LCD таблети за писане

Mejor-tablet-de-escritura-LCD

Mejor-tablet-de-escritura-LCD

Не съм майстор, когато става въпрос за маси и компютри, моето нещо е да си водя бележки, но с глобалното затопляне не искам да допринасям за изчезването на малките дървета!

Така че търсих решение, за да не съм затънал до уши в документи и да не ми се налага да се занимавам с тези малки виртуални клавиатури . Един колега ми предложи да потърся най-добрия LCD таблет за писане.

Тези устройства правят същото нещо като тетрадка, но на екрана със специален стилус, най-хубавото е, че можете да натрупвате бележките си без много хартия

 

Най-добрите LCD таблети за писане

Кой е най-добрият LCD таблет за писане?

Ако това, което търсите в тези устройства, е удобство, тогава трябва да сте сигурни, че купувате този, който най-добре отговаря на вашите изисквания и нужди, а това може да се постигне само чрез преглед и сравняване на моделите.

Например, трябва да проверите дали се интересувате от голям екран, определен вид стилус или дали искате някой от тези, които работят дори с пръстите ви.

Свързаността е друг важен момент, много от тези таблети са съвместими с мобилни телефони, а в някои случаи ще имате и безжична връзка с WiFi.

Цената също е определящ фактор, винаги е препоръчително да изберете най-евтиния модел, но с високо качество. Ако потърсите достатъчно добре, ще откриете много модели на достъпни цени.

Ето и най-добрите LCD таблети за писане:

1. Funien LCD таблет за писане

С повече място за писане този 12-инчов таблет е идеален за малките деца в къщата, тъй като има и здрав корпус, който го прави по-устойчив на удари.

В комплекта има пластмасов стилус, който можете да използвате за рисуване и писане. Най-хубавото е, че след като сте написали нещо, то се запазва автоматично с бутон за заключване, който ви предпазва от изтриване на вече написаното. Тя е написана блестящо.

2. Графичен таблет Improv Electronics

31oswOfgWRL

КУПИ СЕГА

Ако търсите забавна игра за детето си, може би това устройство може да бъде вашето решение, тъй като се препоръчва за употреба в училище и дори в офиса.

Той има коничен цифров молив , който служи за хоризонтална опора на зрението. Освен това има вградени магнити, които улесняват закрепването на дъската към хладилници, шкафове за документи и други метални предмети.

Той е изработен от издръжлив и качествен материал и е снабден със заключващ се ключ за съхранение на чертежи.

3. LCD таблет за писане GrandBeing

41O6WPLDdQL

КУПИ СЕГА

Марката Grandbeing пусна на пазара този таблет за дигитализиране, подходящ за рисуване, както и за водене на бележки.

Това е много преносимо устройство, което можете да носите в чанта, куфарче или раница. Той е идеален за рисуване и проектиране и може да се използва на всяка възраст.

Той има чувствителен на допир течнокристален дисплей и бутон за изтриване, който премахва нежеланото съдържание.

С него можете да рисувате от мека черта до линии с различен стил и дебелина в зависимост от силата си.

4. NOBES LCD таблет за писане

514IUbBZrjL

КУПИ СЕГА

С този графичен таблет, който ще ви послужи за различни цели и е повече от подходящ за деца, вече не е проблем да се сдобиете с аксесоар за рисуване на компютър.

Той има чувствителен екран и можете да използвате стилус, както и пръсти и дори нокти, за да рисувате.

Той е доста удобен и високопроизводителен, идеален за поддържане на най-младите членове на домакинството, които лесно могат да бъдат разсеяни от носенето му.

5. LCD таблет за писане Modar

За да замените традиционната черна дъска, просто потърсете един от тези таблети, чиито до приложения днес се използват широко както в офиса, така и в училище.

Той е идеален инструмент за рисуване и писане, малък по размер и пропорции, което ви позволява да го вземете със себе си, където и да отидете.

Въпреки че не идва с памет, той е захранван с батерии, безжичен и лесен за съхранение, така че с добър калъф , за да го защитите, сте готови.

 

Какво е графичен таблет за писане?

Наричан още електронен писател, той представлява електронно устройство, което ви позволява да си водите бележки на екрана на компютър или таблет, без да използвате мишка или клавиатура. Бележките се водят с електронна писалка или дори с пръст. Той е идеален за художници и бизнесмени, които не се чувстват комфортно да използват компютърна клавиатура. Те са много чувствителни устройства и се предлагат с различни размери на екрана.

Какво е доброто в графичния таблет за писане

Има много фактори, които правят тези таблети устройство, което си заслужава да имате, първият и може би един от най-важните е екологията, ще спестите много дървета! Освен това тя ви позволява да правите бележки в цифров формат, да ги съхранявате и споделяте сравнително лесно. Това е удобно, практично и много лесно за използване устройство, което ще улесни работата ви в офиса или в училище. И ако се замислите, ще ви излезе по-евтино от много листове хартия.

Лесен за използване

Обикновено електронните устройства изискват да научите различни команди и задачи, за да можете да ги използвате ефективно, но това не е така при цифровите таблети за писане, които са прости, не е необходимо да сте гений, за да работите с тях. Въпросът е да го усвоите, без да се налага да се борите толкова много, за да го използвате, което го прави наистина удобен продукт.

Съхранение

Докато хартията се мокри, къса или размазва, съхраняването на бележки на таблет е лесно. Не само че ги съхранявате на самото устройство, но то ви дава възможност да ги изпратите по имейл или на карта с памет, което ви дава възможност да ги съхранявате на по-сигурно място.

Предимства

Ползите от използването на таблет са много, като една от тях е, че екраните им, дори и на най-малките, предоставят достатъчно място за водене на бележки или за рисуване и дори дават възможност за смяна на цветовете. В много от тях можете да се свържете безжично чрез Bluetooth и дори да работите на други екрани.

Повечето таблети за писане са снабдени със слот за microSD, така че можете да добавяте или разширявате чипове памет, което позволява повече място за съхранение и дори осветление, можете да работите на тъмно. Друго хубаво нещо, което ще откриете в тези устройства, е възможността да работите с тях като с обикновен таблет, като изтегляте различни приложения. След записките си можете дори да проверите новините или социалните мрежи

Как се използва таблет за писане?

Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението, с което искате да работите, и да пишете директно върху екрана с стилуса , който се доставя с устройството. Писалката и екранът са оборудвани с висока чувствителност, така че всичко, което пишете, се отразява.