и подвижна тава за трохи.

3. Breville VTT676X Тостер за 2 филийки

Иновативен дизайн от перфориран метал

41YVEHl5afS

КУПИ СЕГА

Перфектното оборудване, за да се насладите на най-вкусните препечени филийки, благодарение на 9-те си нива на готвене, които позволяват да се задоволи и най-взискателният вкус, също така има регулируеми слотове за ефективно загряване на храна с различни размери.

Този тостер има функции за размразяване и система за отмяна на цикъла на препичане. Той има и сгъваема стойка за затопляне на кифлички и рула.

Дизайнът е снабден с нехлъзгаща се основа и място за съхранение на кабела.

4. Electrolux EAT7800 Автоматичен тостер

Изработен от неръждаема стомана

41T8fI22XAL

КУПИ СЕГА

Представяме ви елегантен и иновативен тостер, оборудван с LCD екран и много точен цифров контролен панел.

Този уред има изключително широки слотове, за да побира лесно храни с всякакви форми и размери, освен това има мощност 980 W и 7 нива на препичане.

Тостерът остава хладен при допир и предлага на потребителите функции за подгряване и размразяване. Дизайнът включва и отделение за съхранение на захранващия кабел.

5. 2-Slice Toaster Brotchen Black 30HIL Aigostar

Отлично съотношение цена-качество

414SKBX0o1L

КУПИ СЕГА

С изключителен дизайн и на достъпна цена за всички бюджети, този тостер е изработен от висококачествена пластмаса, без BPA.

Той има 7 степени на препичане, 850 W мощност, функции за нагряване и размразяване, система за автоматично отменяне и подвижна тава за трохи.

Предлага се в черно и бяло, а най-голямото предимство е, че когато го купувате, получавате продукт с 2-годишна гаранция.

Ръководство за пазаруване за тостер с 2 филийки

Когато става въпрос за закупуване на тостер, има две основни задачи, които оборудването трябва да може да изпълнява ефективно. Първо, колко добре изгаря или кафяво се запича хлябът, и второ, равномерно ли се препича всяка филийка? По-долу е представено подробно описание на тостер с 2 филийки, както и основните характеристики, които трябва да се вземат предвид при закупуването на този кухненски уред.

Какво представлява тостерът с 2 филийки?

Тостерът с 2 филийки е компактен кухненски уред, който се използва, наред с другото, за изпичане и нагряване на сладкиши, багети, мъфини, бисквити, хляб. Това устройство ви дава бърз и ефективен начин да приготвяте хрупкави и вкусни препечени ястия. Благодарение на технологичния напредък сега можете да избирате от голямо разнообразие от тостери, за да намерите модела, който отговаря на вашите нужди.

Изграждане на тостери

Производителите използват различни материали за изработване на моделите на тостери. Повечето продукти са изработени от някой от тези материали:

  • Неръждаема стомана
  • Ултраустойчива пластмаса
  • Хром

Потребителите, които държат на дизайна, предпочитат тостери, които хармонизират с интериора на помещението, като се интегрират с останалите кухненски уреди. Ако попадате в тази категория, по-добре изберете тостер от неръждаема стомана, който се предлага в бяло, черно и червено. Започват да се появяват и други цветове, но тези три са най-разпространените.

Тостерите от неръждаема стомана не само придават елегантност на кухнята ви, но и издържат дълго време. Тези тостери имат дълъг списък с функции и работят по-добре от пластмасовите си колеги, те вероятно са най-скъпият модел сред споменатите опции, но не забравяйте, че тостерите от неръждаема стомана никога не изискват подмяна. Като цяло най-често използваните материали при производството на тостери с 2 филийки са:

Хромирано покритие: Въпреки че тези тостери ще придадат класически вид на кухнята ви, по повърхността им лесно се натрупват и излагат на въздействието на пръстови отпечатъци.

Цветна пластмаса: Тези тостери имат някои достойнства. От една страна, върху тях не се забелязват толкова лесно пръстови отпечатъци, колкото върху хромираното оборудване. Второ, те са много гъвкави, тъй като се вписват в кухненския интериор, защото се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

Неръждаема стомана: Един от недостатъците на неръждаемата стомана е, че върху нея остават отпечатъци от пръсти и е по-уязвима на надраскване в сравнение с пластмасовите и хромираните покрития.

Двойно покритие: Макар и по-рядко, можете да намерите и някои модели тостери, които съчетават конструкция от неръждаема стомана с пластмасови детайли. Така, освен че са издръжливи, тези тостери ви помагат да постигнете хармонична цветова координация.

Време за препичане

Времето, за което тези печки завършват процеса на препичане, зависи от няколко фактора. Те включват: групата на тостера, вида на устройството и дали става въпрос за основен тостер или за устройство с иновативни функции.

Идеалният вариант е да изберете тостер, който предлага различни настройки. Такива тостери често предлагат по-добри резултати. Ако си купите тостер с изключително широки слотове, препичането на тесни и малки храни ще отнеме повече време, тъй като те ще са по-далеч от източника на топлина. Ето защо, ако винаги бързате да приготвите закуска, е по-добре да инвестирате в най-бързия тостер на пазара.

Лесни за употреба и почистване

Предимството на тостерите с 2 филийки е, че имат минималистични функции, които ги правят лесни за употреба. Ако трябва да препечете само хляб и палачинки, един обикновен изскачащ тостер ще свърши работа, но ако търсите оборудване за използване в ресторант, най-добрият вариант е конвейерен тостер, който може да препече няколко храни едновременно.

Трябва също така да вземете предвид колко лесно се почиства тостерът, тъй като не можете да отворите тостера, за да го почистите, функции като тава за трохи и незалепващ интериор ще улеснят почистването.

Разходи и марка

Ще откриете, че има много продукти, когато отидете да си купите тостер с 2 филийки. Ако искате да намерите най-доброто оборудване, трябва да се спрете на добре познати производители като Cuisinart или Breville. Ако решите да изпробвате нова марка, не забравяйте първо да проверите мнението на потребителската общност.

Какво да търсим в един добър тостер

Наличието на основните функции, споменати по-горе, не определя устройството като добър кухненски тостер. Добрият тостер трябва да има и следните характеристики:

Последователно покафеняване:

Най-добрият тостер е този, който ви дава широка гама от възможности за готвене, от най-светлите до най-тъмните нюанси на препичане. Тези алтернативи могат да бъдат представени на цифрово копче или циферблат.

2 или 4 резена

Повечето тостери имат дизайн с 2 или 4 резена. Дизайнът с 2 филийки има два отвора, в които могат да се регулират филийките хляб. Дизайнът с 4 резена има 4 гнезда. Ако искате да печете по-дебели парчета хляб, багети и рула, можете да изберете модел с широки отвори. Освен това, ако семейството ви има повече от трима членове, ще е полезно да изберете голям и бърз тостер, тъй като компактните модели често са с недостатъчна мощност, поради което препичането на хляба им отнема повече време.

Безопасност

Съвременните тостери са оборудвани с различни функции за безопасност. Най-известните от тях са системата за автоматично изключване и системата за анулиране, като с тези бутони потребителят може да спре процеса на препичане по средата, а също и да получи известие след приключване на цикъла на препичане.

Удобно управление

Системата за конфигуриране на всеки тостер е под формата на сензорен панел или контролни бутони. Като цяло е установено, че циферблатите като цяло са по-малко точни от цифровите си аналози.

Държачи за кабели

Някои тостери имат рафт в основата на уреда, предназначен за съхранение на захранващия кабел. Други са снабдени с подвижни кабели, които могат да се увиват и да се държат настрана от пътя.

Няма функция за изскачане

Някои тостери нямат функция за автоматично изскачане. Вместо това тези модели издават звуков сигнал или се изключват автоматично след приключване на цикъла на препичане.

Размер

Преди да се втурнете към магазина, за да си купите нов тостер, определете колко място имате на плота, за да го съхранявате.

Препоръчителни характеристики за тостер с 2 филийки

Дори на пазара, специализиран в тостери с 2 филийки, трябва да сте наясно, че тези уреди не се произвеждат по едни и същи правила. Някои от тях предлагат много функции, а други - не. Повечето от тези допълнителни функции ви позволяват да приготвяте различни видове хляб. Най-общо казано, всеки тостер с 2 филийки, който решите да купите, трябва да има тези основни характеристики:

Автоматично центриране

Както подсказва името, тази функция гарантира, че храната е правилно разположена в гнездото на тостера. Позиционирането е от решаващо значение, тъй като от него зависи дали двете страни на хляба ще бъдат равномерно препечени. Някои модели тостери разполагат с функция за автоматично центриране, а други се нуждаят от ръчно центриране. Последният призовава потребителя да подравни филийката хляб ръчно.

Автоматично изключване

Тази функция работи по следния начин: след приключване на процеса на препичане се задейства предупредителен сигнал. Тази функция е от съществено значение, тъй като ви позволява да извършвате други дейности, докато чакате вафлите да се запекат равномерно.

Тостер за понички

Целта на тази функция е да изпече поничката само от едната страна, но е подходяща и за изпичане на сладкиши и мъфини по същия начин. Тази функция е важна, тъй като гарантира, че хрупкавата страна няма да бъде препечена.

Бутон 'Отказ'

Това е друга задължителна функция на тостерите с 2 филийки, която ви позволява да спрете процеса на препичане по средата. Тази функция е особено полезна, когато забележите, че палачинките ви се препичат.

Подвижна тава за трохи

Тавата се намира в основата на тостера и има за цел да събира трохите и остатъците от хляб. В идеалния случай трябва да можете да я изваждате лесно, тъй като от време на време ще ви се налага да я почиствате, но някои тостери нямат тази функция, а вместо това тавите за трохи са прикрепени към врата на панти, която се отваря, за да ви позволи да изпразните съдържанието.

Функция за размразяване

Това е много полезен атрибут, когато става въпрос за замразена храна, която искате да препечете.

Цифров контролен панел

Най-добрите тостери са тези, които имат цифров контролен панел вместо ръчно управление. Цифровият панел ви дава възможност да контролирате правилно процеса на препичане, той е не само по-лесен за използване, но и по-точен.

Изключително широки слотове

Ако обичате рула и багели за закуска, трябва да изберете тостер с 2 филийки и широки слотове. Друга алтернатива, която трябва да обмислите, е тостер с дълги слотове, особено ако смятате да преминете от типичния хляб за сандвичи към здравословни занаятчийски хлябове, ще ви е необходим тостер с дълги слотове, който да може да препече всякаква храна.

Заключение

Най-добрите съвременни тостери могат да осигурят равномерно препичане. Тези тостери предлагат разнообразни възможности за готвене - от тъмни до светли тонове, и са проектирани да побират големи храни, като същевременно изглеждат чудесно на всеки кухненски плот.

Ако искате да си купите тостер, трябва да вземете предвид няколко фактора, като например конструкцията на модела, времето за препичане и дали има основни функции.

Някои от задължителните характеристики на добрия тостер включват функция за автоматично центриране, автоматично изключване, изключително широки слотове, цифров контролен панел и др.