Фотьойли Relax

mejor-sillón-relax

Ежедневният стрес ни кара да търсим алтернативи за релаксация в уюта на дома си. Представете си, че пристигате и сядате върху мебел, която ви предлага комфорт и ви прави добър масаж . Да, съществува! И днес ви предлагаме прегледа на най-добрия релаксиращ стол за вас.

С перфектно наклонение, антидекубиталната тъкан и нейните вторични качества са много привлекателни за нас, но какво ще кажете, ако ви кажем, че тя може да помогне и на вашето здраве и настроение? Тези модерни фотьойли имат важни особености, които ги правят специални, и хората със специфични заболявания ще намерят облекчение, когато ги използват, подобрявайки общото си благосъстояние.

Всеки може да намери нещо за себе си и днес ще ви покажем основните възможности, които можете да намерите. От икономичните до по-модерните, ще разгледаме общите характеристики на тази седалка, за да можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите очаквания.

Всички обичаме комфорта, но също така знаем, че очакванията са различни. Тъканта, цветът, тапицерията, функциите и цената - всички те играят важна роля, когато търсите стол за релаксация. Винаги помнете, че нуждата също е различна, особено ако е налице специално здравословно състояние.

В указанията на производителите обикновено се обобщават предимствата на техните продукти, но тъй като това са специални седалки, преди да вземете решение, трябва да обърнете внимание на някои основни аспекти:

  • Функция: За какво ви е необходим, дали е само средство за удобство, или наистина искате пълноценно изживяване? Ще откриете всичко - от лежанки до масажори.
  • Дизайн: модерен, класически, минималистичен или завършен. Разнообразието от цветове и размери е неограничено.
  • Цена: Колкото повече ресурси са включени, толкова по-висока е цената. Но не се притеснявайте, винаги ще се намери такъв, който да пасне идеално на джоба ви.

Най-добрите столове за релакс

Ето най-добрите столове за релакс:

1. Масажен стол Coliseum от Novohogar

С 10 безшумни вибрационни мотора

41fUdIX+cDL

КУПИ СЕГА

Ако сте един от тези, които прекарват часове пред компютъра за удоволствие или по работа и накрая сте изтощени с болки в кръста и във всички части на тялото, един такъв фотьойл ще ви бъде полезен, за да се отървете от болките и стреса.

Този фотьойл разполага с механизъм за накланяне на 160º и разтегателна подложка за крака, благодарение на които ще се почувствате почти в комфорта на собственото си легло. Той е идеален за гледане на филм или за почивка след работния ден.

Той има програми за масаж на бедрата, седалището, лумбалната област, шийните прешлени, гърба, главата и краката. С помощта на дистанционното управление можете да програмирате работата във всяка от тези области.

Изработен е от висококачествени материали. Той е безшумен и с висока производителност. Неговите 10 вибрационни мотора обхващат 4-те зони на тялото. Половин час работа с него и ще бъде като нов.

2. фотьойл за релакс с ръчно накланяне от Astan Hogar

Антистресов обгръщащ дизайн

31SzXVP4YoL

КУПИ СЕГА

Изработен от висококачествена полиестерна кожа, този фотьойл не само е проектиран да ви осигури комфорт и облекчение, но също така е лесен за поддръжка и лесен за почистване, дишащ е с кожа против напукване и подсилена структура.

Едно от големите му предимства е, че не се нуждае от особено много място, което се дължи на системата му с нулева стена, с която са необходими само няколко сантиметра, за да наклоните фотьойла.

Освен това той е доста лек за всички качества, които притежава, така че лесното му преместване от едно място на друго в къщата няма да е особено сложно.

Той се предлага с функция за полулегнало или напълно легнало положение в зависимост от вашите нужди и характеристиките на почивката, която трябва да дадете на тялото си.

Той е модерен, ергономичен и доста компактен. Когато седнете да се отпуснете, това ще облекчи натиска, който може да имате в лумбалната и шийната област.

3. Масажен фотьойл Total Relax Бизнес DC

Система за цялостен масаж на тялото

21H7kS3ivbS

КУПИ СЕГА

Усещането за комфорт и релаксация след дълъг ден е основната функция на този фотьойл , който със своите осем вибрационни мотора ще ви позволи да третирате най-уязвимите части на тялото си. Масажът на краката, седалището, бедрата, шийната и лумбалната област е негова специалност, като се прилага топлина върху последната за пълно регулиране на кръвната система. Той може да повдигне потребителя си, за да му помогне да се дезинкорпорира. Възможност за избор на различни цветове от висококачествена изкуствена кожа.

4. Масажен фотьойл Relax 09997 Cecotec

Комфорт за здраве

41d12r-9CDL

КУПИ СЕГА

Хората с намалени двигателни умения могат да се възползват от този фотьойл, тъй като конструкцията му може да бъде повдигната, за да ги повдигне или да ги настани лесно. Той осигурява масажи с 3 нива на интензивност и 5 предварително програмирани програми, които можете да избирате с контрола. Изработен е от изкуствена кожа в различни цветове и се предлага с колела. Той е накланящ се, който може да се регулира в различни позиции за по-голям комфорт, а осемте му мотора отговарят за постигането на релаксиращо вибриране. Прилага топлина в лумбалната област.

5. масажен стол Irene Jrd

Добро съотношение цена-качество

21e7H-3hK-L

КУПИ СЕГА

Достъпен вариант да почувствате уникалната релаксация, осигурена от тези модерни системи. С този компактен модел с мека мебел можете да избирате измежду 10 масажни функции, обхващащи 4-те основни зони на тялото. Той нагрява лумбалната област - фактор, който допринася за кръвообращението, а това води до добро настроение. Отстрани има лост за накланяне. Той е лек и лесен за почистване. Предлага се в бежови, черни и шоколадови тонове от изкуствена кожа.

6. Компактен фотьойл за релаксация Cecotec

По-малък, но по-обширен

41kxc8MTlQL

КУПИ СЕГА

С този модел се предлага по-опростена версия на тази марка , която за разлика от другите опции няма повдигане на седалката. Той е компактен, но изпълнява функцията за масаж за пълна релаксация, като добавя функцията за постоянна топлина в лумбалната област. Лесен за използване благодарение на управлението с бутони за работа. Той има 8 вибрационни мотора, 5 програми за масаж с 3 нива на интензивност. Той е снабден със страничен джоб за съхранение.

7. Фотьойл за релакс AH-AR30600TP Astan Hogar

Опростен, икономичен и функционален

41my2GhR9CL

КУПИ СЕГА

Този фотьойл, въпреки че не разполага с вибрационни механизми за масаж, го добавихме към нашите сравнителни поради добрите коментари сред купувачите. Той отговаря на условието на статията: да осигури приятна почивка , която помага за облекчаване на ежедневния стрес. Можете да се наслаждавате на любимото си телевизионно предаване, като накланяте облегалката до 160 градуса. Той е тапициран със синтетична лакирана кожа с оптимално качество и устойчивост. Той е най-евтиният сред представените.

Ръководство за покупка: Най-добрите лежанки

Защо да търсите най-добрата лежанка?

mejor-sillón-relax

Този тип лежанка изпълнява не само верната функция на релаксация, но има и допълнителни ползи, които имат пряко въздействие върху ежедневието и здравето като цяло. Нека видим как можете да направите тази покупка най-добрата от вашите инвестиции:

Те са удобни: това е очевидна характеристика. Просто погледнете формата, използваните материали и допълнителните функции за релаксация. Достатъчно е да седнете на някоя от тях, за да откриете комфорта, който всеки модел може да предложи и който ще варира в зависимост от вашите очаквания.

Те са издръжливи: в зависимост от материалите, използвани при производството им, и правилната им употреба ще можете да имате фотьойл в продължение на много години. Обикновено тъканите и кожите са устойчиви, с ергономичен дизайн, който се адаптира към изискванията на потребителите.

Придайте стил на дома си: ако искате да придадете различен вид на дома си, можете да включите един от тези фотьойли в обзавеждането си. Те ще се адаптират към всяко пространство и декорация, допълвайки атмосферата на помещението. Можете да избирате от различни дизайни и цветове.

Полезни за здравето: често се срещат проблеми с долната част на гърба, както и с врата и краката. Някои от тези модели имат вибрационни системи, които разпределят цялостен масаж в различни части на тялото. Генерирането на топлина е допълнителна стойност, тъй като може да допринесе за намаляване на целевата болка. Самата функция на облягане оказва влияние върху усещането за благополучие, което влияе положително на настроението.

Различни видове лежанки:

В традиционния стол за релаксация могат да се открият няколко промени, които са съобразени с конкретните изисквания на потребителя. Лекуващият лекар ще може да посочи кой е най- препоръчителният , като вземе предпазни мерки за всеки отделен случай. Другите детайли зависят от индивидуалния вкус, за който със сигурност ще намерите алтернатива. Според функцията си фотьойлите могат да бъдат разделени на:

Масажни столове

Това е видът столове, които са предназначени основно за вибромасаж. Функциите му са многобройни и варират от прилагането на движение в областите с най-голямо натрупване на напрежение до генерирането на топлина.

Съвременни лежанки

Ако сте от тези, които търсят удобна лежанка, но с превъзходен дизайн, без типичния страничен лост. Понастоящем на пазара ще намерите различни оферти.

Помощни столове - повдигачи

Те са специално предназначени за хора с ограничени физически възможности. Тези столове могат да повдигат човека от седалката, за да се изправи или да седне, чрез електрически или ръчен механизъм.

Столове за стена

Тези столове обикновено се монтират на стена и са предназначени за използване в малки пространства. Те се закрепват към точката на закрепване.

Люлеещи се столове

Те имат неподвижна основа, върху която седи столът и може да се движи напред-назад. Те помагат да заспите.

 

Какво да вземете под внимание, преди да купите най-добрата лежанка:

Изборът на седалка за релаксация изглежда лесен. Би трябвало да се състои от просто сядане и това да е всичко, но не е така. Това е инвестиция, която искате да издържи дълго време, и за тази цел трябва да прецените някои общи характеристики, които оказват значително влияние върху нейната дълготрайност. Освен това има и предимства, като например добавянето на интересни нови функции. Накратко, трябва да разгледате по-отблизо следното:

Тапицерия

Някои производствени къщи не пестят средства, когато създават своите фотьойли. Качеството на използваната тъкан или кожа обаче определя издръжливостта, комфорта и безопасността при използването му. Поддръжката и почистването зависят от това състояние, като преобладаващият избор са акрилът и вълната. Разливането на течности и храна е често срещано явление, затова не забравяйте да потърсите продукт, който се грижи за тези детайли.

Конструкция

Конструкциите се различават в зависимост от модела. Твърдостта, осигурена от лежанка със седалка с намотка, е по-добра, особено при болки в долната част на гърба. Комбинацията на тази система със синтетична пяна дава добри резултати. Металните рамки и дървените основи увеличават цената на всеки модул, но си заслужават заради своята издръжливост.

Вградено USB зарядно устройство

Това допълнение е плюс, като се има предвид броят на устройствата, които използват тази система като източник на захранване. Зареждането на всички тези устройства от стола е плюс, който трябва да се вземе предвид.

Въртяща се основа

Тази функция ви позволява да се движите върху фиксирана основа, като се завъртате във всяка посока, за да имате по-добър поглед към заобикалящата ви среда.

Височина и ширина

Въпреки че привлекателният образ на тези фотьойли е това, което привлича вниманието ни, трябва да се съобразяваме с пространството, с което разполагаме у дома. По-внимателното разглеждане на спецификациите за широчина и височина на модела ще ни спести много главоболия и неприятни връщания.

Хоризонтално положение

Освен накланяне, има хора, които търсят стол, който им позволява да бъдат в хоризонтално положение, сякаш са на пода. Няколко производители са помислили за тази алтернатива, така че няма да е проблем да намерите такъв модел с тази функция.

Механизация

Замяната на ръчни механични устройства с моторизирани компоненти улеснява работата с тях. Няма нищо по-различно от натискането на бутон за управление, за разлика от старите лостове. Очевидно това зависи от бюджета ви.

Без съмнение този елемент се е превърнал в инструмент за постигане на дългоочаквания момент на релаксация. Все пак имайте предвид следните препоръки за по-дълготрайна употреба:

Употреба от деца: Малчуганите в къщата често включват в своите лудории скачането върху мебелите. Не забравяйте, че това е вашата любима система за комфорт. Опитайте се да предотвратите максимално повреждането на тапицерията, деформирането на повърхността ѝ или повреждането на органите за управление.

Храна и напитки: Макар да е вярно, че повечето потребители са склонни да се наслаждават на храната, докато релаксират, добре е да се вземат предпазни мерки, за да се сведе до минимум рискът от разливане на храна, която може да я замърси или унищожи.

Животни: Домашните любимци могат да превземат това пространство, ако им позволите. Ноктите разкъсват тъканите, а между ръбовете може да се натрупа свободно падаща козина.