Шиацу масажор

las-mejores-almohadas-masajeadoras

Ако сте от хората, които обикновено завършват деня със стегнати и уморени мускули, най-добре е да си подарите сесия, която ще ви освободи от болките в тялото . Ето защо с оглед на вас направихме преглед на най-добрите възглавници за масаж или възглавници за масаж, които ще ви позволят да постигнете дълбока релаксация и да подобрите цялостното си благосъстояние.

Добре известно е, че терапиите, извършвани от физиотерапевти, облекчават стреса. Те обаче често са много скъпи.

Ето защо, за да противодействате на това състояние и да се възстановите от наранявания на врата, лопатките и гърба, на пазара има множество продукти на по-умерена цена.

Едно от тези устройства са масажните възглавници, чието предимство е, че са преносими и компактни. Това позволява да се използват навсякъде в дома или офиса и дори да се вземат със себе си по време на бизнес и развлекателни пътувания.

Тъй като обаче има много масажори с различни характеристики и качество на производство, създадохме това ръководство, за да ви помогнем да изберете тези често използвани терапевтични устройства.

Най-добрите подложки за шиацу масаж

Коя е най-добрата възглавница за масаж?

Дойде време да разгледаме най-добрите възглавници за масаж, които се предлагат за продажба както в многобройните физически магазини, така и в известните онлайн портали .

По този начин ще бъдете само на крачка от закупуването на най-подходящия продукт за възстановяване на мускулното здраве и психическата енергия.

Тук представяме най-добрите възглавници за масаж:

1. Naipo Масажор за шия и гръб

С високи стандарти на изработка, насочен към взискателна публика, която изисква най-доброто от гледна точка на функциите и естетиката на този тип устройства. Възглавницата е оборудвана с 2 чифта глави, които осигуряват различни видове масаж: двупосочен и топлинен, и могат да се прилагат в комбинация.

Благодарение на технологията и само с натискане на бутон върху възглавницата можете да се насладите на дълбоко размачкване, което наподобява ръцете на опитен терапевт. Благодарение на своята термична функция, той успокоява възпалените ви мускули, като облекчава натиска и спомага за възстановяването на изтръпналите части.

е универсален, така че дизайнът му може да бъде адаптиран към областта на шията, гърба или трапеца. Той се предлага с издръжлив, сваляем капак, който може да се пере на ръка.

Въпреки че е снабден с електрически адаптер, той се доставя с батерия, която, след като бъде заредена, позволява използване за период от един час. Освен това в комплекта е включено зарядно устройство за кола, в случай че искате да се възползвате от функциите му, докато шофирате. Той е с отлично качество и се предлага с 2-годишна гаранция.

2. Beurer MG-145

515Lg3xXZLL

КУПИ СЕГА

Добре познатата марка Beurer, предлага отлична възглавница с универсална форма, но с технология от последно поколение, която осигурява ефективна и дълбока релаксация на мускулатурата.

Той има 4 въртящи се глави , конфигурирани да се въртят 2 по посока на часовниковата стрелка и 2 обратно на часовниковата стрелка.

Той е оборудван със светлинна и топлинна функция, идеална за релаксация и дълбока стимулация на бедрата, лумбалната област, врата или където ви е необходимо.

Тя е мека и удобна и е вдъхновена от японските масажни техники, известни като шиацу, които насърчават физическото, емоционалното и духовното благополучие.

Разработената система за масаж отблокира енергийните канали, като спомага за саморегулирането на тялото, подмладяването и по-доброто качество на живот.

В сравнение с други продукти той е много достъпен.

3. Възглавница за масаж на шията Naipo Shiatsu

С по-икономична цена известната марка представя друг модел възглавница за масаж, способна да осигури превъзходно изживяване, когато става въпрос за освобождаване на мускулното напрежение.

Тези предимства се постигат чрез включването на 4 глави и усъвършенствана функция, която позволява да се облъчва инфрачервена светлина и да се концентрира топлината, която се разсейва от нейните части, върху възпалените части на тялото.

Благодарение на леките, но устойчиви производствени материали и компактния си дизайн възглавницата Naipo е удобна и лесна за използване у дома, в офиса или в колата.

Създадена в рамките на различни ергономични изследвания, тази възглавница се адаптира перфектно към контурната форма на шийната, гръбната, коремната, седалищната и бедрената област.

Хората в Naipo най-накрая ви дават 2 години гаранция.

4. Възглавница за шиацу масаж GHB

511wH565XhL

КУПИ СЕГА

GHB този път ни предоставя възглавница за масаж, идеална за тези, които са претърпели някаква травма или злополука.

С елегантен шоколадов цвят, този преносим уред има 4 вградени възела за месене, които ще ви позволят да почувствате още от първите си процедури невероятно облекчение от неудобствата и уврежданията, които изпитват мускулите и нервите ви.

Нейният U-образен дизайн на ортопедичната възглавница се адаптира перфектно по протежение на врата, трапецовидните мускули, прасците, краката, седалището, корема и др.

Полезен е за всички среди, в които обикновено се намирате. Представянето му включва захранващ кабел за дома, както и адаптер за използване в автомобила.

Той има еластична лента, която ви позволява да прикрепите устройството към различни мебели. Той е напълно преносим, което го прави идеален за често пътуващи .

Той има и червена луковица, която пренася върху мускулатурата, сухожилията и лигаментите и подобрява кръвообращението.

5. възглавница за шиацу масаж Nobebird

ви предлага възглавници за масаж с възглавници, които ще ви позволят да освободите напрежението, болката и умората, натрупани в краката, бедрата и лумбалната област.

Той е оборудван с 4 въртящи се глави и функция за инфрачервена топлина, особено полезна за увеличаване на гъвкавостта, насърчаване на съня и ускоряване на възстановяването на мускулите.

Всяка процедура е с продължителност 15 минути и се предлага с адаптер за захранване за домашна употреба и употреба в автомобил. Освен това се предлага с удобен калъф за носене, за да можете да го вземете навсякъде.

Този печат се характеризира с проверено качество по отношение на комфорта и здравината на материалите. Освен това има голяма мощност и миещо се покритие с нехлъзгаща се материя.

Определено ще се радвате да си купите този тих масажор, а най-хубавото е, че той е един от най-евтините с ненадминато качество.

 

Какво представлява възглавницата за масаж?

almohada-de-masaje

Въпреки че някои масажни уреди може да не са толкова ефективни, колкото процедурите, предоставяни от физиотерапевт, има някои специализирани преносими продукти, които могат да се доближат до необходимото облекчение.

Примерите включват възглавници за масаж. Те са проектирани така, че да осигурят на лицето дълбоко размачкване.

Според мнението на експертите една от най-важните им характеристики е, че релаксиращите терапии, осигурявани от тези устройства, могат лесно да се получат както у дома, така и на други места.

Освен това те са идеални за укрепване и успокояване чрез топлина на области като шията, раменете и горната част на гръбначния стълб.

Характеристики, които трябва да вземете предвид

Характеристиките на всяка терапевтична подложка могат да варират в зависимост от производителя, затова е важно да проверите някои характеристики, за да разберете дали те отговарят на това, което наистина търсите. Поради тази причина препоръчваме следните съвети:

Преди да решите коя възглавница за масаж ще бъде наистина най-полезна за вас, трябва да започнете с първична оценка на вашите нужди и предпочитания. Най-често потребителите са доволни от поне две терапевтични опции, които съпътстват релаксацията и размачкването: топлина и вибрация.

Повечето масажни уреди позволяват да включите или изключите опцията за отопление. Що се отнася до вибрациите, можете да ги регулирате на по-висока или по-ниска интензивност. Дори и тези подложки имат възможности за отпускане на мускулите, когато те са твърде напрегнати.

Повечето от тези машини за масаж могат да се използват за болки във врата , гърба и ротаторния маншон. Някои от тях обаче могат да се използват и за други области като корема, краката и дори ръцете и стъпалата.

Ето защо, преди да закупите един от тези уреди, трябва да помислите дали той е възможно най-универсален и дали има разнообразни възможности за масаж на различни части на тялото, тъй като това ще ви спести пари, като ви предпази от закупуването на друга специализирана възглавница по-късно.

Някои от най-добрите продукти са с вградени ремъци, за да можете да ги закрепите към столовете и дори към седалката на автомобила.

Те могат да се използват и в различни позиции, като предимството им е, че не се изплъзват от мястото си. Алтернатива, която е особено полезна, ако се налага да шофирате.

Повечето масажни подложки използват топлина, за да отпуснат мускулите и да освободят възлите във врата. Тази функция несъмнено осигурява по-добри терапевтични резултати от тези без тази технология.

Това е така, защото топлината помага за отпускане на мускулите, позволявайки на масажните функции да проникнат в най-дълбоките области на тъканите и е също така приятна за студените зимни нощи, тъй като ще доведе до по-голяма релаксация, освобождавайки се от натрупаното върху трапеца претоварване.

Сравнявайки фотьойлите и масажните възглавници, откриваме, че масажните възглавници са един от най-евтините варианти, достъпни за потребителите. Повечето от тези нагревателни подложки струват между 20 и 65 евро, но все пак можете да получите по-добра цена, ако следите за отстъпки в онлайн магазини като.

Едно от безспорните предимства е, че ако страдате от хроничен мускулен дискомфорт и го лекувате, като наемете физиотерапевт за един час, цената на такъв сеанс може да се равнява на покупката на масажна подложка. Предимството на това устройство обаче е, че можете да го използвате толкова често, колкото е необходимо, без да плащате повече пари за него.

Повечето хора използват своите масажни възглавници у дома, но ако смятате да се възползвате от преносимостта им в автомобила, уверете се, че устройството ви включва зарядно устройство за автомобил или адаптер за захранване .

Масажните глави са частите, които правят магията зад тези възглавници. Това са електронните части, които отговарят за дълбокото разбъркване.

Отлично правило, което трябва да имате предвид, е, че колкото повече глави предлагат тези устройства, толкова по-качествена релаксация е гарантирана.

Ползите от използването на електрическа възглавница за масаж у дома

Използването на електрическа възглавница за масаж има множество причини, поради които е удобно да ги използвате:

  • На първо място, не е необходимо да напускате дома си. Просто го включете в електрически контакт и можете да ги използвате в уюта на собствения си дом.
  • С това медицинско устройство можете да лекувате заболяванията си, докато сте на работа, у дома или дори по време на пътуване.
  • Вече не е нужно да се притеснявате за пътуването до терапевт и за плащането на цената, която те обикновено струват.
  • Тъй като много хора натрупват напрежение в шията и трапецовидните мускули, масажирайки тези области, не само ще облекчите мускулите си, но и ще получите пълна релаксация и облекчаване на стреса.
  • Редовната употреба ще помогне за подобряване на притока на кръв, кръвообращението и кръвното налягане. Това е така, защото те симулират работата на физиотерапевт, като по този начин се постига оздравяване на засегнатите зони, особено когато се конфигурират топлинни настройки.
  • Ако имате неправилна стойка, лошо кръвообращение или натрупвате значително напрежение в гърба, врата и раменете, този продукт е предназначен за вас, тъй като много от тези устройства са проектирани да осигуряват регенериращи ефекти.

 

Как да използваме възглавница за масаж Шиацу

Как да създадем релаксираща атмосфера в дома си

За да се насладите напълно на ползите от възглавницата за масаж, трябва да създадете уютна и топла атмосфера, която да ви позволява да не се разсейвате.

За да направите това, първата стъпка е да изберете тихо място, за предпочитане с приглушено осветление.

След това можете да запалите свещ и да напръскате релаксиращ аромат като сандалово дърво, жасмин, лавандула или роза.

След като създадете спокойна среда, трябва да определите дали прозорците да бъдат отворени или затворени. Препоръчваме ви да си дадете миг без разсейващи фактори и шум.

Фоновата музика по време на тези сесии също може да помогне за създаването на деликатна атмосфера. Затова ви препоръчваме да пускате песен с непрекъснати звуци и мелодии, които можете да програмирате автоматично.

Препоръчваме ви също така да изключите всички цифрови устройства, преди да започнете масажния си сеанс. По този начин няма да се разсейвате от бръмчащия звук, когато получите имейл или WhatsApp на мобилния си телефон.

Накрая трябва да се разположите на стол или диван, като свържете и поставите терапевтичната си възглавница върху мускулните зони, които искате да отпуснете.