Универсални дистанционни управления

mejor-mando-a-distancia-universal

Представете си, че докато гледате телевизия, лежите на дивана в хола или на леглото си, искате да смените канала, без да ставате, а след това искате да пуснете филм на DVD или Blu-ray, без да ставате, това е решение, това е най-доброто универсално дистанционно управление, дистанционно управление, което има кодове, които ви позволяват да управлявате функциите на няколко електронни устройства, като просто ги сдвоите.

Най-добрите универсални дистанционни управления

Кое е най-доброто универсално дистанционно управление?

Такова устройство се състои от набор от прости бутони, корпус, инфрачервена сигнална система, както и батерии АА или ААА за работа. На пазара се предлагат различни марки и цени - две неща, които трябва да се вземат предвид при закупуването им.

Тук са най-добрите универсални дистанционни управления:

1. Универсално дистанционно управление Logitech Harmony Elite

С бутони със задно осветяване

41+vHBiGzTL

КУПИ СЕГА

310+ZU1YXxL

КУПИ СЕГА

То е идеално за управление на няколко устройства едновременно, с което можете да увеличавате или намалявате звука и да превключвате между канали.

Той има голяма клавиатура с бутони. Той има ергономичен дизайн, който пасва идеално в ръката. По отношение на цената той е по-евтин от останалите.

4. Дистанционно управление за Samsung SMART TV SAM-918

Инфрачервена система

31bUU5jW8FL

КУПИ СЕГА

Това дистанционно управление е специално разработено за конфигуриране на функциите на Smart Tv на марката Samsung, за която работи за много модели. Тя се състои от клавиши и инфрачервена система, която може да се използва и за управление на Netflix.

5. Универсално дистанционно управление за телевизори Sony

Ниска цена

31u5R1XssQL

КУПИ СЕГА

То е с ниска цена в сравнение с устройствата на други марки и е идеално за телевизори Sony, работи с почти всички модели на тази електронна фирма. Това е много леко дистанционно управление, което използва двойни батерии А, а използването му е изключително интуитивно, тъй като има бутони, които показват всяка функция.

6. Универсално дистанционно управление LG AN-CR400

С бърз достъп

31fzQcKGY3L

КУПИ СЕГА

Оригиналното и универсално дистанционно управление е предназначено за управление на телевизори LG. Според отзивите на потребителите той работи с всички модели. Той има бутон за бърз достъп до Smart TV и Cinema 3D.

Защо универсални дистанционни управления?

31W1WINgbEL

Устройствата за стрийминг навлязоха в живота ни, в нашите дневни и спални. DVD, Blue-ray, c способен, VCR, DTV, DVR, Wii, Xbox 360, PS3, стереоуредби, са някои от устройствата, които ни въвеждат в света на развлеченията, въпреки че е досадна задача да ги контролирате един по един, за това има универсален контрол, продукт, който ни позволява да конфигурираме до 20 електронни устройства, защото можете ли да си представите да имате 20 различни контроли?

Лудост, да.

Всеки елемент дистанционно управление съдържа различни функции, има някои с лъскави покрития, други с функция за сензорен екран и средни бутони. В идеалния случай трябва да купите универсално дистанционно управление за телевизор, което е най-подходящо за вашето семейство и за ръката ви, разбира се.

Артикулите от този вид имат кодировки, които позволяват поддържана операционна система MAC , а също и поддържана операционна система Windows, когато става въпрос за електронни продукти, които интегрират тези програми, които вдъхват живот на компютрите.

Какво да търсите в най-доброто универсално дистанционно управление?

Важно е да включите интелигентни опции в дистанционното си управление, за да направите преживяването си най-добро и удобно, когато решавате каква музика да слушате или какъв филм да гледате.

Съществуват устройства, които ви позволяват да търсите програми или да предлагате вида на новата програма, която искате да гледате. Трябва да се отбележи, че устройствата с тези функции са малко по-скъпи.

Наборът от бутони, който включва, често плаши хората, може би те имат представата, че е подобен на научен калкулатор за часовете по математика.

Съществуват обаче устройства от този тип, които включват сензорни екрани, програмируеми бутони или гласови команди за опростяване на взаимодействието с конфигурацията на електронното оборудване.

  • Включване на всички видове технологии

mejor-mando-a-distancia-universal

Универсалните дистанционни управления работят за телевизора, но най-добрите могат да конфигурират не само телевизора, като например декодер, DVD плейър, Blu-ray и озвучителна система, но има и други устройства, с които можете да управлявате други интелигентни уреди, които имате у дома.

При покупка се уверете в правилата за съвместимост, за да може да работи дори със стар приемник за данни.

Има няколко системи за свързване на тези устройства за управление, ето и подробностите.

Това е най-разпространеният метод, който съществува и е икономически ефективен, въпреки че изисква пряка видимост между дистанционното управление и устройството.

Това позволява свързване между апарата за конфигуриране и електронното устройство в затворен шкаф, където не е възможна пряка видимост.

Имайте предвид, че има малко телевизори, плейъри и т.н., които приемат радиочестотни сигнали. Най-вероятно ще ви е необходим предмет, който да ви позволи да преобразувате радиочестотния сигнал в инфрачервена технология.

Wi-Fi е чудесен по всяко време, като в този случай осигурява връзка с мрежови устройства. Ако стаята ви е подобна на киносалон, включително Smart TV и Blu-Ray, свързването чрез Wi-Fi мрежа ще бъде много полезно.

  • Екран на дисплея

Възможно е да намерите тип, който ви предоставя екрани на дисплея, като ви дава опции, които ви позволяват да решавате конкретно за функциите на свързаните устройства.

Има и други контроли, които използват дисплея, за да ви позволят да изберете желаните функции, което е много лесно за използване, тъй като е свързано със системите на смартфоните, което позволява по-персонализирана конфигурация.

  • Управление на други устройства

Можете да изберете управление, което служи за конфигуриране на кодирането на интелигентните уреди, които имате в дома си, както и за управление на телевизори, декодери, DVD плейъри, Blu-ray плейъри и озвучителна техника.

  • Приложения за мобилни устройства

С приложенията можете да превърнете таблета или смартфона си в универсално дистанционно за телевизор. За продуктите на Apple има някои добри системи, като Simple Control и MyURemote, въпреки че за тях може да е необходим инфрачервен аксесоар. Докато за Android има Android Touchsquid.

Необходимо е да вземете предвид характеристиките на управлението и на отделните устройства. Има интересни функции, имайте предвид следните, които са задължителни за всеки контрол:

  • Потребителски бутони.
  • Сензор за движение.
  • Индикатор за състоянието на батерията.
  • Дизайн

Освен естетиката, практичността е целта на дизайна на универсалното дистанционно управление за телевизор. Когато купувате, вземете предвид ширината, теглото, дължината, както и управлението на захранването. Уверете се, че изделието не е нито прекалено тежко, нито прекалено дълго.

Важно е устройството да се побира в дланта на ръката ви, когато го използвате, например при смяна на каналите на телевизора.

Има дистанционни управления, които включват ръководство за употреба, а има и такива, които включват само лист със стъпките за техническа поддръжка.

Когато купувате такъв продукт, трябва да се зарадвате не само на персонализирания набор от бутони или на големия дисплей, но и на помощта в процеса на настройване на универсалното устройство за електронните устройства във вашата всекидневна.

Къде да купя универсално дистанционно управление?

Възможностите за закупуване на универсално дистанционно управление за телевизор, което е с високо качество и може да се използва с всеки телевизор, тъй като е универсално, всъщност са няколко, тъй като това е аксесоар, който може лесно да се намери дори в големите вериги супермаркети като Alcampo или Carrefour, но също така и в магазините за техника или дори в магазините в квартала, където се продава всичко за дома.

По същия начин, ако не искате да обикаляте от магазин на магазин в търсене на добра оферта, можете да отидете на сайтове като Amazon, където има много разнообразен каталог с възможности, които със сигурност ще ви осигурят решение на вашия проблем: да можете да управлявате своя Smart телевизор, без да се налага да използвате неудобното дистанционно управление на мобилния си телефон.

Как да програмирате универсално дистанционно управление

Често задавани въпроси

Може ли универсално дистанционно управление да се използва с всеки телевизор?

Зависи от дистанционното управление на телевизора и неговата конфигурация, има модели, които, тъй като са произведени от определена марка, като Sony или Samsung, позволяват сдвояване само с телевизори от същата марка. Други пък отговарят на универсалната функция, като могат да се свързват с други устройства чрез инфрачервени или радиочестотни сигнали.

Може ли да се използва дистанционно управление за настройване на Netflix?

В днешно време много дистанционни управления вече са оборудвани с бутони, които представляват директни връзки към любимите ви медийни приложения. Независимо дали става въпрос за YouTube, Netflix или Prime Video, трябва само да натиснете бутон, който ще ви отведе до приложението, след което да зададете потребителското си име, паролата си и да започнете да гледате това, което ви харесва най-много.

Винаги ли ми е необходим код, за да свържа телевизора с универсалното дистанционно управление?

Да, но това зависи от дистанционното управление. Съществуват модели, които чрез команди върху бутоните си позволяват свързване на инфрачервени устройства, като например телевизори.За тази цел можете да намерите голям брой видео уроци с различни видове дистанционни управления.