Цифрови везни за баня

comprar-una-báscula-de-baño-digital

Като се замислим, никога не сте мислили, че ще намерите най-добрите цифрови везни за баня. И между другото, никога не се доверявате на везните, точността на теглото ви се струва утопична за вас. Това е така, защото все още не сте изпробвали нашите съвети. Изглежда като глупав аксесоар, но ние знаем, че не е така.

Днес повече от всякога е важно да можете да проверявате теглото си навреме, да спазвате правилно диета или просто да проверите дали всичко е наред и да разберете веднага, ако нещо в тялото ви се промени. Закупуването на цифрова везна и сприятеляването с нея ще ви накара да се чувствате сигурни и спокойни. Просто погледнете зад иглите на старите си механични везни : цифровите ще променят живота ви.

Най-добрите цифрови везни за баня

Коя е най-добрата цифрова везна за баня?

Полезен аксесоар, който ще служи и за украса на банята ви, без да заема много място. Всичко, което трябва да направите, е да изберете и да се доверите на точността на цифровата везна, която ще ви накара да забравите всички случаи, когато сте били доволни от приблизителното си тегло.

Ето и най-добрите цифрови везни за баня :

1. цифрови везни за баня Etekcity

41zCbuIvGbL

КУПИ СЕГА

Мечтата на всеки маниак е тази елегантна черна аналитична везна , която измерва всичко, което искате да знаете за тялото си. Модерният му дизайн и функции ще го превърнат в перлата на дома. Идеален за цялото семейство, той позволява да създадете до 12 потребителски профила, които да запомнят всички ваши характеристики.

Той има два режима на тегло (нормален и здравословен) и може да изчислява процента мазнини, вода, мускули и кости и дори ви дава съвети за приема на калории.

 • Режимът 'Здраве' с технология за анализ на биоелектричния импеданс не дава всякаква информация за реалното ни тегло.
 • Претегля, съветва и настройва според размера, като запаметява резултатите.
 • Претегля в килограми и килограми и се изключва.
 • Кутията се предлага с батерии и ръководство за употреба.
 • Предлага се с 2-годишна гаранция. Обект, на който да се доверите.
 • Поради многото си функции той може да се окаже труден за работа, но ръководството решава всичко.

2. Интелигентна везна за баняTefal Bodysignal 3

41FJpLkAMgL

КУПИ СЕГА

Голям, лесен за четене електронен дисплей и модерен дизайн са характеристиките на тази везна за баня. Ясен и лесен за използване, той има електронна система Sensitive Computer и платформа от закалено стъкло. Подходяща за цялото семейство, истинска цифрова джобна везна .

 • Системата има голяма точност от 0,1 kg.
 • В момента, в който слезете от везната, тя се изключва сама, така че не е нужно да се притеснявате за разхищение на батерии.
 • Той е с голям, ясен шрифт, така че ще можете да сваляте очилата си!
 • Съотношението цена-качество е феноменално.
 • Изключително точно измерване на телесната маса и висцералните мазнини.
 • Работи с батерии тип 'копче', които не се намират толкова лесно, колкото батериите ААА.

3. цифрова скала за баня Bomann

31LEK5fGu4L

КУПИ СЕГА

Това е скала с LCD екран, удобно и широко стъкло, система против хлъзгане. А цената... Хайде, това е лукс. Той изпълнява перфектно функциите си и се почиства лесно.

Дизайнът му е толкова дискретен, че ще забравите, че го имате. Максимално тегло от 150 кг, точна и много лесна за използване. Можете да изберете желаната мерна единица между килограм, паунд и камък.

 • Той се изключва сам, което е полезно за пестене на батерии.
 • Той има минимално допустима грешка и поради това е с изключително добро съотношение цена-качество.
 • Системата против приплъзване спасява живота ни от ужасни падания.
 • Идеален за ежедневно проследяване на теглото.

Може би дизайнът не е препоръчителен за тези, които искат да украсят банята, но функцията му е добре изпълнена.

4. дигитални везни за баня на Bosch

41kwwDiDH+L

КУПИ СЕГА

Тази скала е изработена от закалено стъкло, супер тънка и супер модерна. Той се включва автоматично, когато стъпите върху него, и има голям четлив дисплей. Той може да измерва до 180 кг и има голяма точност, която може да се провери, като се опитате да се претеглите повече пъти, дори и не последователно.

 • Висока прецизност и качество на производство на Bosch.
 • Идеален е за банята, изглежда като част от стаята.
 • Тъй като е изработен от стъкло, той се почиства много лесно.
 • Тънък и компактен, лесен за съхранение.
 • Дизайнът не е най-интересното нещо в този продукт, но той върши работа и това е най-важното.

5. интелигентна скала на Healthkeep

41S0TG4rZyS

КУПИ СЕГА

Дизайнът на тази скала е подобен на предишния, но този път, но тя също се използва за украса на банята и с висока точност. Капацитетът му е 150 кг и винаги се надяваме, че няма да се наложи да тежи повече. Подобно на другите, той се включва и изключва с течение на времето.

 • Плюс за това, че е интелигентна цифрова везна за баня с телефонна връзка.
 • Може да се използва и за претегляне на домашни любимци. Вижте дали вие и вашите приятели животни трябва да спазвате една и съща диета.
 • Безопасното стъкло е устойчиво, а материалите са качествени.
 • Той се включва и изключва сам, но трябва да изчакате няколко секунди, за да отчете правилното тегло.

6. цифрова скала за баня Adler

31Y1OOC3OpL

КУПИ СЕГА

Прозрачна дори на цена, тази скала е точна и има много големи числа. Капацитетът му е 150 кг, разграфеността е 100 грама, а дисплеят е голям и светодиоден. Новост при този продукт е индикаторът за изтощена батерия, който ви предупреждава, за да ви даде време да смените батерията. Така че няма как да не се сблъскате с теглото си.

 • Извършва винаги едно и също измерване, дори когато се спуска и вдига повече пъти.
 • Дисплеят е голям, въпреки че това може да е малко грозно, ако се страхуваме да проверим теглото си.
 • Неговата сила е в простотата и спазването на описаните характеристики.
 • Включва се и се изключва сам и се захранва от батерия, която вече е включена в комплекта.
 • Дизайнът е по-скоро елементарен и не е подходящ за подобряване на външния вид на банята.
 • За да го включите, трябва да го повдигнете малко.

7. интелигентна цифрова скала Renpho

41s5CR5MNGL

КУПИ СЕГА

Най-футуристичната скала досега. Дизайнът е модерен и забавен и можете да избирате между черно и сиво, придружени от LCD дисплей със синя подсветка, който свети и показва числата ясно и незабавно. Благодарение на функцията за тариране може да претегля и други неща, например домашни любимци. Той се включва и изключва сам, а всички искаме да пестим батерии.

 • Надеждността на продукта се изразява в двугодишната гаранция; сигурността, че ще имате много време да се наслаждавате на работата си.
 • Закаленото стъкло е едновременно здраво и елегантно.
 • Четирите сензора за тегло осигуряват точност, а системата за автоматично калибриране също помага за това.
 • Функцията за тара е идеална за претегляне на деца и домашни любимци.
 • Измерване на индекса на телесната маса и висцералните мазнини.

Как работи цифровата везна?

bascula-digital

Цифровите везни работят с преобразуватели на сила, които не са нищо повече от малки датчици за натоварване, отговарящи за измерването на напрежението, и в този процес дават резултата от теглото на поставен върху тях предмет.

Докато аналоговите везни и теглилки осигуряват резултати с помощта на пружина, цифровите тегловни клетки са по-сложни устройства, цифровите везни са устройства, способни да преобразуват силата на теглото на даден обект в електрически сигнал, тези клетки се състоят от сензор и малък измервател на напрежение.

Защо да си купите цифрова везна за баня?

Знаете ли, че новите везни могат да изпълняват много повече функции, отколкото си мислите? Те могат да изчислят процентното съдържание на телесни мазнини, вода, мускули и кости в тялото ви, така че да имате ясна представа от какво сте съставени, и дори да ви кажат базовия метаболизъм, който е минималната стойност, необходима за извършване на основните метаболитни функции.

Освен това всеки, който смята, че контролът на теглото е важен, знае, че най-доброто време и състояние за претегляне е, когато сте сами в банята, голи. Не искаме да знаем колко тежат дрехите ни, да не говорим за обувките ни; искаме само да знаем по практичен, точен и бърз начин какво е телесното ни тегло. А банята е единствената стая, в която можем да бъдем сами и голи, без да се притесняваме за нищо. Нуждаете ли се от още причини да си купите такава? Не го правите.

Затова нека разгледаме няколко примера за добри прецизни везни , които ще ви изненадат и с това, че са много евтини.

Какво трябва да притежава най-добрата везна за баня?

Без съмнение една добра везна трябва да бъде точна, никой не иска устройство, на което не може да се довери или което просто не му дава надежден резултат, но точността не е единственото качество, което представлява интерес, ако наистина искате да имате у дома си добро устройство от този вид, ще трябва да обърнете внимание на следните подробности:

 • Голям капацитет за претегляне

Често домашните везни за баня се използват не само за измерване на килограмите, които сте качили или свалили след лятната ваканция или след края на строга диета, често тези устройства се използват дори за изчисляване на теглото на багажа ви по време на дълги пътувания, така че големият капацитет за претегляне винаги ще бъде полезен като основно качество на едно от тези устройства.

Модерна, наскоро произведена везна , използвана за домашна употреба, трябва да може да поеме поне 150 килограма. Най-скоро произведените везни са с граници на издръжливост между 150 кг и 275 кг. По-леките могат да издържат между 175 и 225 килограма, което е повече от достатъчно за цялото семейство с високо до средно тегло.

 • Малки стъпки за измерване

Когато говоря за добър уред, той не е просто уред, който издържа на огромни тежести, а уред, който може да определя точно най-малките тежести, за да можете да претеглите малкото си домашно коте или наистина малък предмет. Най-точните везни могат да определят надеждно тегло в грамове, като някои от тях, произведени от съвременни, модерни производители, са с точност до 100 грама.

Някои заключения за качеството на добрата цифрова скала за баня могат да се направят и от скалата и вида на мерната единица. Това се определя от това колко единици за тегло и измерване може да използва устройството ви, за да ви даде резултат.Най-добрите устройства ще ви дадат измерване на теглото на вашата телесна маса в два вида единици: паунда и килограма.

Въпреки че в този регион сме свикнали с конкретна единица за тегло и измерване, вие може да сте свикнали да пътувате по света и да използвате различни скали, ако сте объркани от конкретна единица, трябва да се уверите, че теглото ви дава възможност да получите резултат в лесна за вас скала за измерване.

 • Капацитет на паметта за много потребители

Това качество също е от съществено значение, особено ако имате голямо семейство вкъщи, защото ще ви позволи да следите нарастването или намаляването на теглото на всеки член на вашето семейство, това се постига с машини, които могат да запазват резултатите в облака и които ви предлагат и история на теглото. Определено изключително полезно качество, когато цялото семейство се интересува от проследяване на напредъка на теглото си.

 • Голям дисплей с подсветка

В зависимост от зрението ви или от времето на деня, в което обикновено се теглите, и дори от условията на осветление в банята ви, понякога може да ви е трудно да разгледате внимателно резултатите от изчисляването на теглото си. Това може да се избегне най-добре, ако изберете една от новите везни с голям дисплей , който ви предлага достатъчно големи числа за нуждите дори на най-краткогледите. Ако освен това са с подсветка, шансовете ви да различите резултатите при лошо осветление ще се подобрят експоненциално.

 • Платформа с подходящ размер

Това е подробност, която трябва да се има предвид, тъй като почти винаги тези, които са най-загрижени за теглото си, са именно тежкоатлетите, хора, които поради структурата на тялото си и телосложението си са естествено едри, така че везна с голяма платформа несъмнено е по-удобна и ще ви улесни да стоите на нея и да отчитате теглото си, като за тези случаи могат да бъдат полезни устройства с платформа с поне 30 сантиметра (12 инча) повече.

Ще намерите и по-големи, но този размер е подходящ за средни потребители, но трябва да имате предвид, че за по-големите ще ви е необходимо повече място в банята. Те са много полезни за хора с много големи крака, много високи или с проблеми с придвижването.

Какво да обмислим, преди да си купим скала за баня

Ако търсите тегло и единственият ви интерес е точно да измерите допълнителните или излишните килограми, които може да имате, една проста скала може да работи за вас. Но ако следвате специална здравна програма или сте спортист и трябва да измервате други фактори, е важно да разгледате всички тези характеристики, преди да купите везна:

 • Искате ли да измервате не само теглото?

В най-взискателните случаи може би само телесното тегло не е достатъчно, тези потребители често се нуждаят от точна информация за други показатели на телесния състав, като например телесна маса и висцерални мазнини, и дори измерване на нивото на водата в тялото ви - важни данни, за да се грижите по-добре за здравето си или да нагласите детайлите на по-подходяща диета, за да постигнете желаните резултати.

Във всеки случай, това, което препоръчвам, е да разгледате тези функции при избора, много везни имат всички тези функции като процент на водата, това е просто въпрос на избор на вида на скалата, която отговаря на вашите нужди.

 • Колко точни са скалите за телесни мазнини?

Въпреки че уредите за домашна употреба не са толкова точни, колкото по-професионалните, те предлагат добри резултати, които ще ви помогнат да получите относителен показател за това колко мазнини сте натрупали или изгубили за даден период от време. Обикновено тези везни измерват телесните мазнини с помощта на биоелектрически импеданс анализ или биоимпеданс , който е предимно практична техника за домашни потребители.

Ако има нещо, което цифровите везни са склонни да имат, това е изключително внимание към естетиката, везните не са изключение от това твърдение, много от тях имат ярки цветове, но в същото време неутрални цветове в съответствие с декорацията на вашата баня, те имат стъклени или закалено стъкло платформи и хромирани детайли, които им придават изтънченост.

Друго нещо, което характеризира тези съвременни устройства, е, че те се стремят да не бъдат толкова големи и крещящи, всичко, разбира се, ще зависи от вашите нужди и характеристиките на вашата баня, преносимите са най-лесни за скриване, в случай че не е устройство, което искате да имате пред очите на всички, въпреки че също така е подходящо да ви кажа, че това е точно, ако те са поставени на едно конкретно място, че ще бъдете сигурни, че ще получите надежден резултат при всяко измерване на теглото.

 • Пристрастени ли сте към високите технологии или искате да имате достъп до статистическите си данни в движение?

Един от тях със сигурност ще може да се прикрепи към телефона ви и да ви предостави резултатите от измерването на теглото ви и дори на костната маса по различни начини, като е съвместим с приложения, които ще ви позволят да знаете данните си по-точно и дори може да бъде изтеглен в интернет, което ще улесни следенето на теглото ви. Тези везни не са точно евтини, но ако имате нужда от устройства с такъв вид измервания и начини за достъп до тях, тогава инвестицията ще си струва.

Поради технологичния си характер цифровите везни са по-чувствителни от аналоговите, така че трябва да ги използвате правилно или рискувате да получите неточни резултати, поради което винаги препоръчвам да прочетете и да следвате инструкциите докрай, преди да ги използвате както намерите за добре или както си представяте, че работят най-добре, тъй като често се казва как да познавате състава на тялото си, за да следите телесното си тегло.

 • Подходяща ли е за вас интелигентната везна?

Вече ви казах, че ако наистина се интересувате от стриктно следене на теглото и физическата си форма или сте техничар, везна, която ви позволява да се свържете с телефона си безжично чрез Bluetooth , може да ви допадне, но ако просто се интересувате от следене на теглото си, нещо по-просто ще ви свърши работа и ще ви спести доста пари по пътя.

Как да изберем най-добрата цифрова скала за баня

Когато избирате скала, в идеалния случай трябва да имате всички качества, от които се нуждаете, за да извлечете максимума от устройството и да отговорите на нуждите си. Най-доброто устройство очевидно зависи от начина, по който ще го използвате, но може би следните характеристики ще ви дадат представа за това какво прави едно устройство добро.

Това е от съществено значение и е основният смисъл на съществуването на везната, така че добрата везна винаги ще ви казва преди всичко колко тежите.

Тази функция, въпреки че не е налична във всички устройства, може да бъде много полезна при проследяване на теглото, което сте свалили за определен период от време. Ако се интересувате от нещо повече от това да се претеглите, устройство, което предоставя такива данни, може да бъде много полезно.

Устройството, което може да измерва сърдечния ви ритъм, ще бъде по-добър съюзник на вашето здраве и ще ви даде по-ясна представа за цялостното ви физическо състояние.

За по-взискателните потребители устройство, което може да измерва и количеството вода в тялото ви, може да бъде много полезно, защото може да ви даде по-ясна представа как да коригирате програмите си за обучение, от каква хидратация се нуждаете и как да анализирате нивата на вода и мазнини, които имате в себе си, това ще ви даде по-ясна представа как да се отървете от излишъка.

В случаите на загуба на тегло везна, която дава данни и за мускулната ви маса, е просто чудесно допълнение към опознаването на състава на тялото ви.

Полезността на устройството става по-осезаема, ако то се предлага с приложение, което можете да изтеглите автоматично на телефона си и което ви позволява да проследявате напредъка си.

Съвети за закупуване на интелигентни везни

Може би ви се струва непосилно да мислите за избора на добро устройство, затова ще ви дам няколко съвета, които със сигурност ще ви помогнат да изберете нещо, което отговаря на вашите нужди

Ако искате нещо много модерно, ще трябва да отделите малко пари. Многофункционалните везни, които измерват дори сърдечния ритъм, могат да струват до 650 евро, а ако искате само да се претеглите, нещо по-просто и евтино ще ви свърши работа.

Везните ви трябва да са големи и най-вече красиви, ако не ви харесва как изглеждат, дори и да са евтини, вероятно няма да ги използвате и ще сте похарчили няколко евро напразно. Практичният, функционален, голям и нехлъзгав дизайн може да ви бъде полезен.

Това е от решаващо значение, ако когато измервате теглото си, то има тенденция да се покачва, вместо да се понижава, дори и с диета и упражнения, трябва да проверите как работи, нещо не е наред. Всички везни имат своя степен на точност, но най-важното е тя да е толкова точна, че да ви позволява да получавате данни за напредъка си.

Има и други качества, които представляват интерес за добра скала, осветен дисплей, цифрово отчитане, измерване на калории и мускулна маса, проследяване на връзката, са само някои от тях, струва си да проверите дали имате нужда от всички тях, за да можете да изберете съответно.