Шпионски гласови рекордери

mejor-grabadora-espia-de-voz

Вие сте шпионин, агент под прикритие, детектив или просто трябва да правите дискретни записи? Това, от което се нуждаете, е най-добрият шпионски диктофон и ние ще ви помогнем да го получите.

Тези видове цифрови устройства са много важни за онези, които искат да получат ценна информация или да запишат разговори, които могат да бъдат ключово доказателство за доказване на нещо. Тези записващи устройства са отлични за успешното изпълнение на тази функция поради способността им да останат незабелязани от очите на много хора. Някои от тях дори включват записващи камери.

В нашия подробен списък ще намерите най-висококачествените модели на различни модели на отлична цена. Освен това ви предоставяме информацията, която ви е необходима, за да направите отлична покупка.

Най-добрите шпионски гласови записващи устройства

Какво е най-доброто шпионско гласово записващо устройство?

На пазара се предлага широка гама от модели с различни цени, форми, размери и цветове и ако се интересувате от закупуването на един от тези скрити диктофони , вероятно вече сте прегледали няколко от тези варианти. Нашият удобен списък ще улесни търсенето ви.

Съставихме списък сравнение на 7-те най-добри шпионски устройства за запис на глас, в който ще намерите идеалното за следващата си покупка.

Ето най-добрите шпионски диктофони:

1. MiniTehnics Ultra Clear Audio Recorder HQ

Почти незабележимо!

Когато говорим за минимални записващи устройства, говорим за този модел. Но ако размерът му не говори сам за себе си, неговото добро качество ще го направи: с 18 часа живот на батерията и капацитет за запис от над 141 часа, той е кралицата на дискретността за запис на качествени звуци дори от разстояние 25 метра.

Включва собствен USB адаптер за PC за свързване към компютъра, има и собствени слушалки.

2. MiniTehnics Професионален шпионски аудиорекордер

Парола за вашите тайни файлове


Този впечатляващ модел е толкова интелигентен, че започва да записва, когато усети запис на аудио като гласове, така че не е необходимо да преминавате през процеса на предварително натискане на бутони.

Размерът на екрана му дава уникалната възможност да настройвате криптиране за важните си файлове. Той е лек и има елегантен, изчистен и дискретен дизайн.

3. MiniTehnics Voice Recorder DVR Spy Camera

Флаш памет с двойна изненада


Изглежда като обикновено USB устройство за съхранение, но е нещо повече от това. Мощният му капацитет ви позволява да записвате до 25 часа аудио и 5 часа видео. Да, това е и дискретна камера за наблюдение.

Управлението му е лесно, няма объркващи бутони или мигащи светлини, които да ви издават по време на запис. Друг отличен атрибут е животът на батерията от от 5 часа. Напълно преносим благодарение на ниското си тегло и удобния си размер.

4. xiaokoa bracelet 8 GB

Качество на звука в спортен дизайн

415CU7DZlnL

КУПИ СЕГА

Това е цифров модел, който буквално може да имате под ръка по всяко време, който може да бъде активиран с глас и който може да спре да записва, ако не възприеме никакъв звук. Той е със спортен дизайн на гривна, който ви позволява да записвате до 570 часа аудио със своя 8 GB капацитет за съхранение .

Дори когато не записвате, можете да го използвате като MP3 музикален плейър за преходите си. Включва слушалки, които напълно съответстват на дизайна на гривната.

5. Mengshen 1280x720P HD

Размерът на дупчица!

411Dpvacq-L

КУПИ СЕГА

Този диктофон има малък размер, който не му пречи да прави аудио и видео записи в продължение на 70 до 80 минути.

Дискретният му размер и безжичният му дизайн ще ви позволят да го поставите почти навсякъде, така че никой да не забележи, че се записва. Той има вградена батерия , която може лесно да се зарежда, и телевизионен изход за широкоформатно гледане на записаните материали.

6. TEKMAGIC Pen Spy Camera 8GB

Тайно оръжие с тройно действие

41SHq8CAn2L

КУПИ СЕГА

Подписвайте документи и записвайте разговорите си в аудио и/или видео с тази мини чудесна джаджа. Тази записваща камера е най-добрият инструмент 'три в едно' не само за работници под прикритие, но и за ученици, които трябва да си водят бележки и да записват уроците си само с едно устройство.

Той се отличава с елегантен и семпъл дизайн и включва 8-гигабайтова микро SD карта, която можете да сменяте. Освен това има отличен живот на батерията от 1 час с едно зареждане.

7. Fabquality скрита камера шпионска писалка

Най-добре оборудваната и най-добрата цена шпионска писалка

51ba0UAbucL

КУПИ СЕГА

Това не е обикновена изпълнителна писалка, това е много пълно шпионско оръжие, което е супер оборудвано с това, което трябва да оптимизирате функциите му.

Едно щракване включва диктофона, а две щраквания го изключват. Записвайте и записвайте аудио и видео с това устройство, което е напълно оборудвано с 5 пълнителя за мастило, 16 GB SD карта и USB конектор. Той е най-евтиният в нашия списък.

Какво представлява писалката за диктофон и за какво е полезна?

mejor-grabadora-espia-de-voz

Става дума за същите стилни химикалки , които можете да намерите на пазара, но със скрит атрибут: освен да пишат, те могат да записват гласове и да ги възпроизвеждат!

Те са инструмент номер едно, използван от агентите под прикритие, но могат да бъдат много полезни и за адвокати, разследващи журналисти или дори лекари, за всеки, който трябва да събира поверителна информация, като остава незабелязан.

В същото време, поради своите размери и удобство, той може да бъде полезен за тези, които не е задължително да останат незабелязани, когато записват разговори и изявления, но които предпочитат практичността на един инструмент, който може да изпълнява две функции едновременно. Така че, докато си водите бележки, вие също така записвате.

Видове шпионски записващи устройства

Основната предпоставка на това устройство е, че то е ненатрапчиво и може да записва всичко от малки изявления до дълги разговори, без другите да подозират за устройството.

В рамките на тази концепция тези записващи устройства могат да бъдат намерени в голямо разнообразие от модели, вариращи от гривни и часовници до описаните по-горе записващи устройства, обикновена флаш памет или дори ключодържатели . Разнообразието е невероятно!

И в рамките на същите тези модели откриваме голямо разнообразие от размери, цветове, дизайн и функции, които могат да намалят или увеличат цената на същите.

Сред функциите и атрибутите, които можем да открием в тези устройства, са капацитетът и качеството на записа, възможността за програмиране на записа или това, че той започва, когато открие определен звук.

Препоръки, за да знаем кой вид и дизайн на шпионския диктофон е най-подходящ

Именно поради разнообразието от модели на пазара, е необходимо да вземем предвид няколко аспекта, преди да изберем този, който ще бъде идеален за нас и този, който отговаря на нашите нужди. Ето защо ще ви дадем няколко препоръки, основани на двете най-важни неща, които трябва да вземете предвид, а именно пространството и начина, по който ще го използвате.

Необходимо е да се помисли и за пространството, в което ще използваме нашия диктофон, защото това до голяма степен ще зависи от размера на устройството, което решим да купим .

В същото време е необходимо да помислим за това какво има около това пространство, така че моделът, който решим да закупим, да не влиза в противоречие с него. Тоест, ако ще го използваме в офиса си и бюрото ни е малко, ще е по-подходящо да си купим компактен флашдиск или дискретна писалка , които ще изпълняват функцията на писане и записване.

В същото време трябва да се запитаме и за какво ще го използваме, което също е тясно свързано с нашата професия, защото начинът, по който ще го използваме, ще ни покаже дали ще имаме нужда да го вземем навсякъде, където отидем, или ще ни е необходим само за един аспект от живота ни.

В този смисъл, ако искаме да го включим в ежедневието си, часовникът ще бъде добър вариант да остане незабелязан и никога да не го забравяме у дома.

Предимства на шпионските записващи устройства

Основното предимство и причината, поради която това е един от най-търсените елементи за работещите под прикритие, е колко дискретен е той. В допълнение към това, той ви дава голяма увереност при използването му и често е много ефективен при изпълнението на функциите си. Тук обаче ще разгледаме други характеристики, които ще ви убедят, че това е устройството, от което се нуждаете:

Лесно се управлява:

Благодарение на конструкцията им и на функцията, която трябва да изпълняват, те обикновено са много лесни за използване, точно така че да не се заплитаме по време на запис и да продължим да работим напълно под прикритие.

Икономичен:

Обикновено те са склонни да имат цена доста достъпна, но, разбира се, това предимство е изцяло свързано с модела. Колкото по-прост е моделът, толкова по-ниска е цената, така че имайте предвид това, когато правите окончателния си избор!

Лесно зареждане:

В случай че неговата вътрешна батерия е акумулаторна, можете да я презаредите чрез неговия USB порт. В случай че работи със сменяеми батерии, те обикновено се предлагат лесно на пазара. Така че зареждането няма да е главоболие.

Предлага се в много дизайни:

Разнообразието е почти безкрайно, когато става въпрос за избора на подходящия за вас диктофон. Можете да ги намерите в различни размери, форми и цветове, така че да изберете най-дискретния и успешен вариант - от мини до по-големи.

Дискретен:

Същото разнообразие от модели ви позволява да изберете дизайн, много подобен на ежедневните прибори, така че никой да не подозира, че това е записващо устройство.

Препоръки за опазването на шпионски записващи устройства

Тези препоръки са валидни за всички видове скрити записващи устройства , защото, въпреки че изглеждат като обикновени предмети, трябва да им отдадем специално значение, защото са по-специални от останалите.

Основното, което трябва да направите, е да ги използвате правилно и да им обръщате специално внимание, защото едно падане или удар може да засегне съхранената информация и това би било пълна катастрофа. Затова е важно да ги оставите на стабилно място, за да не рискуват да паднат.

Друго важно нещо е, че ако не е потопяем модел, най-добре е да го държите извън водата. Затова забравете да го държите на открито, ако вали, и го дръжте далеч от кранове, за да не се намокри.

Когато използвате тези компактни устройства, е добре да не натоварвате нито една от частите им. Тоест, ако не знаете как да го използвате, е по-добре да проверите ръководството за употреба или да потърсите уроци, които могат да обяснят използването му, за да не рискувате.

Характеристики на добър цифров диктофон

Трябва да бъдем много предпазливи, когато правим покупка, особено при разнообразието от оферти, които съществуват на пазара. За да ви държим нащрек, ето кои са качествата, които трябва да притежава вашият следващ диктофон, за да бъде успешен.

Нека не се спираме само на дизайна, модела и цвета, а говорим за характеристики, които са изцяло свързани с качеството на устройството и които ще ви гарантират издръжлив продукт, отговарящ на изискванията, които търсите:

Дълъг живот на батерията:

Ако ви се е случвало да изпаднете в нещастната ситуация, когато вашето записващо устройство е спряло по средата на сесия, знаете колко важно или жизненоважно е да вземете предвид капацитета на зареждане на устройството. Модел с дълъг живот на батерията означава повече часове употреба. Всъщност някои от тях могат да се използват до месеца с едно зареждане.

Отлично качество на звука:

Ще трябва ли да преписвате направените записи? Тогава този аспект няма да е важен за вас, а ще бъде изключително важен. Дори и да нямате намерение да го записвате, със сигурност ще трябва да споделите с другите информацията, която току-що сте събрали чрез звук.
Ето защо всеки, който търси диктофон, вероятно ще трябва да го използва, за да улавя ясно гласовете, така че те да могат да се различават един от друг и да се разграничават от външните шумове. В същото време, за да може да се разбере лесно какво се казва в разговора.

Полезни допълнителни функции:

Уверете се, че моделът има функция за намаляване на звука. Това е особено полезно, ако трябва да направите запис на шумно и претъпкано място. Т.е. всяко място на открито. Друг важен аспект е, че има множество USB връзки , така че да е лесно да го включите към някое от вашите устройства, като компютъра например. Това е възможно както за запазване на записите, така и за презареждане на устройството, в случай че то е акумулаторно.

Обхват на запис и капацитет за съхранение:

Случвало ли ви се е да прибързвате с разговор или интервю, защото капацитетът за запис или съхранение на устройството ви е изчерпан?
Или, още по-лошо, докато сте слушали записа, сте разбрали, че само част от разговора е била записана, а останалата част сте изгубили? Тогава знаете колко е важно устройството не само да има добра вътрешна памет, но и да ви позволява да разширите капацитета му с външна памет, като например micro или mini
Добрият модел винаги ще има памет, по-голяма от 1 GB, но ако смятате, че това не е достатъчно, на пазара се предлагат външни памети в различни варианти и с голям капацитет за съхранение , който може да достигне до повече от 8 гигабайта, достатъчни за запис на няколко непрекъснати разговора.

Удобен за потребителя интерфейс:

Идеалният ви диктофон трябва да има проста и лесна за използване система, за да не изглеждате непрофесионално, докато правите много маневри, за да започнете или спрете записа.

Къде смятате да го поставите, когато го използвате?

В зависимост от качеството на звука и конструкцията записващите устройства могат да служат много добре в тихи, слабошумни помещения, но също така могат да работят доста добре и да улавят отличен звук дори на игрище или на стадион, пълен с хора.

Ето защо е препоръчително да бъдете честни към себе си и да обмислите добре пространството, в което обикновено ще използвате вашето записващо устройство, преди да го закупите. Неправилното решение ще влоши качеството на записите и работата на устройството.

Какви батерии са ви необходими?

Повечето от тези цифрови устройства използват вътрешни батерии, които лесно се презареждат. Съществуват обаче модели, които използват алкални батерии АА. И двата вида захранване имат своите предимства и недостатъци, например:

В случай на вътрешни акумулаторни, няма да се налага да правите непрекъснати разходи за батерии за еднократна употреба и дори компютърът може да бъде идеален и лесен източник за зареждане на устройството.

Ако използвате алкални батерии тип АА, можете да се насладите на лесната им смяна за миг, дори и на места, където нямате под ръка източник на захранване за презареждане на батериите, така че електричеството няма да бъде проблем за вас.

Помислете внимателно за това, преди да вземете решение, за да можете да се възползвате максимално от вашето скрито записващо устройство без особени притеснения.