Nerf оръжия

mejor-pistola-de-airsoft-1mejor-pistola-de-airsoft-1

Представете си, че сте на бойното поле, в решаваща атака срещу врага си и изведнъж пистолетът се задръства, каква ярост! Това ми се е случвало няколко пъти, когато съм купувал оборудване с лошо качество, да не говорим, когато искам да направя скрит изстрел с прицела на моето устройство, но вместо да се фокусира рязко, то просто се размазва, не ви ли ядосва?

Да, и аз. Когато си купих най-добрия еърсофт пистолет, много от тези проблеми изчезнаха от живота ми, особено тези, при които магазинът беше проблем за поставяне, което ме направи за смях. Всичко това ще свърши за вас още днес, като закупите най-добрия продукт на достъпна, икономична и най-евтина цена на пазара.

Свалете напрежението от раменете си и изберете револвер с точност и мощност, които ще ви направят най-страховития играч. Прочетете нашия списък за сравнение.

Най-добри пистолети за въздушна софтбол игра

Кой е най-добрият пистолет за въздушна софтбол игра?

След като сте направили правилния избор, е време да научите какво да търсите. Нека започнем с качеството на спусъка, което трябва да бъде от съществено значение за желания от вас пистолет . Разбира се, спусъкът става много важен елемент, той трябва да бъде.177,.22 или.25.

Материалът също е аспект, който трябва да се вземе предвид, има много материали като олово или без олово, изработени от пластмаса или цинк, въпреки че някои от тях включват и стомана с медно покритие. А източниците на енергия са предварително заредени гуми или въглероден диоксид.

Прицелът е нещо, на което трябва да се обърне внимание, опитайте се да го направите достатъчно остър, така че да можете да се фокусирате върху противника си ефективно и лесно; по същия начин лесното поставяне на пълнителя е нещо, което трябва да се вземе предвид. Скоростите варират от 700, 780, 1100 и 1400 фута в секунда.

Ето от най-добрите пистолети за еърсофт:

1. Airsoft пистолет Desert Eagle 50AE

4175BCJlWVL

КУПИ СЕГА

Изработен от ABS, една от най-здравите налични пластмаси, той е опция, която показва голяма гъвкавост и ефективност, когато става въпрос за упражняване на вашите полувоенни действия. Той има изключително ефективно пружинно действие и много висока скорост на изстрелване, която в нумерологията се изразява в 232 фута в секунда със сачма от 0,12 грама.

Поддържайте резерва си винаги пълен! В Desert Eagle можете да поберете до 190 патрона, които чакат да бъдат изстреляни, като капацитетът на пълнителя е 13 топки, готови да бъдат пуснати през магазина. Той има висока възприемчивост на приеманите пелети, вариращи от 0,12, 0,15, 0,20 и дори 0,25 грама.

Потенциалът на джаула, който показва този уред, е забележителен и може да достигне до 0,8 джаула. Това устройство не изостава, когато му свършат боеприпасите, и се захранва с батерии, които са включени в комплекта. Това е много мощен .

 

2. Red Alert RD-1911 Blowback airsoft gun

51qyb59da9L

КУПИ СЕГА

Това напълно професионално оборудване има калибър 4,5 мм, който ще ви позволи да изпълнявате с необходимата сила, за да правите точни попадения на терена. Скоростта на изстрелване на този пистолет е 132 метра в секунда при мощност от 1,1 джаула. Магазинът побира до 30 сачми BBS.

Изработен от много здрав метал ( fullmetal ), той се захранва от контейнери с въглероден диоксид (CO2). Системата за обратен удар симулира доста реалистично истинско оръжие; тя има движение напред и назад след всеки изстрел).

В опаковката ще намерите торба с 500 стоманени гранули BBS. Той има кобур за сачми , изработен от найлон с невероятен дизайн, в който е вградена примка за колан, така че да можете да държите оръжието си готово за изваждане при всеки повод. Тежи приблизително 1,5 кг, толкова леко, че дори няма да го забележите.

 

3. Airsoft пистолет Gamo K1 Doug Koenig Co2

31bxSSrHg-L

КУПИ СЕГА

Това оборудване има добре замаскиран дизайн, който ще ви накара да останете незабелязани във всяко открито поле. Калибърът на този пистолет е 4,5 милиметра, което го прави доста търговски и идеален за лесно получаване на топчета във всеки магазин. Теглото му е едва 440 грама, което е почти нищо.

Gamo K1 е полуавтоматичен пистолет, който ви позволява да разполагате с пълнител, който побира до осем оловни сачми, с конфигурация за двоен или единичен изстрел. Той има предварително инсталиран лазер, който ще направи изпълнението много по-ефективно, когато се прицелвате във всяка точка. Освен това има регулируем мерник за по-голяма точност.

Началната скорост, с която това оръжие се отличава, е до 120 метра в секунда с оловни сачми. За целите на безопасността това оборудване е снабдено с предпазен механизъм, който предотвратява неволно задействане.

 

4. Полуавтоматичен еърсофт пистолет Ruger P345

412RNRqfiHL

КУПИ СЕГА

Тази опция е изработена от здрава пластмаса, която може да издържи и на най-тежките приключения. Той е почти перфектно копие на Ruger P345. Захранва се с бутилки CO2 и има добре изработено покритие, което ще ви накара да се чувствате така, сякаш носите истински пистолет.

Umarex е един от най-мощните пистолети на пазара. Той ви дава на разположение 2 джаула сила. Той няма система за обратен удар, а точността му е от висок калибър с огромна стрелба, която кара противниците ви да треперят. Скоростта на това устройство е доста голяма, тъй като е оценена на около 463 fps.

Захватът е доста удобен, което го прави идеален за държане без никакви неудобства в ръката ви. При средна дистанция изстрелите отиват точно там, където се прицелвате, и това може да бъде идеален подарък за вашия тийнейджър, който жадува да стреля по мишени.

 

5. Еърсофт пистолет Colt 1911

31bKrxUw2iL

КУПИ СЕГА

Произведено от популярната марка на оръжейната компания Colt, това оборудване е изработено от твърд полимерен материал с висока издръжливост и устойчивост. С калибър от 6 милиметра, за да нанесе много щети на всяка повърхност. Дължината му е 22,2 сантиметра, а теглото му е едва 580 грама.

Капацитетът на пълнителя е 13 топки - достатъчно голям брой, за да ви даде по-голям шанс да оцелеете при всяка атака. Захранва се с патрони CO2, с полуавтоматичен режим на стрелба. Монтирането на лазер върху релсата е най-простото нещо и ще ви осигури много по-голяма точност.

Скоростта му на изстрелване е 328 fps, което означава 100 метра в секунда с топчета от 0,20 грама. Обхватът е доста голям, като можете да достигнете до 45 метра. Той има отлично съотношение между цена и качество. Цевта и газовата зона са изработени от метал. Наистина забавно.