FM предавател за Coch

Transmisor-FM

Кой обича да слуша музиката на своя смартфон през високоговорителите на автомобила? Повечето хора го правят! Но понякога това е проблем, когато стерео уредбата е остаряла и няма порт или връзки за свързване с мобилния телефон или други устройства.

Най-лесното решение на този проблем е най-добрият FM трансмитер, който свързва устройства като телефони, MP3 плейъри, iPod или други, чрез FM излъчване към радиото на автомобила, което работи, като се нуждае от свободен набор за възпроизвеждане на съдържанието.

Най-добри FM предаватели

Кой е най-добрият FM предавател за кола?

Няма нищо по-хубаво от това музиката ви винаги да е готова за възпроизвеждане с оборудване, което предлага добър аудио ,, което е модерно и с добра цена, така че сред толкова много налични модели направихме сравнение, за да определим кои са най-добрите характеристики с достъпни цени и предвид качеството си са позиционирани сред най-продаваните и с най-добра репутация на пазара онлайн.

Ето и най-добрите FM предаватели :

1. VicTsing VTGEBH052AL-ESAE1

Най-модерният

Оборудването има голям екран, на който ще виждате информацията за вашия аудиофайл, обажданията и дори напрежението на акумулатора на автомобила.

Той е много интуитивен, автоматично ще се свърже безжично със запаметените устройства и за нови устройства ще издаде аларма, която съобщава, че връзката е успешна, и също така включва държач за TF карта, от който можете да възпроизвеждате песни.

Можете да го използвате като зарядно за мобилен телефон за кола чрез неговия USB порт, както и като 3,5-милиметров аудио интерфейс.

Ще харесате свързания дизайн, който все пак има врата, която можете да завъртите в най-удобната позиция, както и 1,44-инчовия екран и големите, плавни бутони за управление.

2. Mpow Streambot PAGEBH046AH-ESAE1

Най-универсалният

Освен от телефона можете да възпроизвеждате и от USB памет, 3,5-милиметров допълнителен кабел и TF карта - функция, която му дава предимство пред други подобни устройства.

От друга страна, той има не един, а два USB порта, с които можете да зареждате няколко електронни устройства едновременно.

Една от силните страни на устройството е качеството на звука, което го прави изключителен модел, освен факта, че има сертификати, които гарантират неговата функционалност, и че е произведен от добре позната марка в производството на този тип устройства.

Това е един от най-добре оценените звукови аксесоари според мнението на шофьорите, който също така е икономичен , а марката предлага гаранция и постоянна поддръжка.

3. Pictek PCA004B-PTES

Най-простият и интуитивен

С удобен дисплей и управление трябва само да зададете една и съща честота на радиото и предавателя, за да слушате музиката си.

Свързването чрез Bluetooth също работи бързо, но също така ви дава възможност да възпроизвеждате от USB памет. Той също така осигурява USB зарядно устройство с 2,1 А за вашето мобилно устройство, таблет и дори GPS оборудване.

Размерът на устройството и гъвкавото му рамо го правят подходящо за всеки автомобил, а освен това то е здраво и има модерен дизайн, който ще изглежда чудесно в автомобила ви.

4. Yokkao SZ0121 Bluetooth 4.0 FM трансмитер

Най-евтиният

41u8TVf5KRL

КУПИ СЕГА

Най-хубавото на това устройство е, че има дистанционно управление, което го прави още по-лесно за използване от всяка точка на автомобила.

Той също така осигурява съвместимост с IPhone, Android телефони, таблети или други електронни устройства с MP3 файлове и дори може да възпроизвежда Spotify, Youtube или всякакви аудио файлове от друг терминал.

Устройството осигурява широка честота и стабилност на връзката с оборудването, а също така е едно от най-практичните, когато искате да го използвате като телефон със свободни ръце, тъй като има вграден микрофон и автоматично набиране.

Що се отнася до звука, той има пет режима и всички те предлагат съраунд звук, който ще ви накара да се насладите на нотите.

Това е най-евтиният от нашите предложения, но Yokkao определено се е погрижила да предложи добро качество на устройството.

5. Anbero AUD-BT-011

Най-доброто звучене

41U7R6LJc5S

КУПИ СЕГА

Силата на този модел е технологията CVC, която осигурява звук без шум, вятър или смущения, които намаляват качеството на звука.

Това е и комплект , окомплектован с всичко необходимо, за да се наслаждавате на музиката си, където и да я съхранявате.

Това е най-подходящият за автомобили или по-стари играчи, тъй като ако не разполага с Bluetooth връзка, устройството има повече от достатъчно възможности за възпроизвеждане.

Инсталацията и използването са лесни, свързва се бързо с оборудването, а дисплеят е достатъчно голям, за да се вижда информацията.

6. TopElek GDGEBH052AL-ESAE2k

Големият екран

Удобният дисплей с подсветка ви информира за имената на песните, напрежението на батерията, набирането на номера, нивото на звука и дори показва данни за входящи повиквания.

Устройството е с възможност за включване и пускане, с адаптивен към пространството дизайн и Bluetooth обхват до 30 фута.

Свързва се автоматично, когато автомобилът е включен, и няма да има прекъсване на сигнала или смущения в звука.

Това е модерен продукт, работи добре, има добро съотношение цена-качество и е добре оценен от тези, които вече го имат.

 

Кой трябва да има FM предавател

FM предавателите са подходящи за хора с автомобилиtransmisor-FM

, които имат основни или по-стари плейъри без Bluetooth връзка или други възможности за изпращане на аудиофайлове от електронно оборудване или за провеждане или приемане на разговори, без да се налага да инвестират в скъпа и сложна инсталация.

Тези предаватели са многофункционални , тъй като позволяват не само да слушате музика, записана на вашите устройства, но и да комуникирате по телефона, като слушате през високоговорителите на автомобила .

Видове FM предаватели за кола

Многозадачност

Те могат да вършат повече от една работа едновременно, винаги с чист звук. Те се препоръчват най-вече на тези, които искат да са в постоянен контакт с други хора по работа или по работа с клиенти и в същото време да слушат своята музика.

Monotarea

За разлика от предишната, тази ще ви позволи само да слушате музика. Това е най-добрият вариант, ако MP3 файловете ви са в iPod или друго оборудване, различно от телефона. Моделът е по-прост и по-евтин .

Какви характеристики да търсим в един FM предавател

Като електронно устройство той има няколко функции, но следните са най-важните и определят кой е най-добрият.

Качество на звука

Това е най-важното, когато става въпрос за аудиофайлове. Най-добрите от тях осигуряват безупречен стерео цифров звук без статично електричество.

Съгласуваност на излъчването

Ефективните предаватели са в състояние да осигурят добър сигнал, така че той да не бъде прекъсван, когато пресича други честоти.

Контролни уреди

Някои от тях са прости, а други имат бутони, които улесняват използването и достъпа до всички функции, особено когато са с усъвършенствано оборудване.

Честотен диапазон

Вече ви казахме, че най-добрите предаватели не се влияят от други сигнали, но когато купувате предавател, уверете се, че той има широк честотен диапазон, което ще увеличи шансовете ви да разполагате със свободно пространство за слушане на вашия звук.

Дисплей

За повечето хора е изгодно оборудването да има голям дисплей , с привлекателни, лесни за четене икони и всичко, което прави работата с него интуитивна.

Захранване

Някои от тях се зареждат от самия плейър, а други - от зарядното устройство в автомобила.