Черна чанта за кръста

Riñonera

През 1988 г. се появяват Riñonera

фанелки, кенгура или коали , които завладяват света, но с течение на времето губят популярност, особено сред модните среди. Въпреки това, най-добрата раница има отлични предимства не само за туристи или пенсионери, но и за бегачи, авантюристи, катерачи и туристи.

През последните години тези леки раници, които се носят на кръста , претърпяха няколко промени в дизайна си, които не само ги правят изключително удобни, но и много по-привлекателни за окото.

Сред предимствата на тези полезни мъжки и дамски инструменти е, че те осигуряват допълнителен комфорт на туристи, бегачи, спортисти, катерачи и др. Те добавят и сигурност чрез висококачествени ципове, водоустойчиви материали, както и практичност с разнообразни джобове за мобилни телефони или фотоапарати, идеални за любителите на фотографията.

Прочетете нататък и открийте отново всички прекрасни предимства на тези удобни, леки и практични алтернативи на големите и понякога тромави раници.

 

Най-добрите дамски чанти

Коя е най-добрата дамска чанта?

Както при всеки друг продукт на пазара, пачките за дрехи се различават в зависимост от предназначението, дизайна, капацитета, материалите и размерите си.

Всяко устройство е изработено с оглед на конкретни потребители и дейности - от по-малките за авантюристи на кратки преходи; средните коали с по-голям капацитет за носене на бутилки с вода, които са идеални за атлети или спортисти; до по-големите модели с повече отделения за туристи на дълги разстояния или хора, които отиват на къмпинг за няколко дни и искат да имат под ръка най-необходимите си вещи .

За да ви улесним в избора на подходящото за вас кенгуру, създадохме следния списък за сравнение с 5-те най-добри модела на пазара. Освен това по-долу ще обясним подробно как да разберете кой е най-подходящ за вас и какви характеристики трябва да търсите.

Ето от най-добрите раници:

1. Eastpak Springer Walking Fanny Pack

31rpx-6KcuL

КУПИ СЕГА

Това е един от най-добрите фенъри, препоръчани от потребителите, което предполага, че той е с най-високо качество и изпълнява задачите, които си поставя, по удобен и ефективен начин.

Той има основно отделение с цип, регулируема презрамка за по-голям комфорт, както и заден джоб с цип.

В същото време той има добър капацитет от 2 литра, за да носи само необходимото под ръка при кратки еднодневни преходи.

Той е с леко тегло от 109 грама и е изработен от найлон. Прегледите на потребителите са отлични и го препоръчват като коала наистина удобен, прост, удобен и с голяма здравина и издръжливост.

2. LC Prime Sports Bum Bag

Ненадмината цена

Най-евтината коала в нашия списък е от марката LC Prime и се предлага в различни цветове като синьо, лилаво, червено, черно и др. Той има няколко отделения и е изработен от висококачествен найлон и висока издръжливост.

Той има джобове за големи мобилни като iPhone 6 плюс и се вписва в диаметъра на талията на всеки потребител благодарение на регулируемата каишка с катарама.

Отделенията се затварят с цип и разполагат с достатъчно място за ключовете, портфейла и др. Освен това е достатъчно компактен, за да го носите удобно на гърба си, и има държач за бутилка вода.

Капацитетът му е 1,9 литра, има светлоотразителни ленти, за да се вижда в тъмното, така че може да се използва и през нощта и като цяло е отличен спортен модел за туризъм, трекинг и др.

3. Eshow

Bum bag

 

517ycrJR5lL

КУПИ СЕГА

Този модел плат (тъкан памук полиестер) предлага много добра устойчивост и заедно с добрата си цена, получи много положителни коментари от потребителите.

Позволява ви да носите паспорта си, зарядното устройство, слънчевите очила и голям мобилен телефон: до 6 инча. Без съмнение това е доста удобен и комфортен спортен колан.

Каишката му също е регулируема и приляга идеално и удобно около талията на всеки потребител. В същото време той предлага добра сигурност и лекота на използване.

В него са използвани джобове с цип и вътрешен джоб, за да се разпределят по-добре вещите ви. Това е кенгуру , което е много удобно за пътуване и кратки разходки през деня. (MYCARBON бягащ колан

Удобен и универсален

51aWNcRzY0L

КУПИ СЕГА

Това е един от най-универсалните модели в нашия сравнителен списък и също така се нарежда на второ място по цена .

Това е идеалният спортен модел за бегачи и спортисти, тъй като има отделение за бутилка за вода с еластични каишки , които се приспособяват към различни размери бутилки.

Той има хубав изход за слушалки за слушане на музика по време на бягане и е подходящ за мокро и дъждовно време, тъй като е проектиран с водоустойчив найлон.

Освен това разполага с достатъчно място за мобилни телефони с размер по-малък от 6,6 инча и гъвкава каишка, която се адаптира към широк диапазон от обиколки на талията и диаметри, благодарение на дължината си от 71 до 116 см (71 до 116 см).

Освен това предлага отличен комфорт при бягане благодарение на лекото си тегло от 120 грама.

5. EOTW Running belt bag

Големият фаворит на потребителите

41ymHZEYqLL

КУПИ СЕГА

Не е изненада, че този продукт е спечелил любовта на своите потребители, тъй като е отличен модел с множество джобове, устойчив материал с добро качество и голямо удобство.

Той има основен джоб с двоен цип за по-голяма сигурност, един преден джоб с велкро и един с цип. Четвъртото отделение е дискретно и се намира в задната част. Можете да съхранявате до закуски и да ги отделяте от останалите прибори.

Този модел е изработен от издръжлив полиестерен материал и се предлага с регулируема каишка с пластмасова катарама, която приляга плътно около талията.

Тя ще бъде идеална, ако търсите многофункционална и удобна чанта за кръста, която да функционира като фентъзи за бягане, пътуване и дори за фитнес зала, а също така има място за вашите ключове, паспорт, портфейл и мобилен телефон и е удобна, издръжлива и многокамерна.

 

Какво представлява раницата?

Те приличат на малки раници, които прилягат плътно около кръста и имат ограничен капацитет за носене. В някои страни те са известни и като коали, банани, кенгура и фенки.

Преди няколко години те не бяха толкова популярни за бягане или туризъм. В днешно време обаче раниците тип 'фенки' отново придобиха популярност и се използват от туристите за пренасяне на вещи по време на приключенията им.

Те могат да се носят на гърба при по-големите модели или отпред като модели с колан. Важно е да се отбележи, че те са идеални за по-кратки преходи при стабилни метеорологични условия.

Предимства на фентъзи пакети или фентъзи пакети

Истината е, че тези леки инструменти са подходящи за много различни приключения - от туризъм и трекинг до обикновено катерене или къмпинг. Те ви позволяват да носите най-необходимото си оборудване близо до вас и по удобен и комфортен начин.

Ето някои от предимствата, които те предлагат:

Те са ултралеки:

Нито една раница, колкото и малка да е, няма да е толкова лека, колкото една качествена коала.

Те не нараняват раменете ви:

Един от най-големите проблеми за всеки турист или катерач е да се окаже с болки в раменете след дълго приключение. Е, вече не. Презрамките за рамене поддържат раменете ви щастливи по време на спортни или развлекателни дейности.

По-добър баланс:

Тъй като се носят около кръста, те осигуряват по-добър баланс от всяка раница. Те също така улесняват добрата стойка, тъй като е много по-лесно да се ходи изправен и прав с раницата.

Те са минималистични:

Моделите на колани имат най-много 800 кубични фута капацитет, който е ограничен. Това принуждава туриста или приключенеца да избере само най-необходимото си оборудване, за да пътува по-леко и без излишни предмети, които усложняват пътуването.
Истината е, че колкото по-лек сте, толкова по-удобно ще се чувствате. В същото време с кенгурата можете да пренасяте много неща в различните им отделения.

Гърбът ви вече няма да се поти:

Въпреки че раниците са усъвършенствани и включват по-добри системи за проветряване на гърба, няма нищо по-хубаво от това да нямате нищо на гърба си. Ето защо тези практични продукти са най-добрият начин да пътувате, без да се изпотява гърбът ви.

 

Научете повече за различните видове пакети за коса или коали

Първите артикули, които се появиха на пазара , бяха много прости. Те имат малко или дори само едно отделение. По-съвременните обаче имат различно предназначение и има модели спортни, за бягане , еластични, за крака и др.

Тук ще ви разкажем за различните разновидности и за какво се използват:

Пътувания:

Това е класическият модел с широк колан през кръста и едно отделение, което се намира на корема. Те са удобни за лесен достъп до необходимите пособия и свободно движение, което ги отличава от раниците или чантите за рамо.

Лумбална област:

Те са популярни за катерачи и къмпингари и са подобни на раниците, тъй като имат компресиращи ремъци и чанта с по-голям капацитет за носене на повече екипировка. Те често се включват към спортни раници и се използват за пренасяне на закуски, вода, допълнителни дрехи или прибори.

Лов:

Всеки ловец трябва да има такъв, тъй като той позволява най-необходимите предмети като слънчеви очила, допълнителни боеприпаси, ръкавици, слънцезащитни средства или ножове да бъдат под ръка. Обикновено те са изработени от плат , каки или камуфлажни материали.

За хидратация:

Те са популярни сред бегачите, спортистите и авантюристите, които трябва да поддържат постоянна хидратация по време на тежки физически дейности. Обикновено те имат поставки за една или две бутилки за вода и малко отделение за необходимите прибори.
Съхранява водата на леснодостъпно място и ви позволява да поддържате правилна хидратация, без да се налага да спирате за вода през цялото време. Съществува и друг вид хидратираща раница, известна като camel bag, която има изолиран мехур за пренасяне на вода с маркуч за удобно пиене.

 

Идеалните приложения на фентъзито или кенгуруто

Благодарение на ползите от коали, е възможно да се намерят много съвсем практични и полезни приложения за тях за почти всякакъв вид дейност. Ето защо има туристически, водоустойчиви, модели за бегачи и др.

По-малките модели са идеални за използване в стабилни метеорологични условия, където не се очаква дъжд или резки промени от студено към горещо или от мокро към сухо, тъй като обикновено не са водоустойчиви или устойчиви на атмосферни влияния.

Препоръчва се тези по-малки раници да се използват за преходи с продължителност около 3 часа. Тоест, ако се нуждаете от повече вода или оборудване, за да се придвижвате удобно по време на по-дълги преходи, най-добре е да изберете по-голям модел.

По-големите кенгура са много подходящи за по-дълги преходи или за преходи по обяд, например. Това е така, защото те ви позволяват да носите повече вода, повече необходима екипировка и дори закуска, което ще ви помогне да завършите преходи с продължителност повече от три часа или дори повече от 8 км.

Водоустойчивите и тежкотоварните модели също са подходящи за среди с температурни промени или нестабилно време.

Избор на най-добрата раница за бягане

За да можете да изберете най-добрата раница за бягане и да се възползвате от всички нейни предимства, е необходимо да вземете под внимание следните характеристики на модела, който искате да купите :

Капацитет:

Добрата раница за бягане трябва да има капацитет да побере всички инструменти, които смятате за необходими за вашите разходки, без да оставя прекалено много място или да е тясна. Ето защо трябва да знаете какво ще вземете със себе си по време на приключенията си.

Тегло:

Това е важно, тъй като от него зависят балансът и удобството при бягане. Видът на инструментите, които ще носите, също оказва влияние върху теглото и пригодността на модела. Ето защо, ако например искате да носите голям телефон, ще ви е необходима раница с отделение за мобилни устройства повече място, което води до по-голямо тегло.

Удобство:

Има коали от кожа, плат или еластичен материал, и с различен дизайн. Това ще окаже пряко влияние върху комфорта, който ще получите при бягане, джогинг или катерене.

Продължителност:

Помислете за продължителността на приключенията си, тъй като колкото по-дълги са те, толкова по-вероятно е да се уморите да носите раницата си, прикрепена към кръста. Ако работите продължително време, ще ви е необходим лек модел.

Джобове и отделения :

Кенгуруто с много джобове и отделения е много по-удобно от това с едно голямо отделение, тъй като позволява да разделите нещата си по категории. И обратното, ако носите всички инструменти в един джоб, те могат да се изгубят едновременно.