Чертожна дъска

svg%3E

Черните дъски са традиционна играчка, която никога не излиза от мода, тъй като те са идеален съюзник у дома, за да могат децата да учат, докато се забавляват. Поради тази причина съставихме сравнителен списък, който включва най-добрите опции на пазара, а благодарение на широкия диапазон от цени можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Освен че са дидактични, те са специални за развиване на фината моторика, която трябва да се стимулира в ранна възраст, за да могат децата да постигнат пълноценно и цялостно развитие в училище. Творчеството е друг елемент, който те ще могат да изследват и използват до невероятни нива.

Почти всички те са снабдени с фигури на букви и цифри като аксесоари, така че за кратко време да могат да ги запомнят и нарисуват с голяма лекота. Препоръчва се да се купуват за деца на възраст над 3 години. Повечето от тях са унисекс, така че можете да ги изберете за подарък тази Коледа.

Las Mejores Pizarras Para Niños

Тук са най-добрите черни дъски за деца:

1. Pizarra con escritorio (28112) Smoby

Фантастична, модерна и мултифункционална

svg%3E

КУПИ СЕГА

Представяме ви красива и модерна мултифункционална черна дъска, на която децата ви могат да се забавляват, докато учат. Тъй като е с акрилна и тебеширена повърхност, децата ще могат да използват своята креативност и въображение. Тъй като е сгъваема, тя може да се използва вертикално или хоризонтално, т.е. като квадрат или като маса. В комплекта има табуретка за по-голямо удобство, както и маркер, цветни тебешири и формички за букви.

2. Сервиз с пиедестал (11282) Melissa & Doug

Три в едно

svg%3E

КУПИ СЕГА

Този прекрасен сервиз ще ви хареса, защото ще позволи на детето ви да прави чудесни творения, като рисува, оцветява или рисува. Хубавото е, че е сгъваема и от всяка страна има място за работа с тебешир или маркер. В средата можете да поставите ролка хартия и всеки лист може да се регулира до желания размер. От всяка страна има тави за материали и четири скоби за задържане на хартията, когато трябва да се използва.

3. дъска за пръскане с регулируеми крачета (J09611) Janod

Сензационно и забавно

svg%3E

КУПИ СЕГА

Страхотна дъска за въображение и творчество. За да го инсталирате, трябва само да го разгънете и да регулирате тавата в средата, където можете да подредите всички аксесоари. В горната част има ролка бяла хартия, която децата могат да използват, ако искат да използват акварелни бои. От едната страна дъската е предназначена за писане с флумастер, а от другата - с тебешир. Той включва всички материали за щрихи и фигури без ограничение.

4. 2 в 1 Deluxe детска дъска Leomark

Насърчаване на малките художници

svg%3E

КУПИ СЕГА

Има 180 части, които ще позволят на детето ви да направи безброй рисунки, които ще му позволят да използва своята креативност. Тя се сгъва и регулира по височина, така че децата да могат да я използват безпрепятствено. Тя е много пълна, защото включва комплект маркери, тебешир, чифт гумички, магнитни букви, цифри и числа. Таблата в средата е подвижна, в случай че искате да я съхранявате, и е много просторна, за да организирате всеки от аксесоарите. (Дървена черна дъска (44112) Cra-Z-Art

Тя е унисекс

svg%3E

КУПИ СЕГА

Не забравяйте, че черните дъски са творчески и забавни играчки, които позволяват на децата да изразяват въображението си, както и да учат и развиват фината си моторика, докато играят. Ето защо тази марка предлага на децата възможност да рисуват с маркери, креда, восъчни пастели, дърво или акварел. Той е идеален за тези, които започват училище, защото могат да се научат да боравят с различните инструменти за писане.

6. Черна дъска с бюро 2 в 1 (11072) MOLTO

За момичета

svg%3E

КУПИ СЕГА

Тази сензационна черна дъска може да се превърне в красиво бюро, на което дъщеря ви да си пише домашните вкъщи. Когато е поставена вертикално, тя може да рисува с цветни маркери, а когато е поставена хоризонтално, ще има стабилна опора за писане или оцветяване. Той се предлага с удобна табуретка, която може да се навива на руло и да се съхранява, където пожелаете. Тя е идеална за момичета и като подарък се предлага със сладки стикери, за да могат да украсят дъската по свой вкус.

7. Дървена дъска с тебешир и магнит (42149) ColorBaby

Със забавно абакусче и часовник

svg%3E

КУПИ СЕГА

Идеална е за пресъздаване на класната стая на вашия под. Въпреки че не може да се сгъва, можете да я поставите на малко място, за да могат децата ви да си пишат домашните, да играят и да се забавляват с тази дървена дъска. Много родители го харесват, защото освен да рисува, то има възможност да се научи да определя времето с включения часовник, както и да прави математически изчисления с помощта на абак. В комплекта има маркери, тебешир и гума.

8. Магнитна дървена дъска Leomark

Качествени и достъпни

svg%3E

КУПИ СЕГА

Леки и практични при сгъване и разгъване. Някои купувачи възразяват срещу липсата на пломби за безопасност, но други смятат, че децата им могат да се справят с него без риск. В тъмната зона за използване с тебешир са изобразени азбуката, цифрите и часовникът, което прави всеки ден забавен и едновременно с това учебен. В комплекта има маркери, кутия с бели и цветни тебешири, гумички и торбичка с магнитни букви за създаване на многобройни изречения.