Туристически чанти за багаж

svg%3E

Когато ходя на преходи , искам да ми е възможно най-удобно и за тази цел имам най-добрата туристическа раница за кръста, тъй като те са много по-практични от планинска чанта и ми позволяват да нося всичко необходимо за дълги преходи, без да заемат много място или да се превръщат в допълнителна тежест на гърба ми.

Това, което е наистина страхотно за тези пакети, освен голямото разнообразие, което съществува на пазара за избор, е, че те са много гъвкави и мога да ги използвам за бягане или когато отивам да карам колело .

Най-добрите дамски раници за туризъм

Коя е най-добрата дамска раница за туризъм?

Фактът, че има толкова голямо разнообразие за избор, е хубаво нещо, защото можем да купим това, което най-добре отговаря на вкуса ни, но може да се окаже и истинско предизвикателство да намерим вариант с добро качество и с достъпна цена , която да не натоварва джоба ни.

Изборът на най-добрата раница за кръста ще зависи от това какво търсите и за какво ще я използвате, но можете да обърнете внимание и на характеристики като материала, от който е изработена, дали е водоустойчива раница за кръста и дали ви позволява да се движите свободно при ходене.

За да ви улесня в избора на най-добрия, съм подготвил сравнение с перфектни варианти за туризъм и много други спортове.

Ето кои са най-добрите раници за туризъм:

1. MYCARBON

Водоустойчива раница с голям капацитет и дишащ памучен колан

svg%3E

КУПИ СЕГА

Ако обичате походите и къмпингуването, тази водоустойчива раница е идеална за вас, тъй като има основен джоб с капацитет 480 литра, в който можете да подредите личните си вещи като портфейл, мобилен телефон, пари в брой, кредитна карта и много други благодарение на 3-те допълнителни вътрешни отделения.

Друга функция, която харесвам в тази раница за кръста Mycarbon , е регулируемият, подплатен и дишащ колан за кръста за максимален комфорт.

2. YAUGING многофункционална чанта за туризъм

Със светлоотразителна лента

svg%3E

КУПИ СЕГА

За всички нас, които обичаме да караме колело, да се катерим и да се изкачваме, знаем, че е важно да държим ръцете си чисти, за да увеличим мобилността си, но също така е необходимо да носим със себе си важни неща като мобилен телефон, пари, ключове, слушалки и др. С оглед на това марката Yauging е разработила практичен, водоустойчив, с цип и устойчив коала носител.

Друга функция, която много ми харесва, е регулируемата еластична каишка със светлоотразителен дизайн, която ще ви направи по-безопасни през нощта.

3. Раница за кръста Urban от Mammut

Водоустойчива

svg%3E

КУПИ СЕГА

В тази малка , но много практична раница за кръста с елегантен дизайн ще можете да носите всичко, което ви е необходимо за поход или катерене , тъй като има множество джобове, в които можете да съхранявате всичко - от ключовете за кола до бутилката с вода .

4. Туристическа раница за кръста Deuter Hüft Wizard

С регулируем колан за кръста

svg%3E

КУПИ СЕГА

Най-хубавото на тази спортна раница за кръста е, че само като я разгънете, ще имате и планинска раница , а освен това има достатъчно място, за да носите много неща и все пак да е достатъчно лека за носене по време на планинските преходи.

5. AONIJIE hiking fanny pack

With different compartment

svg%3E

КУПИ СЕГА

Ако търсите раница за момичета или жени, тази ще бъде идеална не само заради красивия си лилав цвят, но и заради броя на отделенията, които има, включително едно за бутилка с вода, така че да сте хидратирани по време на цялото пътуване.

6. Baigio hiking fanny pack 3229417

Изработена от високоустойчив найлон

svg%3E

КУПИ СЕГА

Ако искате перфектна дамска чанта за мъже , с която не трябва да носите много тегло и която дори има отделение за мобилен телефон, това е един от най-добрите варианти, които ще намерите.

Раница , изработена от много здрава материя , устойчива на износване.

7. LC Prime CH063BE туристическа раница за кръста

Предлага се в различни цветове

Тази раница за кръста е с много портативен размер, който ще пасне както на възрастни, така и на деца , които обичат да ходят на походи или други спортни дейности.

Това е най-евтиният в списъка, освен това е в класически стил, с отделение за бутилка вода.

Какво е едно?

Познати още като чанти за рамо, те са чанти с компактни размери, които ви позволяват да носите необходимите вещи, когато извършвате някаква физическа дейност.

Те не тежат много, тъй като са доста ергономично проектирани, за да паснат много добре на формата на тялото, така че са идеални, ако търсите лек начин да носите важни неща при дълги пътувания по пътеки и дори за бягане, колоездене и много други.

Четири вида раници за кръста

Има различни модели раници за кръста, от които можете да избирате в зависимост от размера им и от това какво планирате да носите в тях. Те са:

Голям размер

Това е идеалният тип раница за кръста, ако се отправяте на много дълги пътувания, тъй като ви позволява да носите повече от нещата, които може да са ви необходими по време на път. Те нямат отделение за бутилки с вода, но имат колан за хидратация , към който лесно можете да прикрепите бутилките си с вода.

Среден размер с бутилки за вода

Те са малко по-малки от предишните, така че са по-преносими и се отличават с това, че имат отделения специално за бутилки за вода, известни като държачи за бутилки, които ще ви бъдат полезни, тъй като ще можете да останете хидратирани по време на целия маршрут.

Среден размер, без бутилки за вода

От друга страна, този тип раници са със същия размер като предишните, но в тях липсват отделения за вода, така че много от тези, които ги използват, предпочитат да използват ремъци, за да носят бутилките си.

Малък и компактен размер

Чанта с този размер е идеална за носене само на най-важното, тъй като е с доста малки размери, което я прави идеална за тези, които търсят по-добра производителност, която не се влияе от допълнителното тегло, но искат да носят важни неща като пари, документи за самоличност, мобилен телефон и дори GPS.

Какво трябва да търсите в раницата за кръста?

Има характеристики, които не бива да пренебрегвате, когато избирате раница за туризъм, ако искате да намерите най-добрата, която изпълнява целта да носи всичките ви неща и е издръжлива и устойчива. Те включват:

Капацитет на водата

Хидратацията е едно от най-важните неща при пешеходен туризъм или друг спорт, тъй като ви кара да се представяте по-добре и ви помага да се възстановите, когато вече сте уморени.

Важен аспект, който трябва да се вземе предвид при избора на раница, е колко вода можем да носим с нея - в идеалния случай поне половин литър вода, което ще е достатъчно, за да избегнем дехидратация и замаяност.

Производствен материал

Материалът за планински раници и раници за кръста трябва да бъде издръжлив, устойчив и да може да издържа на различни климатични условия - от дъжд, за който се препоръчва да бъде от водоустойчиви материали, до силни температури и дори сняг.

Джобове или отделения

Това е фактор, който трябва да вземете предвид в зависимост от количеството неща, които планирате да носите във фентъзито, има много модели с по-голям или по-малък брой джобове, които ви позволяват да носите най-важните неща и които ще ви накарат да ги имате винаги под ръка.

Пол

Фанелката може да се използва безразлично от мъже, жени или деца, но има модели, които се адаптират по-добре към тялото и фигурата на всеки от тях, така че можете да вземете предвид тази характеристика, преди да изберете такава.

Идеални употреби на фентъзи пакети за туризъм

В тази статия вече прочетохте колко невероятно гъвкави са тези фентъзи пакети или чанти за рамо, тъй като те се използват не само за туризъм, но можете да ги носите и при други дейности.

Тези дейности включват бягане, колоездене, катерене, конна езда, мотоциклетизъм и много други приложения на тези практични и преносими чанти.

Ползи от използването на фентъзи пакети

Първоначално не бях сигурен колко полезни и удобни ще бъдат тези фентъзи пакети, но след известно време, когато ги взех със себе си по време на моите планински пътувания, забелязах, че те имат много предимства, които сега ще споделя с вас:

Леки

Те са много, много по-леки от раницата и ми позволяват да нося всичко, от което се нуждая, без да се налага да нося много тежест.

С тях гърбът и раменете са щастливи

И като стана дума за това, че не трябва да носите много тежест, ако има части от тялото, които ще са ви благодарни, това са гърбът и раменете, тъй като с помощта на раниците ще избегнете болките, причинени от носенето на твърде голяма тежест.

По-добър баланс

Балансът е нещо много важно при пешеходни преходи, особено когато трябва да се преминава през тесни пътеки или в близост до скали, а с раницата за носене това няма да бъде засегнато, както може да се случи с голяма раница.

Те са минималистични

Фактът, че са минималистични, е от полза, защото намаленото пространство за носене на най-необходимите неща ни принуждава да не носим неща, от които нямаме нужда и които са само ненужно допълнително тегло, което влияе на ефективността ни по време на поход.

Без повече изпотени гърбове

Едно от нещата, които най-много не ми харесваха при носенето на раница за моите преходи, беше, че те не позволяваха на въздуха да преминава през материалите им, които в повечето случаи не бяха дишащи, така че в крайна сметка имах напълно изпотен гръб и това беше доста неприятно.

Това се реши, когато започнах да използвам раници, тъй като те позволяват на цялото тяло да се поти свободно.