Чанти за голф

mejores-bolsas-de-golf

mejor-bolsa-de-golf-300x200

След години игра на голф, той се превърна в едно от любимите ми занимания, така че винаги търся време да направя най-добрите си замахвания на зеления терен.

Въпреки това през цялото това време научих, че пренасянето на цялото ми оборудване и аксесоари може да бъде доста сложно, ако нямате най-добрата чанта за голф, която може да носи всичко с повече комфорт и която е лесна за пренасяне.

След като инвестирах известно време в търсенето си, открих някои отлични възможности на пазара , които сега ще споделя с вас в това сравнение.

 

Най-добрите чанти за голф

Коя е най-добрата чанта за голф?

Както казах, намирането на най-добрата чанта за голф ми отне известно време, тъй като има толкова много качествени модели , от които да избирате, което прави избора труден, но не е невъзможно, след като сте решили какво търсите.

Можете да намерите всякакви видове чанти, от модел, който е водоустойчив, други с разделители за клубове и дори чанти с колела , които ще могат да преминат безпроблемно през тревата на игрището и които ще направят транспортирането много по-лесно, тъй като ще трябва само да ги търкаляте.

За да изберете най-добрата чанта, трябва да помислите за материала, дизайна, отделенията, размера и теглото.

Ето най-добрите чанти за голф:

1. Silencio 2 Big Max чанта за голф

С отделение за охлаждане

41qCHeZPO5L

КУПИ СЕГА

Едно от най-досадните неща при носенето на стикове за голф е шумът, който издават при сблъсък - нещо, което можете да избегнете, ако имате чанта като тази, която има джобове за съхранение на всеки стик поотделно, така че да не се сблъскват и да не издават шум.

2. OG BG CT Grom Чанта за голф Callaway

Със спортен дизайн

41IxZmKVhyL

КУПИ СЕГА

Представете си, че можете да имате чанта , в която да съхранявате всичките си аксесоари и стикове по лесен и удобен начин, а също така да можете да ги носите леко, което е възможно с тази чанта за голф от марка Callaway.

Той има шест джоба , идеални за пренасяне на всичко - от мобилния телефон до топките за голф.

3. B3 Чанта за голф на Clicgear

Предлага се в различни цветове

51qXCeqOE6L

КУПИ СЕГА

Ако искате чанта, която можете да носите в количката си за голф и която има отлично закопчаване, така че нещата ви да не излетят, тази чанта на Clicgear ще бъде идеална.

Той има отделни джобове, които ще осигурят добра защита за вашите стикове за голф , а материалът, от който е изработен, е водоустойчив.

4. чанта за голф Taylor Made

Лека и с отлично качество

41CshAqL2nL

КУПИ СЕГА

Тази чанта е една от най-леките в този списък, тъй като тежи само 2 килограма, което я прави много лесна за носене.

Той ще бъде много удобен за използване, докато играете, тъй като има статив , който ще ви позволи да го поставите на тревата и ще държи много добре вашите стикове за голф.

5. чанта за голф Srixon

С джобове с различни размери

51zY5-8D9sL

КУПИ СЕГА

Ако търсите по-достъпен вариант за покупка, това е по-евтин вариант , който ще ви позволи да носите цялото си оборудване за голф по стабилен, удобен и лесен начин.

Той има 14 прегради за пренасяне на всичките ви клубове и няма да се премести никъде, тъй като има основа със стабилизиращи крачета.

 

Какво представлява чантата за голф?

Чантата за голф е идеалното допълнение за всеки играч на голф, независимо дали сте начинаещ или професионален играч, тъй като тя ви позволява да носите цялото си оборудване за голф по удобен начин.

Тези чанти имат много джобове, в които можете да съхранявате стиковете си, топките, дрехите, мобилния телефон и други неща, които трябва да вземете за пътуване или за тренировка . Освен това те се изработват от плат , който е много издръжлив, като найлон, полиестер и други синтетични тъкани, които издържат на дъжд и слънце.

Видове чанти за голф

Когато избирате чанта за голф, не трябва да гледате само нейната цена и това, че е евтина, трябва също така да търсите стила, който най-добре подхожда на вас, вашия тип игра и това, което планирате да носите в нея, за това има различни видове, от които да избирате:

Staff голф чанти

Този тип чанти са най-използвани от професионалистите, тъй като са доста луксозни, имат голямо пространство за съхранение на всичко и голяма устойчивост.

От друга страна, това ги прави доста тежки, така че обикновено се пренасят с количка, така че ако планирате да си купите такава за лична употреба, трябва да вземете предвид теглото ѝ.

Топчета за голф за колички

Тези чанти са идеални, ако търсите модел, който може да се пренася на колички за голф, тъй като са специално проектирани за тази цел.

Те са много по-малки и по-леки от предишните, но използването им не се препоръчва, ако няма да използвате количка за голф, тъй като не са толкова удобни за носене.

Чанти за стойка

От друга страна, имате чанти, които имат стативи или крака, които ги държат твърди и стоят на тревата, което е много удобно, когато ще тренирате сами, тъй като ще имате добро място за поставяне на тоягите си и ще имате лесен достъп до тях.

Не е нужно да се притеснявате за краката на чантата, тъй като те са сгъваеми и можете да я носите без проблеми.

Раници за голф

Само като прочетете името, можете да се досетите за какво става дума в тези чанти. Те са с дизайн на раница, който е идеален за тези, които няма да използват количка за придвижване из зелените площи, те са доста ергономични и ще бъдат много удобни за носене на цялото ви оборудване.

Тъй като са предназначени за носене като раница, те са най-леките от останалите модели.

Чанти и калъфи за пътуване

Това не е типът чанта, която ще вземете със себе си на игрите и тренировките, но е идеална за пренасяне на оборудването ви, когато трябва да пътувате, тъй като покрива цялата ви чанта и я защитава благодарение на подплатените си стени.

Освен това те са лесни за транспортиране, тъй като имат колела .

Какво трябва да търсите в чантата за голф?

Ако все още се съмнявате какво да търсите в най-добрата чанта за голф, можете да вземете предвид следните характеристики, които ще ви помогнат да изберете варианта, който най-добре отговаря на вашите нужди:

Пешеходни или на колела

Вече знаете, че има различни видове чанти за голф, някои от които са по-добри за пешеходна игра, а други са предназначени за пренасяне с количка за голф, така че трябва да вземете това предвид, преди да изберете една от тях.

Ако предпочитате да се разхождате на зеления терен, трябва да изберете ергономична чанта , която можете да носите удобно на гърба си, докато ако обичате да се разхождате с количка за голф, можете да изберете по-тежки модели, предназначени за пренасяне в тях.

Джобове и отделения за стикове

Когато става въпрос за чанти за голф, трябва да търсите такива, които имат отделни джобове за всеки стик, за да не се пресичат един с друг. Тези с голям брой джобове също са много полезни.

Удобна каишка

Ако планирате да изберете чанта за носене като раница или чанта за кръста, трябва да търсите варианти с удобна каишка и подплатени.

Тегло

Теглото на чантата е един от най-важните фактори, защото не трябва да е твърде тежък модел, тъй като в него ще носите много неща, например желязо за голф , които са тежки, затова трябва да търсите вариант, който е лек.

Кука за аксесоари

Има чанти с куки, на които можете да носите аксесоари, като например термос, за да сте хидратирани, кърпи, които служат и като държачи за чадъри, в случай че искате да сте подготвени за дъжд.

Съхранение

В добрата чанта за голф ще има достатъчно място, за да съхранявате всичко необходимо, като ръкавици, топки и, разбира се, стикове за голф.

Устойчив на дъжд

За да предпазите вещите си от дъжд, трябва да търсите модели, които имат защита от вода, така че тя да не проникне в чантата и да не намокри или повреди вещите ви.

Джоб за путер

Това е голямо предимство, което можете да търсите в чантата за голф, тъй като предпазва путера и го предпазва от повреждане на главата на други стикове.

Използвани материали

Материалът, от който е изработена чантата за голф, е един от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид, тъй като от него зависи дали ще изберете издръжлива чанта или такава, която ще ви служи само за няколко игри.

Ако искате луксозна чанта, можете да изберете материали като кожа, но те обикновено са по-скъпи, докато други, като найлон или полиестер, са по-евтини варианти и също така са много устойчиви и ще издържат дълго време.

Съвети за грижа за чантата за голф

За да издържи чантата ви за голф много рундове, можете да следвате тези съвети:

  • В края на всяка игра почиствайте чантата си с влажна кърпа, за да отстраните замърсяванията.
  • Не слагайте в джобовете неща, които могат да се разтопят след известно време.
  • Можете да покриете чантата си с капак, когато я съхранявате, и тя ще бъде свободна от прах, докато не я използвате.