Трактор играчка

mejor-tractor-de-juguete

В днешно време много семейства са склонни да водят трескав живот, натоварвайки дните си със сложни графици, дълги процедури и отговорности; ето защо е изключително важно да дадете на децата си времето, от което се нуждаят, за да играят свободно.

Играта е толкова важна за детското развитие, че днес Организацията на обединените нации я признава за основно право в живота на всяко дете.

Не забравяйте, че играта носи големи ползи за децата ви, като развива техните физически, социални и комуникативни умения, а освен това чрез играта детето ви укрепва самочувствието си, чувства се обичано, щастливо и сигурно.

Децата се учат чрез игра, а играчките са основни инструменти в играта, които им позволяват да откриват света, в който живеят, да мечтаят и да се развиват.

Ето защо днес ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за най-добрите трактори-играчки , инструменти за забавление и обучение, които дават на детето ви цялото щастие, което заслужава.

Най-добрите трактори за играчки

Кой е най-добрият трактор за играчки?

Най-добрата играчка трактор е тази, която може да бъде едновременно забавна и стимулираща, като задоволява всички нужди на детето ви. Но как да го намерим? Когато възможностите на пазара са безкрайни.

За да улесним процеса на търсене и избор, посочихме някои фактори, които трябва да вземете предвид при закупуването на качествена играчка, имайте предвид:

  • Възрастовата граница
  • Марката на производителя
  • Материалите за производство
  • Функциите и специалните характеристики
  • Общото мнение на потребителската общност
  • Цената на продукта

Не забравяйте, че информацията е сила, така че ще бъде много полезно да сте добре информирани, като по този начин ще имате гаранция, че ще изберете разумно идеалната играчка за вашето дете.

Днес представяме нашата сравнителна селекция - кратък списък на най-добрите трактори-играчки, предлагани на пазара. Разгледайте нашите предложения и намерете точно това, което търсите.
Ето и най-добрите трактори за играчки:

1. Playmobil Farm - Трактор за играчки с ремарке

512z6mhsUpL

КУПИ СЕГА

Това е чудесен трактор за играчки за деца, който идва с преден товарач и прикачващо се ремарке. Гумените гуми на тази играчка са големи, здрави и с високо качество.

Многоцветният дизайн е изработен в мащаб 1:16, за да бъде възможно най-реалистичен. Допълнителната кормилна щанга позволява да управлявате автомобила през плъзгащия се покрив на трактора.

Той има образователна стойност, която стимулира творчеството, мисленето и социалните умения. Това е играчка, която може да се използва на закрито и на открито. Употребата му се препоръчва за деца на възраст над 3 години.

3. Трактор за играчки Case CVX 230 Bruder

Точна репродукция на класическото селскостопанско превозно средство

41OhD8xRPBS

КУПИ СЕГА

Представяме ви красив трактор за играчки с висококачествени детайли. Тази играчка е произведена със здрава и изключително издръжлива конструкция, за да предложи на детето ви продукт с дълъг полезен живот.

Това е хиперреалистичен мащабен модел с отлично покритие. Вратите на автомобила и кутията на двигателя могат да се отварят. Моделът има специална система за управление, която позволява воланът да се управлява през отвор в покрива на кабината.

Размерите са 38 x 21,5 x 18,5 cm. Минималната препоръчителна възраст за ползване на тази играчка е 3 години.

4. вибриращ трактор чудовище със светлини и звуци John Deere

Отлично съотношение качество/цена

41nLCdNPHNL

КУПИ СЕГА

Представяме най-евтиния модел в нашата селекция, отличен трактор играчка, който стимулира въображението и креативността на вашето дете.

Тракторът е снабден с вибрации и звукови ефекти, които имитират звука от стартирането на двигателя, за да направят играта още по-специална.

Включва подвижна лопата за копаене, 4 здрави гумени колела и подвижен самосвал, който симулира действието на самосвал.

Може да се използва с 3 батерии тип АА. Има симпатичен зелен дизайн с жълти акценти. Това е играчка, която се препоръчва за деца на възраст над 3 години.

5. трактор за играчки с козичката Сара Tut Tut Animals

Препоръчва се за деца на възраст между 12 месеца и 5 години

41qtbM9MMEL

КУПИ СЕГА

Това е чудесен и достъпен трактор за играчки, пакетът включва ремарке за прикачване към превозното средство и две сладки селскостопански животни, вдъхновени от анимационния филм - козичката Сара и нейното бебе.

Комплектът за игра е снабден със звукови ефекти, светлини и песни. Освен че забавлява детето ви, тя е инструмент с голяма образователна стойност, тъй като му помага да развива психомоторните си умения, езиковите си умения и въображението си.

Дизайнът е в ярки, наситени цветове, има отлични покрития и е съвместим с други комплекти за игра, произведени от Tut Tut.

Ръководство за закупуване на трактори за играчки

Въпреки че може да изглежда очевидно, има някои характеристики, които трябва да се вземат предвид при закупуването на трактор за играчки:

На първо място, винаги ще има бюджет. Цените са толкова разнообразни, колкото и моделите, които заливат магазините за играчки.41KMlrthZmL

Електрическите трактори обикновено са по-скъпи, но детето ви може да се наслади повече на тях, тъй като те вероятно включват светлини и звуци, които правят преживяването по-вълнуващо. Тракторите с педали изискват повече физически упражнения за детето и са подходящи за всеки бюджет.

Голям и тежък

Друг фактор, който винаги трябва да се взема предвид, е възрастта и размерът на детето. Много малък трактор може да причини дискомфорт в коленете на детето, тъй като то ще трябва да държи краката си свити дълго време, което със сигурност ще го умори и в края на деня няма да иска да го използва повече, тъй като ще го свързва с болка, а не със забавление.

За да избегнете този дискомфорт, измерете височината и широчината на превозното средство, за да се уверите, че детето ви се побира удобно, в противен случай играчката може да не работи с пълния си капацитет, тъй като ще оказва по-голям натиск върху колелата и ще пречи на плавното ѝ придвижване по повърхността

Теглото на бебето също играе роля, тъй като ако то надвишава допустимото, има риск да се отрази на продължителността на живота на играчката или дори да се счупи, докато детето я използва, което може да доведе до потенциална повреда на играчката.

Без 'бързи и яростни'

Скоростта на електрическите трактори е характеристика, която не бива да се пренебрегва, така че е важно да се проверят условията, преди да се купи такъв трактор, особено ако малчуганът е на възраст под две години.

По-големите деца харесват опциите за няколко скорости, както и заден ход. Това ги кара да се чувстват така, сякаш преживяването е било истинско.

Dura и Dura

Ако погледнете батерията, можете да прецените колко бързо ще се движи тракторът. Те често се предлагат с 6V или 12V батерия, която се използва за по-ниски скорости, например 2-4 мили в час. Тези с по-високо напрежение могат да достигнат до 18 мили в час, но често са предназначени за по-големи деца.

Още малко

Аксесоарите на детските играчки най-често се продават отделно, но какво би бил един трактор без лопата, багер или ремарке? Въображението на децата ще се развихри, когато видят, че могат да изпълняват задачи на възрастни със собствени приставки.

А можете ли да си представите, ако можеха да слушат радио или да си пускат MP3, докато играят, или ако можеха да бъдат управлявани от възрастен чрез радиоуправление ? Чудесно!

Механична лопата

Въпреки че на пазара има много аксесоари, лопатата все още е най-популярна. Може да бъде прикрепена към предната или задната част на трактора и за миг да го превърне в супер машина, която ще ви смае.

Изработена от пластмаса и е идеална за бутане на пясък или сняг, за да се симулира оран. Той е проектиран да се свързва с всяка марка трактор.

Bugle

Препоръчва се за деца от 5 години нагоре и се поставя в централния капак на волана с помощта на отвертка. Захранва се с 9V батерия и издава силен звук, който децата обичат.

Ремарке

Без съмнение това е убийствен аксесоар! Това е нещото, което наистина превръща трактора в създател на фермерски преживявания, така че детето ви може да тегли и товари всичко, което му хрумне.

Обикновено се предлагат със заключващ се щифт, така че е лесно да се поставя и сваля още едно ниво на забавление с трактора.

Добре обезопасен

Стабилността е много важен аспект, независимо дали става дума за акумулатор или за трактор с педали, защото освен комфорта, безопасността е един от елементите, които не бива да се оставят настрана в нито един момент.

Стабилността се определя от материала и вида на гумите, с които е оборудвана играчката, и зависи от това колко бързо и по какъв терен може да се движи превозното средство. Често могат да играят на трева, пръст, чакъл, паваж, а понякога дори на камъни.

Всичко в едно

Някои трактори се нуждаят от сглобяване, а други - само от монтиране на приставките. Ако не ви се занимава със сглобяване, проверете при продавача дали моделът, който сте харесали, се предлага готов за употреба или услугата е включена в покупката.

Добър контрол

При повечето превозни средства, задвижвани с акумулатор, воланът е прикрепен към кормилото с гумите, но не и при тракторите с педали, където воланът е само за украса и колелата обикновено са неподвижни.

Първият се препоръчва за по-големи деца, а вторият е идеален за най-малките членове на домакинството.

Внимавайте за малки части

Ако в къщата има малки деца, това се отнася както за електрическите, така и за неелектрическите трактори, тъй като малките части за сглобяването им могат да представляват риск за безопасността, тъй като детето може лесно да ги засмуче или погълне.

Ако тези бележки не са достатъчни, за да ви помогнат да решите кой трактор да изберете, ние разработихме това малко ръководство за покупка, за да можете да се сдобиете с най-добрата играчка, тъй като знаем, че сред толкова много възможности изборът може да бъде непосилна задача.

Изберете правилния размер за възрастта на детето си

В зависимост от възрастта на детето производителите са проектирали трактора на седалката. Не винаги обаче размерът на детето ви съвпада с този на производителя, така че не е излишно да се спазва диапазон нагоре и надолу.

Теглото също е аспект, който трябва да се вземе предвид, така че ако не сте сигурни каква е границата, съветът може да бъде да погледнете референтната снимка на производителя върху опаковката.

Лек или тежък

Това, че е голям и обемист, не означава, че трябва да е тежък. По-малките трактори за каране, предназначени за по-малки деца, обикновено тежат по-малко от 3 kg, но тези, предназначени за деца на възраст между 5 и 6 години, могат да тежат от 8 kg до 13 kg.

Аксесоари

Много аксесоари се продават отделно, но ако наистина искате да осигурите най-доброто изживяване, не бива да пропускате челния товарач за събиране и ремаркето за пренасяне на толкова много неща напред-назад, колкото ви позволява въображението.

Налични резервни части

Колелата и педалите са най-често чупещите се части, затова се уверете, че производителят разполага със запас от резервни части за тези или други части.

Теглително-прикачно устройство

Ако не планирате да купувате аксесоарите при първата покупка, поне се уверете, че избраният от вас модел има теглително-прикачно устройство, така че в бъдеще, когато решите да добавите този или друг аксесоар, да нямате проблеми.

Изберете реномиран производител

Потребителите признават Rolly Toys, Falky и Smoby за най-добрите производители в Европа и макар че други производители може да предлагат същото на по-ниска цена, те може да предлагат и продукт с по-ниско качество и части и аксесоари, които е трудно да се намерят.

Електрически трактори или трактори с педали

Ако говорим за бюджет, тракторите с педали са по-щадящи за джоба, а и допринасят за здравето на малчугана, като насърчават физическите упражнения.

От друга страна, електрическите трактори са изключително скъпи и тежки

Уверете се, че разполагате с място за съхранение

Преди да инвестирате в трактор за каране, проверете дали разполагате с достатъчно място за съхранение, за да избегнете разочарование по-късно. Ако възнамерявате да го оставите на открито, не ви съветваме да го правите, тъй като лошото време може да доведе до хаос, като влагата може да попадне върху стоманените пръти и крепежни елементи, които могат да ръждясат и дори да затруднят въртенето на педалите или да не направят нищо.

Защо децата обичат да си играят с трактори?

Камионите са големи, цветовете им са смели и издават силни, впечатляващи звуци, които привличат вниманието на малчуганите в къщата.

Макар че е очевидно опасно децата да играят с или около големи движещи се колела от всякакъв вид, когато са малки, камионите-играчки и строителната техника предлагат начин за изразяване на този интерес.

Да се научим да играем

Разкопките и конструкциите, които се появяват по време на играта с камион, развиват много области на игра и учене: конструктивни, сетивни, особено ако включват пясък, пръст и кал, въображаеми ролеви игри, наука, физика, речник и др.

Когато нещо предизвика интереса на детето, няма как да го спрете. Ученето на думи, които ги интересуват, дава на децата увереност в езика и четенето, тъй като речникът им се развива, което помага за по-късния етап на обучение по всички учебни предмети.

Момичетата също се забавляват

Кой каза, че камионите са само за момчета? Въпреки че не е обичайно момичетата да са склонни към тези видове играчки, не е отречено, че те могат да споделят с момчетата тези дейности, на които могат да се наслаждават също толкова или повече от момчетата.