GPS локатор

mejor-localizador-gps

Най-добрият GPS локатор е инструмент, който несъмнено ще ви спести главоболия, като следи и открива най-ценните ви вещи. Започвайки с вашия автомобил - един от най-желаните предмети от приятелите на нежеланите - този продукт ще ви спаси от необходимостта да платите откуп или да загубите напълно автомобила си.

Също така, ако сте собственик на помещение, в което се транспортират стоки, със сигурност можете да го поставите, за да знаете къде отива и да предотвратите появата на сиви коси в бързината. Тези устройства, които се прикрепят към обекта, който искате да проследите, се различават по цени и качества. Тук сме изброили тези с най-достъпни цени, които обаче със сигурност ще ви осигурят гарантирано удовлетворение.

Искате ли да научите малко повече за всички неща, които можете да правите с тези устройства? Прочетете нататък и се присъединете към нас, за да ви помогнем да изберете продукта, който най-добре отговаря на вашите нужди; ние сме свикнали да избираме моделите с най-добрите стандарти за качество на пазара на наистина достъпни цени. И така, без да се бавим повече, сме на път към вас, за да можете да направите покупката си още днес.

Най-добрите GPS проследяващи устройства

Кое е най-доброто GPS проследяващо устройство?

Един задълбочен преглед не би бил излишен преди да направите покупка. Винаги се вслушвайте в мнението на нашите експерти, което ще ви позволи да се справите малко по-правилно, така че да получите елемент, който предлага издръжливост и отговаря на минималните изисквания, за да си струва похарчените пари.

Нашият списък за сравнение включва шест локатора за различни видове бюджети, но с еднаква функция и гарантирана ефективност, които ще оптимизират процеса на търсене и ще запазят спокойствието на вашия дом и бизнес. По-долу ще намерите и един от най-често задаваните от клиентите въпроси при избора на единия или другия модел. Започваме!

Ето и най-добрите GPS тракери:

1. Incutex - GPS Tracker TK104

Супер надежден и икономичен вариант

4161HGWXrhL

КУПИ СЕГА

Този продукт, произведен от Incutex, предлага наистина полезни технически характеристики при откриването и локализирането на всеки обект или човек, който искате да намерите. Една от полезните му функции е, че можете да се обадите на елемента и ще получите съобщение с точните координати, които можете да вмъкнете в някоя карта, за да разберете точния адрес.

Той също така е проектиран да ви осигури защита и местоположението на вашите деца, работници, роднини, баби с Alzheimer, а също така има SOS аларма, която ще бъде наистина необходима в случай на кражба на вашия автомобил или какъвто и да е продукт. Дълготрайната батерия на това устройство може да издържи до 280 часа в режим на готовност, което е наистина много. Той ще ви дава информация за местоположението в точно време, както и за сензори за движение, гласово управление и предупреждение за изтощена батерия.

2. TKSTAR Mini устройство за проследяване

Водоустойчив предмет с мощен магнит

41eJDm3ITlL

КУПИ СЕГА

Ние сме известни с това, че предлагаме онези модели, за които знаем, че ще имат наистина положително въздействие върху живота на потребителя, така че днес сме избрали устройство с наистина достъпна цена, което напълно ще отговори на нуждите, за които е придобито. Например с него ще можете да проследявате в точно определено време и да проследявате всеки обект или лице.

Един от най-положителните му аспекти е, че животът на батерията може да бъде удължен до повече от 90 дни след зареждане, т.е. три месеца непрекъснат живот, за да избегнете постоянното притеснение за работата на устройството. Когато се обадите на проследяващото устройство, ще получите карта с точното местоположение на телефона си.

3. LESHP GPS проследяване на домашни любимци и автомобили

Прост продукт с висока ефективност

41LiebR6VfL

КУПИ СЕГА

Отново в списъка, този път предлагаме модел, който е уплътнен с красив черен цвят, за да предложи тази еднородност и да го скрие между всяка част на автомобила, чантата или опаковката. Тя може да се използва за откриване на домашни любимци, автомобили, възрастни хора и др. В него е интегрирана изключително усъвършенствана двойна технология за определяне на местоположението - GPS и A-GPS.

Той има приложение, разработено за смартфон, така че след като бъдат поискани координатите на точката за местоположение, ще получите съобщение на мобилния си телефон и известие в приложението за проследяване.

Размерите му са наистина малки и има много ниско тегло, което няма да усетите, ако решите да го използвате за проследяване на малък домашен любимец или на малките си деца. Цената му е с няколко пункта по-ниска от средната пазарна стойност.

4. GPS тракер GSM GPRS

Технологичен пробив на много ниска цена

419RVBJwfdL

КУПИ СЕГА

Това устройство интегрира технология, която е поставена в челните редици на съвременността, свързан към GPRS мрежа на GMS, в която ще получите безкраен брой функционалности като позициониране, контрол на наблюдението, аварийни сигнали и проследяване в реално време благодарение на свързаността на сървърите на този продукт.

Въпреки всички свои функции, които са станали много модерни, този продукт има много икономична цена, която поставя съотношението цена-качество в много висока класация. Потребителите, които са закупили този модел, подчертават големия му капацитет за изпълнение на функциите, за които е закупен. Той има наистина удобна конфигурация, в която ще намерите още много помощни програми. Имате ли смелостта да защитите цялата си среда? Купете го днес.

5. CITTATREND GPS Tracker

Универсалност, направена технология

41tCfWOBAuL

КУПИ СЕГА

Това невероятно и мощно устройство с ниска цена ще предложи тази производителност и полезност, която сте търсили толкова много, без да се налага да жертвате толкова много за скъпия си джоб.

Омръзнало ви е винаги да се тревожите за местонахождението на мотоциклета, автомобила или ценностите си? Не казвайте повече, с CITTATREND ще получите ефективна карта на координатите в реално време.

Животът на батерията може да достигне до 80 часа автономия с невероятна вградена памет, тя ще ви послужи да защитите близките си и от всяка нежелана възможност за принудително изчезване или увреждане, както и от неправилно поставяне на дете. Както подчертахме най-отгоре, цената на този продукт е една от най-ниските на пазара днес. Тя ви очаква.

6. Musegear finder Търсачка на ключове

Решение, което винаги сте искали

41747YbNdeL

КУПИ СЕГА

Колко пъти сте се притеснявали, че не знаете къде са ключовете за къщата или колата ви? Е, с musegear ще можете да ги намерите чрез интегрираното приложение за iPhone или Android e. Ако сте от тези хора, този продукт ще ви пасне като ръкавица.

Също така, за тези от вас, които са по-разсеяни и често взимат таксита и оставят куфара или портфейла си, с този елемент можете да го проследите и да го намерите, така че да не загубите нещата, които обичате толкова много. Цената му не би могла да бъде по-скоро мечта, за да се сложи черешката на тортата на този продукт, осъществен от компания, ангажирана с развитието и изпълнението, както и с гарантирането на удовлетвореността на своите потребители.

 

Какво е GPS?

Това е съкращение от Global Positioning System или GPS. Нейната техника се състои от 31 активни спътника в орбита над Земята.

Тези проследяващи устройства получават сигнали от тези сателити и ги използват за проследяване на местоположението на устройството. Като цяло ефективността и асертивността имат допустима грешка от по-малко от един ярд при оптимални условия. Освен това те използват множество сателити за триангулация на позицията, така че да имат множество гледни точки към търсения обект.

Какво представлява GPS локаторът?

Те ви дават достъп до местоположението на обекта чрез приложение или софтуер, който ви позволява да получите координати или карта на местоположението в реално време.

Тези устройства записват и други превозни средства и регистрират различни дейности на водача, като всички те спомагат за подобряване на ефективността и скоростта на работа на предприятието. Тези устройства могат да изпълняват множество функции - от оптимизиране на маршрута до изпращане на предупреждения, когато някое от превозните средства се отклони от зададения маршрут.

Какво можете да правите с проследяващо устройство?

41747YbNdeL

Няколко приложения могат да бъдат реализирани, ако имате един от тези продукти, но ако искате да научите малко повече в дълбочина, погледнете.

 1. Ще можете да знаете кога вашият четвъртокласник напуска училище и се прибира вкъщи; ще бъдете уведомени автоматично. Освен това можете да настроите предупреждения, за да знаете, когато в избраната от вас зона навлезе автомобил, човек или мотоциклет.
 2. Можете също така лесно да разберете къде се намира вашият автомобил, къде се е движил и къде отива.
 3. Освен това, ако предоставите автомобила си на детето си, ще знаете дали то е превишило скоростта чрез предупреждение на телефона ви. Освен това, ако изпадне в беда, може да натисне паник бутона, за да ви помогне незабавно.
 4. Проследете всички лични вещи, които имат някаква стойност за вас - от бижута до произведения на изкуството.
 5. Можете да персонализирате проследяващото устройство така, че да проследява всеки материал под контрола на вашата компания, а ако той бъде откраднат, можете да вкарате заподозрения в затвора.
 6. Можете да получите запис на информация за местоположението на всеки конфигуриран от вас обект чрез телефона или таблета си с интернет връзка.

Какво ще кажете за мобилните телефони?

В днешно време смартфоните имат вградени приемници за определяне на местоположението и можете да си купите приложения за проследяване на местоположението на вашето устройство.

Въпреки това има основателни причини да си купите специализирана система, а не да използвате приложение на трета страна в телефона.

За някои тези телефони и техните планове за пренос на данни са по-скъпи дори от най-скъпия план за GPS проследяване, така че GPS е най-евтиният вариант за определяне на местоположението на нещо. Въпреки че някои GPS-и изискват месечен абонамент, те са много по-евтини от плана за мобилни данни.

На второ място, важно е да се отбележи, че тези проследяващи устройства имат по-дълъг живот на батерията от Смартфони. Докато последните трябва да се зареждат ежедневно, GPS могат да издържат до повече от две седмици, а няколко варианта - повече от шест месеца. Това означава, че в случай на спешност можете да разчитате на устройство с пълна батерия.

Освен това в случай на кражба тези устройства остават незабелязани поради ненатрапчивия си характер.

Източници на GPS проследяване: Кой е най-добрият?

Всяка компания използва собствена комбинация от източници, за да ви даде сигнал за проследяване на близките ви. Повечето оператори обаче разчитат на поне един допълнителен източник на сигнал, като GSM, CDMA, Wi-Fi или Bluetooth , за да осигурят по-мощна и точна връзка за проследяване.

За тези, които използват Bluetooth, той ще бъде полезен само на няколко метра. Ако е съвместим с Wi-Fi, той ще позволи на локатора да се свърже с всяка отворена интернет връзка, което ще подобри приемането на проследяващото устройство.

Различни видове проследяващи устройства за превозни средства

Когато става въпрос за проследяващо устройство за превозни средства, няма универсален размер. На пазара днес има много възможности. Те могат да варират от обикновена система с паник бутон до сложни хардуерни устройства, които прехвърлят информация към дефиниран от потребителя облачен интерфейс, идеален за големи предприятия.

Изборът на подходящия ще зависи от много фактори, но не се притеснявайте, тук ще ви помогнем да изберете правилния.

Включваш и пускаш или с твърдо окабеляване

Първата разлика, с която вероятно ще се сблъскате, е методът на инсталиране. Обикновено опцията 'plug-and-go', която просто се включва към порт II на автомобила, предлага по-основна функционалност, но е по-евтин и лесен вариант за по-малките предприятия, за тези, които трябва да имат възможност да преместват локатора между автомобилите.

От друга страна, устройствата, свързани с кабел, обикновено предлагат голяма функционалност, но са по-скъпи. Тези устройства са безценни за големи компании, в които трябва да се постигне максимална ефективност на голям брой превозни средства и в които както автомобилът, така и водачът са най-големите ви активи.

Вид на плана

Сравняването на различни локатори на превозни средства в база може да се окаже донякъде сложно, тъй като те рядко имат еднакви функции. Цената на плана обаче може да ви помогне да разберете кое устройство би било най-подходящо за вашия бизнес. Искате ли да направите еднократна покупка или предпочитате да наемете устройството и да плащате месечен абонамент?

Отчитане и функционалност в реално време

Определянето на възможностите за отчитане и функционалност на локатора в съответствие с вашите лични изисквания за местоположение е от ключово значение за вземането на решение кой е най-добрият вариант за закупуване. Функционалността на отчетите и възможността за тяхното персонализиране варират значително. Терминът 'реално време' може да означава от няколко минути до няколко минути.

Как действат тези продукти?

По-голямата част от тях работят по подобен начин като GPS технологията. В превозното средство или актива се намира GPS елемент.

След това се предава и получава информация за местоположението от сателитна мрежа , която след това се съобщава на собственика чрез софтуерен интерфейс, обикновено достъпен на мобилни телефони, таблети или компютри. Честотата на изпращане и получаване на информация е различна.

Важно е всички GPS проследяващи устройства да ви позволяват да наблюдавате автомобила и да знаете какво прави и къде е бил през определен период от време.

Освен това тази възможност варира, тъй като някои от тях предлагат допълнителни ползи, като например поведението на водача (превишаване на скоростта или ненужно бездействие, наред с други характеристики).

 

Употреби

Тези модели не са предназначени само за един тип потребители. Те имат широк спектър от приложения - от компании за превоз на товари, които трябва да подобрят ефективността на маршрутите и потребителите на услуги, до големи компании, които трябва да контролират разходите за гориво. Те могат да се използват в един автомобил, в автопарк от автомобили и в мрежа от камиони, както и за мотоциклети, лодки и дори за хора.

Основната предпоставка за използването на едно от тези устройства се разделя на две категории: повишаване на безопасността и намаляване на разходите. Тези локатори ви позволяват да получите ценна информация за вашия автопарк и да направите оперативни промени. Повечето потребители смятат, че локаторът им дава широк спектър от ползи за оптимизиране на разходите.

Те ще ви бъдат много полезни и ако искате да действате като шпионин и да откриете изневери на съпруга или съпругата си. Наистина работи. Ако изберете правилния продукт, ще можете да го използвате без SIM карта и по този начин да не предизвиквате подозрения, когато става въпрос за плащане на таксите на оператора.

Предимства и характеристики на GPS локаторите за автомобили

 • Проследяване и отчитане в реално време
 • Контрол на пратките
 • Контрол на водачите
 • Контрол на горивото
 • Оптимизиране на маршрута
 • Поддръжка на проследяването на превозните средства
 • Поддръжка на проследяването на превозните средства
 • Поддръжка на проследяването на превозните средства
 • Повишена ефективност и производителност
 • Сигурност на автопарка
 • Подобрено обслужване на клиентите
 • Настолни отчети - подчертават областите, в които разходите могат да бъдат намалени

Защо да инвестирате в устройство за GPS проследяване?

При управлението на автопарк от автомобили има огромен списък от фактори, които трябва да вземете предвид, като се започне от горивото и шофьора и се стигне до мобилизирането на автомобила в случай на кражба.

По-специално, едно от най-важните неща, които трябва да се вземат предвид, е сигурността на вашите превозни средства и, ако е приложимо, на вашите служители, особено срещу кражба на автомобили.

Закупуване на GPS система - какво да вземем предвид?

Кой е най-добрият GPS за покупка? Отговорът зависи от нуждите на вашия бизнес, както и от размера и вида на вашата компания.

Закупуването на система за GPS проследяване за вашия автопарк може да окаже огромно влияние върху начина, по който извършвате дейността си. Тя ще ви даде достъп до невероятно количество информация, която може драстично да повиши ефективността на работата ви.

Отделете известно време, за да помислите какво искате да може да прави вашата система за проследяване. Какви са изискванията на вашата компания? Като имате предвид това, ще оптимизирате инвестицията си.

Колко превозни средства трябва да наблюдавате?

Размерът на вашия автопарк ще играе голяма роля при определянето на цената на системата, която искате да закупите. Видът на превозното средство, което трябва да откриете, също оказва влияние върху вида на проследяващото устройство, което ще ви е необходимо.

Съществуват съществени разлики между GPS проследяването за камиони и за леки автомобили. Ако обмисляте да внедрите GPS проследяване за автопарка, това трябва да е едно от основните ви съображения.

Имате нужда от пасивно или активно проследяване?

Активната опция ще ви позволи да получавате информация в реално време за вашия автомобил. Някои устройства за проследяване изпращат само основна информация за изминатите километри, докато други ви предупреждават за неблагоприятно поведение на водача, като например превишаване на скоростта, спиране и прекомерно движение на празен ход.

Някои системи могат също така да откриват неизправности, което ви позволява да реагирате бързо. Някои от тях имат паник бутон, който е важен за безопасността на самостоятелните водачи.

Какъв вид хардуер искате?

За тази цел трябва да знаете дали търсите обект за проследяване за административни цели, за анализ и подобряване на ефективността на автопарка, дали се опитвате да намалите застраховката или дали ви е необходим като оборудване за защита от кражби .

Различното оборудване предлага различни задачи и се различава по отношение на монтажа. Тези, които имат за цел да предпазят автомобила от кражба, трябва да бъдат разположени в незабележима част на автомобила, например.

Какво трябва да прави софтуерът?

 • Нуждаете ли се от специален потребителски акаунт? Ако е така, колко са ви необходими?
 • Нуждаете ли се от конкретен отчет, как трябва да изглеждат данните, за да се осигури най-голяма стойност?
 • Искате ли да коригирате маршрутите за водачите?
 • Искате ли да можете да настройвате сигнали?
 • Искате ли да имате възможност за достъп до работния плот на устройството си от мобилен телефон?

Какво друго е важно при избора на един от тези продукти?

Ако е така, списъкът продължава. Не го пропускайте.

Гласови повиквания и паник бутони

Това означава, че ще получавате информация на мобилния си телефон чрез повикване, ако то е активирано, или чрез текстово съобщение или имейл, което е много полезно за тези, които нямат смартфон.

Качество на хардуера

В тази точка се вземат предвид различни аспекти, сред които се открояват качеството на използваните материали и предвидената възможност за ежедневна употреба, както и преносимостта, универсалността на продукта, лекотата на използване, качеството на бутона, качеството на порта за зареждане и качеството на порта за капака.

Международна употреба

Най-важната функция на тези продукти е да гарантират, че няма да изгубите следите на близък човек, а едно от най-лесните места за това е чужбина. Потърсете такъв , който може да се използва в чужбина без усложнения..

Задаване на зони и получаване на актуализации

Всички тези локатори работят на базата на системата GPS, за да получават актуализации на местоположението. Въпреки това някои от тях използват и клетъчни мрежи за по-точно проследяване и по-голямо покритие, когато децата ви са на закрито. Няколко устройства дори поддържат Wi-Fi или Bluetooth. Тези с повече възможности за свързване предлагат много по-точно проследяване.

Мониторинг: опции за достъп и предупреждение

Можете да наблюдавате къде се намира детето ви, като влезете в потребителския си портал на сайта на производствената компания или като изтеглите безплатно приложение на смарт устройството си.

Можете също така да зададете една или повече общи зони и да получавате известия, когато детето ви влезе или излезе от тази зона. Можете да настроите тези сигнали в закупеното устройство.

Дизайн: Дълготрайност и лекота на използване

Тъй като тези продукти често се използват от деца, важно е да се избере модел, който е достатъчно прост, за да могат те да разберат как да го използват.

Всички тези устройства могат да бъдат лесно използвани от тийнейджъри, но някои устройства с твърде много бутони или объркващ интерфейс могат бързо да стресират по-малките деца. Най-добрите модели имат само няколко бутона.

Поддръжка и разходи: Покритие, обслужване на клиенти и ниски цени

Тъй като тези проследяващи устройства могат да бъдат границата между живота и смъртта между вас и детето ви при спешен случай, важно е да купите качествен продукт, който е подкрепен от обучена техническа поддръжка.

Изборът на марка с дълга гаранция и множество ресурси за онлайн поддръжка ще ви даде по-голям шанс да запазите GPS устройството си работещо.