чаши

mejores-copas-de-cavamejores-copas-de-cava

Донесли ли са бутилка кава с температура 5º или 7º, готова за сервиране на вечеря в дома ви, а вие нямате подходящите чаши? Не искате да се окажете в тази ситуация, както се случи с мен. Няма значение дали сте били там, или не. Вероятно искате да имате по-добра представа за това какви са идеалните чаши за тази напитка. Предвид липсата на познания направих търсене, което доведе до резултати, които се надявам да бъдат полезни и за вас.

Въпреки че кава се прави изключително от бяло грозде, а шампанско от смесено грозде, двете напитки често се бъркат. Това типично объркване не е проблем, когато става въпрос за избора на място за сервиране, тъй като и двете се сервират в красиви фини и високи чаши. Те са популярни напитки за празненства, тъй като са специални за вдигане на тост за сватба, Нова година или със сигурност ще се видите как я пиете на 25-годишнината си.

 

Най-добрите чаши кава

Коя е най-добрата чаша кава?

Много голяма грешка е, като се свързва cava с вино , да се сервира в чаши за вино.

mejores-copas-de-cava

Точно както ще изглеждате много зле, ако го сервирате в коктейлни чаши или чаши. Това не са широки очила, напротив, правилните са с форма на флейта. На пазара ще намерите голямо разнообразие от тях: класически, ръчно рисувани или пластмасови, които могат да бъдат светещи за Нова година. А за тези, които обичат тостове, има гигантски тостове.

Материалът е важен в зависимост от повода, по който вдигате тост. Например, за булката и младоженеца в сватбения им ден не би било хубаво да носят чифт за еднократна употреба, а по-елегантни сребърни или кристали , а защо не и с гравирани имена! Не само по повод празника, но и защото младоженците със сигурност ще искат да имат качествени очила за спомен. Това е моят сравнителен списък на достъпни и качествени модели.

Ето кои са най-добрите чаши за шампанско :

1. Комплект чаши за шампанско WMF Easy

Класически и устойчиви

41o2Renj6aL

КУПИ СЕГА

Имате много гости, купете си кава на бутилка и се насладете на тази вкусна и елегантна напитка в този комплект от шест чаши, изработени от WMF стъкло и със специално втвърдяване в критичните зони на износване, като горната част, където опирате устата си, за да пиете.

Тези чаши са толкова устойчиви, че можете да ги миете дори в съдомиялна машина без проблем и дори се предлагат с много широка двугодишна гаранция, което говори за много добра поддръжка от страна на производителя, а това е много важно при покупка, особено когато не става дума за най-евтиния продукт в списъка.

2. комплект от 6 чаши за шампанско Schott Zwiesel

Те подчертават величието на кава

31kA-b+RkGL

КУПИ СЕГА

По определение, кава е елегантна напитка. Затова заслужава също толкова елегантно място, където да я поднесете, а тези шест изискани прозрачни чаши определено са мястото, където да я поднесете. Добре представен за домашна и професионална употреба. Тези кристални чаши позволяват на напитката да се аерира, за да се извлекат ароматите и да се види величествената ѝ пяна.

Те също имат деликатен и тънък външен вид, но с използването им можете да видите колко са устойчиви. Те не губят блясъка си дори след 2000 цикъла на измиване в съдомиялна машина. Производството им е екологосъобразно, тъй като се използват естествени материали.

3. Чаши за шампанско (4 бр.) Spiegegaul

Иновативен стил

41XgF8uJWvL

КУПИ СЕГА

Ако търсите модерно докосване, тази немска марка предлага този фин дизайн с лазерно изрязани и деликатно полирани ръбове. Те са изработени от оловен кристал и имат брилянтна чистота със симпатичен дизайн за празнуване на годишнина.

В горната си част те имат ромбовидна форма. Този модел е част от успешната серия от духано стъкло Willsberger, проектирана от Йохан Вилсбергер, която се произвежда вече 30 години. Четирите чаши са изключително устойчиви на счупване и лесни за почистване, тъй като могат да се поставят в съдомиялна машина без никакви притеснения.

4. Очила Xarel Cava Vicrila

Класически и вечен дизайн

211PRxXuxOL

КУПИ СЕГА

За тези, които търсят класически модел, този комплект очила е правилният модел. Освен това той се предлага в презентационна кутия от 12 броя. Перфектно количество за големи вечери, семейни събития или просто за да оборудвате кухнята си с най-добрите чаши за кава, устойчиви и елегантни.

Те са с непреходен дизайн, който е достатъчно удобен за използване при всеки повод. Всички тези чаши имат вместимост от 170 милилитра. Тяхната прозрачност позволява да се забележи температурата на кавата и да се видят мехурчетата и пяната през стъклото.

5. Luminarc - Комплект от 6 чаши за шампанско модел Versailles

Специално за дегустация и вземане на проби

21xt98AOOaL

КУПИ СЕГА

Предстои ли дегустация ? Не се колебайте да го направите незабравим с този модел фино изрязани чаши и висока прозрачност, която е желателно да подобри дегустацията и дегустацията. Това е група от шест чаши, всички с висока механична и термична устойчивост, което се превръща в уникална гаранция за издръжливост срещу удари, удари, надраскване и миене в съдомиялна машина.

Те имат голяма енологична стойност, благодарение на ъгловата си форма и затварянето в устата, което осигурява отлична повърхност за насищане с кислород. Най-хубавото е, че качеството на този комплект очила е доста високо и се предлага на наистина изгодна цена.